X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak fachowiec :-)

caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Bursztynek i kilka z dziewczyn pytało kiedyś jak wspomóc rzęsy, włosy, paznokcie no i odkryłam,ze Ppewna poznańska firma nazywa się GAL stworzyłą odżywke właśnie na to. Jest to odżywka keratynowa w kapsułkach typu Twist off głównym składnikiem są: kompozycja Niezbednych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych, witaminy Ai E oraz olejek z drzewka herbacianego. Ten olejek jest super bo działa antyseptycznie na skóre również i kojąco uusuwa z powierzchni ciała bakterie i grzyby, przygotowuje ciało do lepszego wchłaniania innych substancji odżywczych i pielegnacyjnych. Ten olejek łagodzi objawy ukąszenia meszek, komarów i kleszczy. Regulerne stosowanie preparatu zmniejsze konieczność wykonywania tradycyjnego manicure. Brwi i rzesy stają sie gestsze, grubsze i bardziej elastyczne.
    podaje adres:
    www.gal.com.pl

bliska77, Mango, grosza, megan8, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, brzmi całkiem ciekawie i obiecująco ;-)

inessa, grosza, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie - coś w tym jest :)

inessa, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja w ogóle nie pamiętam pierwszej wizyty u gina - ani tym bardziej czy to babka czy facet....jakoś mnie ominęły nieprzyjemne rzeczy. Najgorsze doświadczenie miałam z nimi po porodzie....kiedy dostałam wysokiej gorączki i nie mogli dojść dlaczego..po serii badań, kiedy temperatura nie spadała - stwierdzili, że być może coś zostało w środku, czego nie widać na USG. Te, które rodziły - to wiedzą jak wygląda krocze i co się czuje 3 doby po...A oni mnie wtedy na żywca rozpruli, łapskiem jakiś gin grzebał mi prawie w brzuchu i potem bez znieczulenia z powrotem zaszyli...byłam spięta pasami (ręce i nogi) - gdyby nie to....to bym tego zajeb....gołymi rękami..:)

Na dodatek prowadziła mnie w całej ciąży i była przy tym sławna lekarka z Siemiradzkiego.....główna bohaterka serialu "Pierwszy krzyk" - nie chce nawet wymieniać jej nazwiska...bo mi się od razu niedobrze robi..Nie mówiąc o tym, że kazała mi rodzić...bo ona akurat miała dyżur - a ja nie byłam gotowa...więc chamsko przebiła mi drutem to coś, żeby zeszły wody płodowe i chyba ze 3 prowokacje i dziecko rwane ze mnie na siłę....

Ehh rozbudziłyście moje wspomnienia...:)
    :O Jezu - szok
    Ja tak na chwilę bo się opalam a słońce cudowne ,
    Witam i uciekam

Reni, inessa, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia to brzmijak jakis horror. Okropne przezycie. Wspolczuje bo to na zawsze niestety zostanie w Twojej glowie. Ale na szczescie teraz mamy inne czasy i pomimo tego ze trafiaja sie rozni lekarze to jestem pewna ze takie cos juz Cie wiecej nie spotka. Dziewczyny mysle o Was i zycze milego dzionka.

inessa, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olejek z drzewa herbacianego jest naprawdę świetny - i sam w sobie bardzo dobrze działa na paznokcie...a nie jest drogi i dostępny w każdej aptece....
    ja miałam kiedyś problem z onycholizą (to taki odchodzący paznokieć od skóry, ale nie zmieniający koloru - więc niegrzybiczny) i stosowałam rózne cuda wianki łącznie z antybiotykiem, ale poczytałam trochę i posłuchałam jak zwykle rad babciowo-onetowych.....ścięłam zupełnie paznokieć i powierzchnię skóry smarowałam rano i wieczorem przez miesiąc tym olejkiem....nie dość, że stopy ładnie pachniały...:) to jeszcze zupełnie wyleczyłam palec....:)
    Polecam ten olejek z czystym sumieniem (cena chyba coś w okolicy 12 zeta)

Mango, inessa, bliska77, MoniaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anek42 wrote:
    Bozia to brzmijak jakis horror. Okropne przezycie. Wspolczuje bo to na zawsze niestety zostanie w Twojej glowie. Ale na szczescie teraz mamy inne czasy i pomimo tego ze trafiaja sie rozni lekarze to jestem pewna ze takie cos juz Cie wiecej nie spotka. Dziewczyny mysle o Was i zycze milego dzionka.
    Mam nadzieję, szczerze mówiąc jakoś wielkiej urazy nie żywię do tej sytuacji....zajęłam się dzieckiem..i zapomniałam..:) Tak jakoś mi dziś sie przypomniało..:)

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

podobno ciąża leczy niektóre przypadłości mojej znajomej mającej niskie ciśnienie po ciąży wróciło do idealnych norm
    agafbh wrote:
    a jeszcze powiem Wam ciekawą rzecz, w 2007 roku przed ciążą glukozę przed obciążeniem, po obciążeniu miałam sporo ponad normę.... i bałam sie bardzo cukrzycy ciążowej a tu zaskoczenie, w ciąży wyniki były idealne, zarówno przed obciążeniem jak i po były praktycznie w samym środku norm :-)

inessa, bliska77, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie @ przylazła i miałam się nie dołować a jestem w dole.Myślę sobie że czas chyba zakończyć starania,mam dwoje dzieci,dwoje straciłam i może za dużo chcę? Umówiłam się na 19.08 lekarki ale stwierdzam że nie będę robiła nic na siłę ,mam mętlik w głowie...
    Piszecie o porodach ,mój ostatni trwał 5 minut i nawet do szpitala nie zdążyłam ,przyjechała do mnie starowinka lekarka co miała akurat dyżur w pogotowiu i w panikę wpadła.Mojego syna odebrał sanitariusz i z nim razem przecinaliśmy pępowinę a lekarka tylko lamentowała że za późno pogotowie wezwałam,byłam wtedy sama w domu ,mój mąz pracował w innym mieście i miałam 3 tygodnie do porodu.Wstałam w nocy do toalety i wody mi odeszły , potem już poszło jeden skurcz i czułam główkę malucha.Lekarze potem w szpitalu się śmiali że prawie we śnie we własnym łóżku bym urodziła.

samira, inessa, bliska77, megan8, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia 7122 nie poddawaj sie ja tez mam dwoch wspanialych synow i jednego aniolka w niebie, ale nadal sie staram. Nic nie robie na sile, nie biore zadnych lekow ale wierze w to ze kiedys sie uda. Naprawde wiara czyni cuda. Bedzie dobrze, glowa do gory. Probujmy spelniac nasze marzenia i pragnienia. Przeciez tez nam sie cos od zycia nalezy. Pozdrawiam wszystkie i zycze milego wieczoru

inessa, gosia7122, samira, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza, to prawda, ciaża jest "naturalną kuracją", ja po ciąży miałam pierwszy raz chyba od 4 lat własną naturalną owulację aż mnie zdziwiło co mnie tak brzuch boli...... dopiero moja gin po usg powiedziała, że właśnie jajco pękło dwa miesiące po porodzie :-) ale potem wszystko wróciło do normy :-), mojej normy oczywiście

Gosia, wiem, że łatwo się mówi ale staraj sie nie dołować, cholera, w końcu uda się nam wszystkim

inessa, megan8, gosia7122, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie już zaczynają się bóle w podbrzuszu, jak co miesiąc :-)

inessa, gosia7122, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie bedzie mnie tutaj od jutra na jakiś czas musze Was zostawić życze dużo zieloności :D :D :D
    i pamietajcie,ze ja o Was pamietam nawet jak mnie tu nie ma divers2289.gif

bliska77, megan8, samira, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny nie bedzie mnie tutaj od jutra na jakiś czas musze Was zostawić życze dużo zieloności :D :D :D
    i pamietajcie,ze ja o Was pamietam nawet jak mnie tu nie ma divers2289.gif
    Inessa, wszystkiego dobrego, mam nadzieję, że to nic poważnego, zaglądaj do nas w miarę możliwości

inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jade do lekarza neurologa a potem no cóz czasmi trzeba troche odpuścić i pomysleć i dać sobie czas na przemyślenia a tak mimo,że nie prowadze wykresu cały czas się nakrecam i przeżywam,ze ja jestem do niczego,że nawet nie mogę utrzymać dzieciatka pod moim sercem.
    Za kilka dni zajrze do Was :D <3

megan8, bliska77, gosia7122, samira, Bursztyn, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:42

bliska77, inessa, gosia7122, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Jutro jade do lekarza neurologa a potem no cóz czasmi trzeba troche odpuścić i pomysleć i dać sobie czas na przemyślenia a tak mimo,że nie prowadze wykresu cały czas się nakrecam i przeżywam,ze ja jestem do niczego,że nawet nie mogę utrzymać dzieciatka pod moim sercem.
    Za kilka dni zajrze do Was :D <3
    Inessa, słusznie z tym odpoczynkiem, dużo dobrego dla Ciebie i wiesz, że życzę Ci jak najlepiej i mocno wierzę, że Dzieciątko zagości pod Twoim serduszkiem na 9 mcy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 20:06

inessa, megan8, MoniaT, samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochana ale wiesz,że to naprawde musi być już tylko.
    Za to wierze,że Tobie się udało i jak za jakiś czas tu zajrze bedzie pięknie zielono. Zresztą mam nadzieje,ze u wielu z Was tutaj tak bedzie w tym nowym miesiacu :D :D :D
    Jakiego ja mam doła :( :( :( masakra chyba zbliża sie PMS??? wrwrwrrwrwrwrwr

megan8, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziekuje kochana ale wiesz,że to naprawde musi być już tylko.
    Za to wierze,że Tobie się udało i jak za jakiś czas tu zajrze bedzie pięknie zielono. Zresztą mam nadzieje,ze u wielu z Was tutaj tak bedzie w tym nowym miesiacu :D :D :D
    Jakiego ja mam doła :( :( :( masakra chyba zbliża sie PMS??? wrwrwrrwrwrwrwr
    Inessa, do mnie też wielkimi krokami zbliża się @, syfki na twarzy, wścieklizna, bóle podbrzusza.....
    Inessa, ja cały czas wierzę w Twój organizm i Twoją wolę walki :-) naprawdę, wierzę że się uda, po prostu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 20:22

inessa, samira, Bursztyn, Bozia3, anek42, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 984 985 986 987 988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ