X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola, znam to uczucie strachu ale trzeba pozytywnie myśleć ;-)

Andzia33, Viola, caffe lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki,wreszcie Was dogoniłam,co wcale nie było łatwe.
    Pozdrawiam wszystkie.
    Gratulacje Monia !
    Na Mazurach od dzis pewnie będzie super pogoda,bo mój kolega pechowiec kończy urlop hihi

Mango, Bursztyn, Reni, megan8, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Mango, a dlaczego ogladasz wykresy ciazowe bez owulacji?
    Ja już oglądam wszystko ;) , aby zobaczyć coś co mi pomoże znaleźć nadzieję, że to już w tym cyklu ;)Zaczynam lekko świrować i aż się boję co będzie, gdy znowu @ przyjdzie :(
    A do tego zbliżają się kolejne urodziny - nie znoszę tego dnia!!!!!!! :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 11:25

Andzia33, bliska77, Viola, Bursztyn, samira, anek42, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś same nowości;mąż pierwszy dzień w nowej pracy,mała w nowym przedszkolu a u mnie chyba okres[zobaczymy czy się rozkręci].
    Na wakacjach było super,tylko woda morska mi nie służy,złapałam jakieś zapalenie,i zero sexu.A teraz nie wiem czy mogę zapisywac się na przyszły tydz na tą chisterioskopię ,glogulki brałam tylko 2 dni.Co myślicie?

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ja już oglądam wszystko ;) , aby zobaczyć coś co mi pomoże znaleźć nadzieję, że to już w tym cyklu ;)Zaczynam lekko świrować i aż się boję co będzie, gdy znowu @ przyjdzie :(
    A do tego zbliżają się kolejne urodziny - nie znoszę tego dnia!!!!!!! :(
    Mango wyluzuj, ja kilka miesięcy temu (chyba jakoś w kwietniu) przechodziłam przez to samo i dlatego MUSIAŁAM odpuścić żeby do końca nie ześwirować, głową muru nie przebijesz i nie warto się zadręczać ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 11:29

Viola, Mango, Andzia33, samira, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    U mnie dziś same nowości;mąż pierwszy dzień w nowej pracy,mała w nowym przedszkolu a u mnie chyba okres[zobaczymy czy się rozkręci].
    Na wakacjach było super,tylko woda morska mi nie służy,złapałam jakieś zapalenie,i zero sexu.A teraz nie wiem czy mogę zapisywac się na przyszły tydz na tą chisterioskopię ,glogulki brałam tylko 2 dni.Co myślicie?
    Andzia, fajnie że urlop Wam się udał, powodzenia dla męża w pracy i córci w przedszkolu ;-), co do Twojej sprawy, to myślę, że najlepiej byłoby zapytać np Twojego lekarza

Andzia33, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje kochane Kobietki

Wreszcie przebilam sie przez prasowke jakby to Misiek powiedziala :)
    Tesciowa z bratem meza pojechali we wtorek, bylo bardzo fajnie, wiec jestem pozytywnie zaskoczona. A teraz najwazniejsza wiadomosc: oficjalnie zostalam psychologiem i to z bardzo dobrym wynikiem :D Oficjalnie rowniez deklaruje ze kocham mojego promotora, ktory chyba zamknal oboje oczu na moja prace- kaszane i dal mi super ocene, nie spodziewalam sie tego,cudowny mezczyzna :) Okazalo sie ze wyniki byly juz w sobote rano, wbrew temu co bylo mowione wczesniej. Ale ja- bedac w strachu nie chcialam wiedziec wiec sprawdzilam je dopiero wczoraj- bombardowana telefonami od moich kolezanek. Wczoraj nie wiedzialam co mam robic z wolnym czasem, wiec jednoczesnie czytalam Was (pierwsze co zrobilam :) ) ogladalam polskie filmy na kinomaniaku i rozmawialam przez telefon, jadlam i przerzucalam dawno nie czytane magazyny. Po prostu zglupialam,a na koniec sie upilam :) :D

Andzia33, bliska77, Mango, samira, Lucky, Reni, megan8, Panda, caffe, gosia7122, grosza, MoniaT, angela lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie pomoge, bo nie wiem co to jest chisteroskopia, musze zaraz sprawdzic. A moze najlepiej jakbys zadzwonila do swojego gina, w koncu placimy im kupe kasy za wizyty, to niech ratuja jak trzeba:-)
    Andzia33 wrote:

bliska77, Andzia33, caffe lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, czyli skonczylo sie tak jak my wszystkie od dawna wiedzialysmy,ze sie skonczy no ale Ty nam nie wierzylas....wiec zaluj straconych dni na nerwy. GRATULACJE PANI PSYCHOLOG!!!
    Bursztyn wrote:
    Witajcie moje kochane Kobietki

Wreszcie przebilam sie przez prasowke jakby to Misiek powiedziala :)
    Tesciowa z bratem meza pojechali we wtorek, bylo bardzo fajnie, wiec jestem pozytywnie zaskoczona. A teraz najwazniejsza wiadomosc: oficjalnie zostalam psychologiem i to z bardzo dobrym wynikiem :D Oficjalnie rowniez deklaruje ze kocham mojego promotora, ktory chyba zamknal oboje oczu na moja prace- kaszane i dal mi super ocene, nie spodziewalam sie tego,cudowny mezczyzna :) Okazalo sie ze wyniki byly juz w sobote rano, wbrew temu co bylo mowione wczesniej. Ale ja- bedac w strachu nie chcialam wiedziec wiec sprawdzilam je dopiero wczoraj- bombardowana telefonami od moich kolezanek. Wczoraj nie wiedzialam co mam robic z wolnym czasem, wiec jednoczesnie czytalam Was (pierwsze co zrobilam :) ) ogladalam polskie filmy na kinomaniaku i rozmawialam przez telefon, jadlam i przerzucalam dawno nie czytane magazyny. Po prostu zglupialam,a na koniec sie upilam :) :D

bliska77, Bursztyn, Andzia33, Reni lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogole to bardzo mi Was brakowalo, nie moglam sie doczekac kiedy wszytko przeczytam i bylam ciekawa co sie wydarzylo kiedy mnie nie bylo :)

Aga, Viola, widzialam wlasnie Wasze wykresy i cos mi sie wydaje ze testy pojda w ruch :)

Mango, kciuki za Ciebie teraz zaciskam bo mam juz wolne lapki :) ja tez nienawidze urodzin, wiec rozumiem cie doskonale, ale mam nadzieje ze sprawisz sobie piekny, zielony prezent :)

bliska77, Mango, Andzia33, samira, Reni, megan8, caffe, grosza lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku - GRATULACJE!!!!!!!!!!, mówiłam, strach ma wielkie oczy ;-) ;-) ;-) ale fajnie

Bursztyn, Andzia33, caffe lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serdeczne gratulacje Bursztynku!!!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą - nasza pani psycholog :) Niniejszym dostałaś pierwszą pracę :) - forumowego psychologa :)

Andzia33, bliska77, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój gin mówi,że do środy ,czw powinno byc dobrze,ale myślałam,że może któras miała z tym doświadczenie.
    Chisterioskopia to zabieg,ja mam miec usówanego polipa jeżeli wogóle go mam ,bo lekarz mówi,;;prawdopodobnie ;
    Dzięki

bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAK, TAK, bardzo dobrze to ujelas Mango. Bursztynek bedzie naszym forumowym psychologiem...oj bedziesz miala kupe roboty moja droga ;-)
    Mango wrote:
    Serdeczne gratulacje Bursztynku!!!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą - nasza pani psycholog :) Niniejszym dostałaś pierwszą pracę :) - forumowego psychologa :)

Andzia33, bliska77, Bursztyn, Mango, caffe lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku gratulacje i od razu zapisuję się w kolejkę

bliska77, Bursztyn, Mango, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bursztynku, czyli skonczylo sie tak jak my wszystkie od dawna wiedzialysmy,ze sie skonczy no ale Ty nam nie wierzylas....wiec zaluj straconych dni na nerwy. GRATULACJE PANI PSYCHOLOG!!!
    Viola, dziekuje <3 wiem, mialas racje, ale z mojej perspektywy to wygladalo zupelnie inaczej. Nadal uwazam, ze zrobilam tzw.dziadostwo - jak to w Krakowie mowia. A moj promotor udawal ze nie widzi. On mnie chyba tez kocha ;)

bliska77, Mango, Andzia33, Reni, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku - GRATULACJE!!!!!!!!!!, mówiłam, strach ma wielkie oczy ;-) ;-) ;-) ale fajnie
    Agus mowilas, mowilas, dziekuje <3

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRATULUJĘ BURSZTYNKU <3 :)

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Mango, dziekuje <3 przyjmuje posade :)

bliska77, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    TAK, TAK, bardzo dobrze to ujelas Mango. Bursztynek bedzie naszym forumowym psychologiem...oj bedziesz miala kupe roboty moja droga ;-)
    jeszcze musze machnac jakas specjalizacje, zaczynam od pazdziernnika kolejny kurs :)
    Mysle, ze na forum nie bedzie tak zle, tutaj jest mnostwo fantastycznej, dobrej energii :)

samira, Andzia33, Viola, megan8, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 987 988 989 990 991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ