35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż nie mam ochoty chodzić do lekarzy, na badania, po szpitalach itd. bo to nie tylko starania się ale inne choroby. Jak widze leakrza to mi się niedobrze robi tak szczerze brbrbrbr i ich teksty a wiek, a choroby, a kregosłup a ma pani pozowlenie na ciąże???? ble ble ble ble..............
Dzieki Aguś za wiare w nasWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 20:37
bliska77, samira, Bursztyn, Bozia3, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga - bo Ty jestes doswiadczona chyba w tym - czy jesli jajo ma 2 i coś cm...to nie powinno już pęknąc? Może faktycznie powinna podać mi zastrzyk na pęknięcie - bo ja nie mam na razie owulki...i już się martwię, że to jajo się wchlonie...jak sadzisz?
inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga - bo Ty jestes doswiadczona chyba w tym - czy jesli jajo ma 2 i coś cm...to nie powinno już pęknąc? Może faktycznie powinna podać mi zastrzyk na pęknięcie - bo ja nie mam na razie owulki...i już się martwię, że to jajo się wchlonie...jak sadzisz?
inessa, samira, Bozia3, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bozia, jajo pęka różnie zazwyczaj jeśli ma ok 24-26mm, niektórzy ginekolodzy jajo o wymiarach od 27mm w górę uważają już za torbiel i dlatego, na wszelki wypadek, jeśli nie pękło podaje się progesteron ( luteina/dupek) żeby się wchłonęło, z pregnylem bądź ovitrelle są większe szanse na pękniecie ale nie dają one 100% pewności że pęknie, kurecze najlepszym rozwiązaniem byłby monitoring i progesteron. pęcherzyk, w zależności od organizmu, tego czy jest stymulowany itp, rośnie średni na dobę ok 1-1,5 mm, miejmy nadzieję, że jednak lada chwila owulka wystąpi
no nic dzięki - zobaczymy - aż sama jestem ciekawa
inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:to tylko moje zachcianki ,ale będzie tradycyjnie szpital ,no chyba że naprawdę nie zdążę
"
szkoda ,że się nie zobaczymy po niedzielimoże mi się uda potem jakoś jeszcze z Bursztynkiem się skumać....
inessa, megan8, Bursztyn, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Inessa, takie wykresy tylko utwierdzają w przekonaniu, że tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo i napawają ogromnym optymizmem
Za mną dziewczyny praktycznie bezsenna noc, teraz jestem śpiąca i zmęczona i coraz wyraźniej odczuwam nadchodzącą @ niestety ale cóż, w sumie niczego innego się nie spodziewałam
Miłego dniaLucky, samira, Andzia33, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
Aga, kochanie, chcę Cię pocieszyć, chcę żeby te wszystkie objawy były na ciążę a nie na @!
bardzo egoistycznie chciałabym żebyś się załapała ze mna na następny cykl(bo wtedy to już na pewno zajdziemy), ale altruistycznie życzę Ci tej ciąży już teraz, najwyżej ja urodzę miesiąc później
przytulambliska77, samira, Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:witajcie dziewczynki
siedzę w dole po same uszy
wiem, ze nie jestem tam sama, co wcale mnei nie pociesza, bo wolałabym żebyśmy wszystkie miały te zielone kropki, majtki i pieniądzesamira, Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Aga, kochanie, chcę Cię pocieszyć, chcę żeby te wszystkie objawy były na ciążę a nie na @!
bardzo egoistycznie chciałabym żebyś się załapała ze mna na następny cykl(bo wtedy to już na pewno zajdziemy), ale altruistycznie życzę Ci tej ciąży już teraz, najwyżej ja urodzę miesiąc później
przytulam
nie możemy tracić nadziei, choć przyznam, że też miewam chwile zwątpienia coraz częściej i coraz silniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 08:28
Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane w kolejnym dniu,
Aga musze na Ciebie nakrzyczec....masz taka piekna tempke, nie chce Cie nakrecac ale ja bede za Ciebie trzymac kciuki...piszesz ze odczuwasz nadciagajaca @, ale to nie musi przekreslac szans na zielona kropke, poniewaz jak zerkniesz na wykres MoniT to ona tez miala bole miesiaczkowe po owulce i zobacz jak sie skonczylo....moze jednak to piekne jajo jakie mialas nie poszlo na marne...
agafbh wrote:Witajcie
Inessa, takie wykresy tylko utwierdzają w przekonaniu, że tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo i napawają ogromnym optymizmem
Za mną dziewczyny praktycznie bezsenna noc, teraz jestem śpiąca i zmęczona i coraz wyraźniej odczuwam nadchodzącą @ niestety ale cóż, w sumie niczego innego się nie spodziewałam
Miłego dniabliska77, samira, Andzia33, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Witajcie Kochane w kolejnym dniu,
Aga musze na Ciebie nakrzyczec....masz taka piekna tempke, nie chce Cie nakrecac ale ja bede za Ciebie trzymac kciuki...piszesz ze odczuwasz nadciagajaca @, ale to nie musi przekreslac szans na zielona kropke, poniewaz jak zerkniesz na wykres MoniT to ona tez miala bole miesiaczkowe po owulce i zobacz jak sie skonczylo....moze jednak to piekne jajo jakie mialas nie poszlo na marne...Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość