35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane Bursztynek i kilka z dziewczyn pytało kiedyś jak wspomóc rzęsy, włosy, paznokcie no i odkryłam,ze Ppewna poznańska firma nazywa się GAL stworzyłą odżywke właśnie na to. Jest to odżywka keratynowa w kapsułkach typu Twist off głównym składnikiem są: kompozycja Niezbednych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych, witaminy Ai E oraz olejek z drzewka herbacianego. Ten olejek jest super bo działa antyseptycznie na skóre również i kojąco uusuwa z powierzchni ciała bakterie i grzyby, przygotowuje ciało do lepszego wchłaniania innych substancji odżywczych i pielegnacyjnych. Ten olejek łagodzi objawy ukąszenia meszek, komarów i kleszczy. Regulerne stosowanie preparatu zmniejsze konieczność wykonywania tradycyjnego manicure. Brwi i rzesy stają sie gestsze, grubsze i bardziej elastyczne.
podaje adres:
www.gal.com.plbliska77, Mango, grosza, megan8, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja w ogóle nie pamiętam pierwszej wizyty u gina - ani tym bardziej czy to babka czy facet....jakoś mnie ominęły nieprzyjemne rzeczy. Najgorsze doświadczenie miałam z nimi po porodzie....kiedy dostałam wysokiej gorączki i nie mogli dojść dlaczego..po serii badań, kiedy temperatura nie spadała - stwierdzili, że być może coś zostało w środku, czego nie widać na USG. Te, które rodziły - to wiedzą jak wygląda krocze i co się czuje 3 doby po...A oni mnie wtedy na żywca rozpruli, łapskiem jakiś gin grzebał mi prawie w brzuchu i potem bez znieczulenia z powrotem zaszyli...byłam spięta pasami (ręce i nogi) - gdyby nie to....to bym tego zajeb....gołymi rękami..
Na dodatek prowadziła mnie w całej ciąży i była przy tym sławna lekarka z Siemiradzkiego.....główna bohaterka serialu "Pierwszy krzyk" - nie chce nawet wymieniać jej nazwiska...bo mi się od razu niedobrze robi..Nie mówiąc o tym, że kazała mi rodzić...bo ona akurat miała dyżur - a ja nie byłam gotowa...więc chamsko przebiła mi drutem to coś, żeby zeszły wody płodowe i chyba ze 3 prowokacje i dziecko rwane ze mnie na siłę....
Ehh rozbudziłyście moje wspomnienia...Jezu - szok
Ja tak na chwilę bo się opalam a słońce cudowne ,
Witam i uciekamReni, inessa, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia to brzmijak jakis horror. Okropne przezycie. Wspolczuje bo to na zawsze niestety zostanie w Twojej glowie. Ale na szczescie teraz mamy inne czasy i pomimo tego ze trafiaja sie rozni lekarze to jestem pewna ze takie cos juz Cie wiecej nie spotka. Dziewczyny mysle o Was i zycze milego dzionka.
inessa, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
olejek z drzewa herbacianego jest naprawdę świetny - i sam w sobie bardzo dobrze działa na paznokcie...a nie jest drogi i dostępny w każdej aptece....
ja miałam kiedyś problem z onycholizą (to taki odchodzący paznokieć od skóry, ale nie zmieniający koloru - więc niegrzybiczny) i stosowałam rózne cuda wianki łącznie z antybiotykiem, ale poczytałam trochę i posłuchałam jak zwykle rad babciowo-onetowych.....ścięłam zupełnie paznokieć i powierzchnię skóry smarowałam rano i wieczorem przez miesiąc tym olejkiem....nie dość, że stopy ładnie pachniały...to jeszcze zupełnie wyleczyłam palec....
Polecam ten olejek z czystym sumieniem (cena chyba coś w okolicy 12 zeta)Mango, inessa, bliska77, MoniaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anek42 wrote:Bozia to brzmijak jakis horror. Okropne przezycie. Wspolczuje bo to na zawsze niestety zostanie w Twojej glowie. Ale na szczescie teraz mamy inne czasy i pomimo tego ze trafiaja sie rozni lekarze to jestem pewna ze takie cos juz Cie wiecej nie spotka. Dziewczyny mysle o Was i zycze milego dzionka.
Tak jakoś mi dziś sie przypomniało..
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
podobno ciąża leczy niektóre przypadłości mojej znajomej mającej niskie ciśnienie po ciąży wróciło do idealnych norm
agafbh wrote:a jeszcze powiem Wam ciekawą rzecz, w 2007 roku przed ciążą glukozę przed obciążeniem, po obciążeniu miałam sporo ponad normę.... i bałam sie bardzo cukrzycy ciążowej a tu zaskoczenie, w ciąży wyniki były idealne, zarówno przed obciążeniem jak i po były praktycznie w samym środku norminessa, bliska77, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny u mnie @ przylazła i miałam się nie dołować a jestem w dole.Myślę sobie że czas chyba zakończyć starania,mam dwoje dzieci,dwoje straciłam i może za dużo chcę? Umówiłam się na 19.08 lekarki ale stwierdzam że nie będę robiła nic na siłę ,mam mętlik w głowie...
Piszecie o porodach ,mój ostatni trwał 5 minut i nawet do szpitala nie zdążyłam ,przyjechała do mnie starowinka lekarka co miała akurat dyżur w pogotowiu i w panikę wpadła.Mojego syna odebrał sanitariusz i z nim razem przecinaliśmy pępowinę a lekarka tylko lamentowała że za późno pogotowie wezwałam,byłam wtedy sama w domu ,mój mąz pracował w innym mieście i miałam 3 tygodnie do porodu.Wstałam w nocy do toalety i wody mi odeszły , potem już poszło jeden skurcz i czułam główkę malucha.Lekarze potem w szpitalu się śmiali że prawie we śnie we własnym łóżku bym urodziła.samira, inessa, bliska77, megan8, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gosia 7122 nie poddawaj sie ja tez mam dwoch wspanialych synow i jednego aniolka w niebie, ale nadal sie staram. Nic nie robie na sile, nie biore zadnych lekow ale wierze w to ze kiedys sie uda. Naprawde wiara czyni cuda. Bedzie dobrze, glowa do gory. Probujmy spelniac nasze marzenia i pragnienia. Przeciez tez nam sie cos od zycia nalezy. Pozdrawiam wszystkie i zycze milego wieczoru
inessa, gosia7122, samira, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrosza, to prawda, ciaża jest "naturalną kuracją", ja po ciąży miałam pierwszy raz chyba od 4 lat własną naturalną owulację aż mnie zdziwiło co mnie tak brzuch boli...... dopiero moja gin po usg powiedziała, że właśnie jajco pękło dwa miesiące po porodzie
ale potem wszystko wróciło do normy
, mojej normy oczywiście
Gosia, wiem, że łatwo się mówi ale staraj sie nie dołować, cholera, w końcu uda się nam wszystkiminessa, megan8, gosia7122, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny nie bedzie mnie tutaj od jutra na jakiś czas musze Was zostawić życze dużo zieloności
i pamietajcie,ze ja o Was pamietam nawet jak mnie tu nie mainessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro jade do lekarza neurologa a potem no cóz czasmi trzeba troche odpuścić i pomysleć i dać sobie czas na przemyślenia a tak mimo,że nie prowadze wykresu cały czas się nakrecam i przeżywam,ze ja jestem do niczego,że nawet nie mogę utrzymać dzieciatka pod moim sercem.
Za kilka dni zajrze do Wasmegan8, bliska77, gosia7122, samira, Bursztyn, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Jutro jade do lekarza neurologa a potem no cóz czasmi trzeba troche odpuścić i pomysleć i dać sobie czas na przemyślenia a tak mimo,że nie prowadze wykresu cały czas się nakrecam i przeżywam,ze ja jestem do niczego,że nawet nie mogę utrzymać dzieciatka pod moim sercem.
Za kilka dni zajrze do WasWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 20:06
inessa, megan8, MoniaT, samira, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje kochana ale wiesz,że to naprawde musi być już tylko.
Za to wierze,że Tobie się udało i jak za jakiś czas tu zajrze bedzie pięknie zielono. Zresztą mam nadzieje,ze u wielu z Was tutaj tak bedzie w tym nowym miesiacu
Jakiego ja mam dołamasakra chyba zbliża sie PMS??? wrwrwrrwrwrwrwr
megan8, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziekuje kochana ale wiesz,że to naprawde musi być już tylko.
Za to wierze,że Tobie się udało i jak za jakiś czas tu zajrze bedzie pięknie zielono. Zresztą mam nadzieje,ze u wielu z Was tutaj tak bedzie w tym nowym miesiacu
Jakiego ja mam dołamasakra chyba zbliża sie PMS??? wrwrwrrwrwrwrwr
Inessa, ja cały czas wierzę w Twój organizm i Twoją wolę walkinaprawdę, wierzę że się uda, po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 20:22
inessa, samira, Bursztyn, Bozia3, anek42, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość