35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki,wreszcie Was dogoniłam,co wcale nie było łatwe.
Pozdrawiam wszystkie.
Gratulacje Monia !
Na Mazurach od dzis pewnie będzie super pogoda,bo mój kolega pechowiec kończy urlop hihiMango, Bursztyn, Reni, megan8, caffe lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Viola wrote:Mango, a dlaczego ogladasz wykresy ciazowe bez owulacji?
, aby zobaczyć coś co mi pomoże znaleźć nadzieję, że to już w tym cyklu ;)Zaczynam lekko świrować i aż się boję co będzie, gdy znowu @ przyjdzie
A do tego zbliżają się kolejne urodziny - nie znoszę tego dnia!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 11:25
Andzia33, bliska77, Viola, Bursztyn, samira, anek42, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
U mnie dziś same nowości;mąż pierwszy dzień w nowej pracy,mała w nowym przedszkolu a u mnie chyba okres[zobaczymy czy się rozkręci].
Na wakacjach było super,tylko woda morska mi nie służy,złapałam jakieś zapalenie,i zero sexu.A teraz nie wiem czy mogę zapisywac się na przyszły tydz na tą chisterioskopię ,glogulki brałam tylko 2 dni.Co myślicie?bliska77, caffe lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyMango wrote:Ja już oglądam wszystko
, aby zobaczyć coś co mi pomoże znaleźć nadzieję, że to już w tym cyklu ;)Zaczynam lekko świrować i aż się boję co będzie, gdy znowu @ przyjdzie
A do tego zbliżają się kolejne urodziny - nie znoszę tego dnia!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 11:29
Viola, Mango, Andzia33, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:U mnie dziś same nowości;mąż pierwszy dzień w nowej pracy,mała w nowym przedszkolu a u mnie chyba okres[zobaczymy czy się rozkręci].
Na wakacjach było super,tylko woda morska mi nie służy,złapałam jakieś zapalenie,i zero sexu.A teraz nie wiem czy mogę zapisywac się na przyszły tydz na tą chisterioskopię ,glogulki brałam tylko 2 dni.Co myślicie?, co do Twojej sprawy, to myślę, że najlepiej byłoby zapytać np Twojego lekarza
Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
Witajcie moje kochane Kobietki
Wreszcie przebilam sie przez prasowke jakby to Misiek powiedziala
Tesciowa z bratem meza pojechali we wtorek, bylo bardzo fajnie, wiec jestem pozytywnie zaskoczona. A teraz najwazniejsza wiadomosc: oficjalnie zostalam psychologiem i to z bardzo dobrym wynikiemOficjalnie rowniez deklaruje ze kocham mojego promotora, ktory chyba zamknal oboje oczu na moja prace- kaszane i dal mi super ocene, nie spodziewalam sie tego,cudowny mezczyzna
Okazalo sie ze wyniki byly juz w sobote rano, wbrew temu co bylo mowione wczesniej. Ale ja- bedac w strachu nie chcialam wiedziec wiec sprawdzilam je dopiero wczoraj- bombardowana telefonami od moich kolezanek. Wczoraj nie wiedzialam co mam robic z wolnym czasem, wiec jednoczesnie czytalam Was (pierwsze co zrobilam
) ogladalam polskie filmy na kinomaniaku i rozmawialam przez telefon, jadlam i przerzucalam dawno nie czytane magazyny. Po prostu zglupialam,a na koniec sie upilam
Andzia33, bliska77, Mango, samira, Lucky, Reni, megan8, Panda, caffe, gosia7122, grosza, MoniaT, angela lubią tę wiadomość
-
Ja niestety nie pomoge, bo nie wiem co to jest chisteroskopia, musze zaraz sprawdzic. A moze najlepiej jakbys zadzwonila do swojego gina, w koncu placimy im kupe kasy za wizyty, to niech ratuja jak trzeba:-)
Andzia33 wrote:U mnie dziś same nowości;mąż pierwszy dzień w nowej pracy,mała w nowym przedszkolu a u mnie chyba okres[zobaczymy czy się rozkręci].
Na wakacjach było super,tylko woda morska mi nie służy,złapałam jakieś zapalenie,i zero sexu.A teraz nie wiem czy mogę zapisywac się na przyszły tydz na tą chisterioskopię ,glogulki brałam tylko 2 dni.Co myślicie?bliska77, Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztynku, czyli skonczylo sie tak jak my wszystkie od dawna wiedzialysmy,ze sie skonczy no ale Ty nam nie wierzylas....wiec zaluj straconych dni na nerwy. GRATULACJE PANI PSYCHOLOG!!!
Bursztyn wrote:Witajcie moje kochane Kobietki
Wreszcie przebilam sie przez prasowke jakby to Misiek powiedziala
Tesciowa z bratem meza pojechali we wtorek, bylo bardzo fajnie, wiec jestem pozytywnie zaskoczona. A teraz najwazniejsza wiadomosc: oficjalnie zostalam psychologiem i to z bardzo dobrym wynikiemOficjalnie rowniez deklaruje ze kocham mojego promotora, ktory chyba zamknal oboje oczu na moja prace- kaszane i dal mi super ocene, nie spodziewalam sie tego,cudowny mezczyzna
Okazalo sie ze wyniki byly juz w sobote rano, wbrew temu co bylo mowione wczesniej. Ale ja- bedac w strachu nie chcialam wiedziec wiec sprawdzilam je dopiero wczoraj- bombardowana telefonami od moich kolezanek. Wczoraj nie wiedzialam co mam robic z wolnym czasem, wiec jednoczesnie czytalam Was (pierwsze co zrobilam
) ogladalam polskie filmy na kinomaniaku i rozmawialam przez telefon, jadlam i przerzucalam dawno nie czytane magazyny. Po prostu zglupialam,a na koniec sie upilam
bliska77, Bursztyn, Andzia33, Reni lubią tę wiadomość
-
a tak w ogole to bardzo mi Was brakowalo, nie moglam sie doczekac kiedy wszytko przeczytam i bylam ciekawa co sie wydarzylo kiedy mnie nie bylo
Aga, Viola, widzialam wlasnie Wasze wykresy i cos mi sie wydaje ze testy pojda w ruch
Mango, kciuki za Ciebie teraz zaciskam bo mam juz wolne lapkija tez nienawidze urodzin, wiec rozumiem cie doskonale, ale mam nadzieje ze sprawisz sobie piekny, zielony prezent
bliska77, Mango, Andzia33, samira, Reni, megan8, caffe, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój gin mówi,że do środy ,czw powinno byc dobrze,ale myślałam,że może któras miała z tym doświadczenie.
Chisterioskopia to zabieg,ja mam miec usówanego polipa jeżeli wogóle go mam ,bo lekarz mówi,;;prawdopodobnie ;
Dziękibliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
TAK, TAK, bardzo dobrze to ujelas Mango. Bursztynek bedzie naszym forumowym psychologiem...oj bedziesz miala kupe roboty moja droga
Mango wrote:Serdeczne gratulacje Bursztynku!!!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą - nasza pani psychologNiniejszym dostałaś pierwszą pracę
- forumowego psychologa
Andzia33, bliska77, Bursztyn, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bursztynku, czyli skonczylo sie tak jak my wszystkie od dawna wiedzialysmy,ze sie skonczy no ale Ty nam nie wierzylas....wiec zaluj straconych dni na nerwy. GRATULACJE PANI PSYCHOLOG!!!
wiem, mialas racje, ale z mojej perspektywy to wygladalo zupelnie inaczej. Nadal uwazam, ze zrobilam tzw.dziadostwo - jak to w Krakowie mowia. A moj promotor udawal ze nie widzi. On mnie chyba tez kocha
bliska77, Mango, Andzia33, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:TAK, TAK, bardzo dobrze to ujelas Mango. Bursztynek bedzie naszym forumowym psychologiem...oj bedziesz miala kupe roboty moja droga
Mysle, ze na forum nie bedzie tak zle, tutaj jest mnostwo fantastycznej, dobrej energiisamira, Andzia33, Viola, megan8, caffe lubią tę wiadomość