X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak fachowiec :-)

caffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Bursztynek i kilka z dziewczyn pytało kiedyś jak wspomóc rzęsy, włosy, paznokcie no i odkryłam,ze Ppewna poznańska firma nazywa się GAL stworzyłą odżywke właśnie na to. Jest to odżywka keratynowa w kapsułkach typu Twist off głównym składnikiem są: kompozycja Niezbednych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych, witaminy Ai E oraz olejek z drzewka herbacianego. Ten olejek jest super bo działa antyseptycznie na skóre również i kojąco uusuwa z powierzchni ciała bakterie i grzyby, przygotowuje ciało do lepszego wchłaniania innych substancji odżywczych i pielegnacyjnych. Ten olejek łagodzi objawy ukąszenia meszek, komarów i kleszczy. Regulerne stosowanie preparatu zmniejsze konieczność wykonywania tradycyjnego manicure. Brwi i rzesy stają sie gestsze, grubsze i bardziej elastyczne.
    podaje adres:
    www.gal.com.pl

bliska77, Mango, grosza, megan8, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, brzmi całkiem ciekawie i obiecująco ;-)

inessa, grosza, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie - coś w tym jest :)

inessa, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja w ogóle nie pamiętam pierwszej wizyty u gina - ani tym bardziej czy to babka czy facet....jakoś mnie ominęły nieprzyjemne rzeczy. Najgorsze doświadczenie miałam z nimi po porodzie....kiedy dostałam wysokiej gorączki i nie mogli dojść dlaczego..po serii badań, kiedy temperatura nie spadała - stwierdzili, że być może coś zostało w środku, czego nie widać na USG. Te, które rodziły - to wiedzą jak wygląda krocze i co się czuje 3 doby po...A oni mnie wtedy na żywca rozpruli, łapskiem jakiś gin grzebał mi prawie w brzuchu i potem bez znieczulenia z powrotem zaszyli...byłam spięta pasami (ręce i nogi) - gdyby nie to....to bym tego zajeb....gołymi rękami..:)

Na dodatek prowadziła mnie w całej ciąży i była przy tym sławna lekarka z Siemiradzkiego.....główna bohaterka serialu "Pierwszy krzyk" - nie chce nawet wymieniać jej nazwiska...bo mi się od razu niedobrze robi..Nie mówiąc o tym, że kazała mi rodzić...bo ona akurat miała dyżur - a ja nie byłam gotowa...więc chamsko przebiła mi drutem to coś, żeby zeszły wody płodowe i chyba ze 3 prowokacje i dziecko rwane ze mnie na siłę....

Ehh rozbudziłyście moje wspomnienia...:)
    :O Jezu - szok
    Ja tak na chwilę bo się opalam a słońce cudowne ,
    Witam i uciekam

Reni, inessa, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia to brzmijak jakis horror. Okropne przezycie. Wspolczuje bo to na zawsze niestety zostanie w Twojej glowie. Ale na szczescie teraz mamy inne czasy i pomimo tego ze trafiaja sie rozni lekarze to jestem pewna ze takie cos juz Cie wiecej nie spotka. Dziewczyny mysle o Was i zycze milego dzionka.

inessa, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olejek z drzewa herbacianego jest naprawdę świetny - i sam w sobie bardzo dobrze działa na paznokcie...a nie jest drogi i dostępny w każdej aptece....
    ja miałam kiedyś problem z onycholizą (to taki odchodzący paznokieć od skóry, ale nie zmieniający koloru - więc niegrzybiczny) i stosowałam rózne cuda wianki łącznie z antybiotykiem, ale poczytałam trochę i posłuchałam jak zwykle rad babciowo-onetowych.....ścięłam zupełnie paznokieć i powierzchnię skóry smarowałam rano i wieczorem przez miesiąc tym olejkiem....nie dość, że stopy ładnie pachniały...:) to jeszcze zupełnie wyleczyłam palec....:)
    Polecam ten olejek z czystym sumieniem (cena chyba coś w okolicy 12 zeta)

Mango, inessa, bliska77, MoniaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anek42 wrote:
    Bozia to brzmijak jakis horror. Okropne przezycie. Wspolczuje bo to na zawsze niestety zostanie w Twojej glowie. Ale na szczescie teraz mamy inne czasy i pomimo tego ze trafiaja sie rozni lekarze to jestem pewna ze takie cos juz Cie wiecej nie spotka. Dziewczyny mysle o Was i zycze milego dzionka.
    Mam nadzieję, szczerze mówiąc jakoś wielkiej urazy nie żywię do tej sytuacji....zajęłam się dzieckiem..i zapomniałam..:) Tak jakoś mi dziś sie przypomniało..:)

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

podobno ciąża leczy niektóre przypadłości mojej znajomej mającej niskie ciśnienie po ciąży wróciło do idealnych norm
    agafbh wrote:
    a jeszcze powiem Wam ciekawą rzecz, w 2007 roku przed ciążą glukozę przed obciążeniem, po obciążeniu miałam sporo ponad normę.... i bałam sie bardzo cukrzycy ciążowej a tu zaskoczenie, w ciąży wyniki były idealne, zarówno przed obciążeniem jak i po były praktycznie w samym środku norm :-)

inessa, bliska77, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie @ przylazła i miałam się nie dołować a jestem w dole.Myślę sobie że czas chyba zakończyć starania,mam dwoje dzieci,dwoje straciłam i może za dużo chcę? Umówiłam się na 19.08 lekarki ale stwierdzam że nie będę robiła nic na siłę ,mam mętlik w głowie...
    Piszecie o porodach ,mój ostatni trwał 5 minut i nawet do szpitala nie zdążyłam ,przyjechała do mnie starowinka lekarka co miała akurat dyżur w pogotowiu i w panikę wpadła.Mojego syna odebrał sanitariusz i z nim razem przecinaliśmy pępowinę a lekarka tylko lamentowała że za późno pogotowie wezwałam,byłam wtedy sama w domu ,mój mąz pracował w innym mieście i miałam 3 tygodnie do porodu.Wstałam w nocy do toalety i wody mi odeszły , potem już poszło jeden skurcz i czułam główkę malucha.Lekarze potem w szpitalu się śmiali że prawie we śnie we własnym łóżku bym urodziła.

samira, inessa, bliska77, megan8, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • anek42 Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia 7122 nie poddawaj sie ja tez mam dwoch wspanialych synow i jednego aniolka w niebie, ale nadal sie staram. Nic nie robie na sile, nie biore zadnych lekow ale wierze w to ze kiedys sie uda. Naprawde wiara czyni cuda. Bedzie dobrze, glowa do gory. Probujmy spelniac nasze marzenia i pragnienia. Przeciez tez nam sie cos od zycia nalezy. Pozdrawiam wszystkie i zycze milego wieczoru

inessa, gosia7122, samira, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

0cc7a5b3923d4012af7cb62094b52bf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza, to prawda, ciaża jest "naturalną kuracją", ja po ciąży miałam pierwszy raz chyba od 4 lat własną naturalną owulację aż mnie zdziwiło co mnie tak brzuch boli...... dopiero moja gin po usg powiedziała, że właśnie jajco pękło dwa miesiące po porodzie :-) ale potem wszystko wróciło do normy :-), mojej normy oczywiście

Gosia, wiem, że łatwo się mówi ale staraj sie nie dołować, cholera, w końcu uda się nam wszystkim

inessa, megan8, gosia7122, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie już zaczynają się bóle w podbrzuszu, jak co miesiąc :-)

inessa, gosia7122, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie bedzie mnie tutaj od jutra na jakiś czas musze Was zostawić życze dużo zieloności :D :D :D
    i pamietajcie,ze ja o Was pamietam nawet jak mnie tu nie ma divers2289.gif

bliska77, megan8, samira, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny nie bedzie mnie tutaj od jutra na jakiś czas musze Was zostawić życze dużo zieloności :D :D :D
    i pamietajcie,ze ja o Was pamietam nawet jak mnie tu nie ma divers2289.gif
    Inessa, wszystkiego dobrego, mam nadzieję, że to nic poważnego, zaglądaj do nas w miarę możliwości

inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jade do lekarza neurologa a potem no cóz czasmi trzeba troche odpuścić i pomysleć i dać sobie czas na przemyślenia a tak mimo,że nie prowadze wykresu cały czas się nakrecam i przeżywam,ze ja jestem do niczego,że nawet nie mogę utrzymać dzieciatka pod moim sercem.
    Za kilka dni zajrze do Was :D <3

megan8, bliska77, gosia7122, samira, Bursztyn, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:42

bliska77, inessa, gosia7122, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Jutro jade do lekarza neurologa a potem no cóz czasmi trzeba troche odpuścić i pomysleć i dać sobie czas na przemyślenia a tak mimo,że nie prowadze wykresu cały czas się nakrecam i przeżywam,ze ja jestem do niczego,że nawet nie mogę utrzymać dzieciatka pod moim sercem.
    Za kilka dni zajrze do Was :D <3
    Inessa, słusznie z tym odpoczynkiem, dużo dobrego dla Ciebie i wiesz, że życzę Ci jak najlepiej i mocno wierzę, że Dzieciątko zagości pod Twoim serduszkiem na 9 mcy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 20:06

inessa, megan8, MoniaT, samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochana ale wiesz,że to naprawde musi być już tylko.
    Za to wierze,że Tobie się udało i jak za jakiś czas tu zajrze bedzie pięknie zielono. Zresztą mam nadzieje,ze u wielu z Was tutaj tak bedzie w tym nowym miesiacu :D :D :D
    Jakiego ja mam doła :( :( :( masakra chyba zbliża sie PMS??? wrwrwrrwrwrwrwr

megan8, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziekuje kochana ale wiesz,że to naprawde musi być już tylko.
    Za to wierze,że Tobie się udało i jak za jakiś czas tu zajrze bedzie pięknie zielono. Zresztą mam nadzieje,ze u wielu z Was tutaj tak bedzie w tym nowym miesiacu :D :D :D
    Jakiego ja mam doła :( :( :( masakra chyba zbliża sie PMS??? wrwrwrrwrwrwrwr
    Inessa, do mnie też wielkimi krokami zbliża się @, syfki na twarzy, wścieklizna, bóle podbrzusza.....
    Inessa, ja cały czas wierzę w Twój organizm i Twoją wolę walki :-) naprawdę, wierzę że się uda, po prostu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 20:22

inessa, samira, Bursztyn, Bozia3, anek42, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 984 985 986 987 988 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ