35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Jestem po. Bolało jak skurwysyn. Trzymałam stół i wyłam z bólu. Lekarz mówi, że chyba drugi niedrožny to spróbuje może przepchac. Dowalil kontrastu, że nie poszło w jajowod tylko z droznego wylało. Pytał czy miałam zabiegi lub zapalenie przydatków. W poniedziałek do odbioru wyniki . Będzie wpisane pewnie że jeden niedrożny. Pewnie będzie lekarz laparoskopie zlecal. Ale to już mój do którego mam iść z wynikami.
Chyba mam dzisiaj dużą sterte prania do prasowania..
Kometa fajnie że już po, bolało pewnie przez ten niedrożny. Dobrze że jest diagnoza.kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dokładnie tak - to nie Was dotyczy....ja też przez 11 lat nie miałam z kim mieć kolejnego dziecka...i przecież nie o takie sytuacje tu chodzi....czemu bierzecie to do siebie?? (Ty - Beates i małgos?) - tylko dlatego, że nie macie dziecka?
Tu jest mowa o zupełnie innych kobietach....a nie o wszystkich, ktore nie mają dzieci....
Własnie o to chodzi , zeto jest takie uogólnienie , uproszczenie całej sprawy. Ona ma pìekny dom, super prace i jest juź z pózno na dziecko.
Owszem pewnie są takie pary.
Ale sa tez takie , które pomimo tego ze maja wiele -przechodza własny dramat.
Czasem patrzysz na kogos z boku i myslisz " ona to ma fajnie " . A tak naprawde to tylko złudzenie i nigdy do końca nie wiesz co się dzieje za"drzwiami ". Łatwo kogoś ocenić po pozorach i to własnie uderzyło mnie w tej kampaniimoremi, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jestem po. Bolało jak skurwysyn. Trzymałam stół i wyłam z bólu. Lekarz mówi, że chyba drugi niedrožny to spróbuje może przepchac. Dowalil kontrastu, że nie poszło w jajowod tylko z droznego wylało. Pytał czy miałam zabiegi lub zapalenie przydatków. W poniedziałek do odbioru wyniki . Będzie wpisane pewnie że jeden niedrożny. Pewnie będzie lekarz laparoskopie zlecal. Ale to już mój do którego mam iść z wynikami.
Chyba mam dzisiaj dużą sterte prania do prasowania..
Wspolczuje, ze tak bolalo ale dobrze, ze szybko poszlo. Zasluzylas na wyprasowanie calej szafy ubran
kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kisiel-ja sie nie moge doczekac twojego testowania...bosze do 16tego mam czekac?..toz to cale 5 dni....
Niom tylko ja chce w niedziele siknac , choc cholernie boje sie rozczarowania i tego , ze nie wyszlo
Drogie brawo leb mnie napierdala , moge paracetamol wszamac ?efcia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Niom tylko ja chce w niedziele siknac , choc cholernie boje sie rozczarowania i tego , ze nie wyszlo
Drogie brawo leb mnie napierdala , moge paracetamol wszamac ?
Ja miałam napisane we wskazaniach, ze jedyne co moge łyknąc to paracetamol własnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 09:46
kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa, najwazniejsze, ze wiesz już co u CIebie nie tak. Nie znam się, bo nie miałam drożności robionej na żywca - ale może dlatego tak właśnie bolało - bo zapchane?
No i masz próbkę bólu porodowegoJa wyłam, jak rodziłam - pewnie mnie na dole było słychać z drugiego piętra..
kkisia, ComeToMeBaby, Bliska 77, Reni, kapturnica, efcia, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Własnie o to chodzi , zeto jest takie uogólnienie , uproszczenie całej sprawy. Ona ma pìekny dom, super prace i jest juź z pózno na dziecko.
Owszem pewnie są takie pary.
Ale sa tez takie , które pomimo tego ze maja wiele -przechodza własny dramat.
Czasem patrzysz na kogos z boku i myslisz " ona to ma fajnie " . A tak naprawde to tylko złudzenie i nigdy do końca nie wiesz co się dzieje za"drzwiami ". Łatwo kogoś ocenić po pozorach i to własnie uderzyło mnie w tej kampanii
Aż się chce pomyśleć w tej sytuacji, że uderz w stół....no ale sama piszesz, że to nie o Tobie, więc skąd to oburzenie?
kapturnica, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kometa, najwazniejsze, ze wiesz już co u CIebie nie tak. Nie znam się, bo nie miałam drożności robionej na żywca - ale może dlatego tak właśnie bolało - bo zapchane?
No i masz próbkę bólu porodowegoJa wyłam, jak rodziłam - pewnie mnie na dole było słychać z drugiego piętra..
Boli jak zapchane niestety , bo plyn nie ma gdzie wyplynacComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
na to samo wychodzi
to też jest z kontrastem
dzbryKrakonka wrote:A nie da się tej drożności ustalić jakąś nieingerencyjną diagnostyką? Usg z jakimś kontrastem czy co?kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Magdala, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam czwartkowo.
U mnie z rana armagedon!
Chłop zapomniał się spakować wieczorem na rajd. I od rana pakowanie, poszukiwanie spiwora itp.
Ja wiedziałam, ze rajd jest bo mój Młody jedzie. Młody spakowany.
Czy jak chłopa nie spakowałam to jestem chuj nie żona?
kkisia, ComeToMeBaby, Simba, gretka, moremi, Aasiula, kapturnica, efcia, paszczakin, Heretyczka, Magdala, Arwena, gosia7122, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Wszamalam bo tak napierdala , za az na wymioty mnie bierze
Chyba poducha dzis mnie szybciej wezwie
Żeby te 5 dni już minęło....kkisia, macduska, Zofia8, ComeToMeBaby, Simba, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Zrobiłam moje 6 kilosów - sprawdziałam w goglach i do żłobka mam 3 a nie 2,5.
Bozia, patrz, sama klikasz w "lubię" w ramach współczucia. Mnie jakoś by nie przeszło przez palce "nie lubię" jakby komuś było źle. Może powinni inaczej nazwać ten przycisk. A to ukrywanie nielubiących nadal jest dla mnie oburzające.
No co zrobisz - nic nie zrobisz...iwcia77 lubi tę wiadomość