35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:i takie przypadki powinny być nagłaśniane
dawaj jej nazwisko
gwiazda serialu ..bliska77, Reni, samira, inessa, megan8, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no i walczymy dalej
heja heja heeeja, jakas @ niemrawa ale jest wiec jest tez nowy poczatek hmmmm a niekorzy tak po prostu wpadaja...oh well, powodzenia dla mnie i dla calej bandy staraczek!!!
caffe, Mango, bliska77, samira, inessa, anna maria, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:no i walczymy dalej
heja heja heeeja, jakas @ niemrawa ale jest wiec jest tez nowy poczatek hmmmm a niekorzy tak po prostu wpadaja...oh well, powodzenia dla mnie i dla calej bandy staraczek!!!
Mango, bliska77, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dzieki caffe zawsze szkoda, sama wiesz .....ja mloda waleczna w sumie to dopiero zaczelam wiec bede cierpliwa
jutro wieczorkiem ide do lekarza po wyniki ogolne i jaka mam jeszcze norme jajek tobodanie na A??? kurcze nawet nie pamietam hihihir i teraz mam stracha troche trzymamy kcuki zeby wyniki byly dobre!!!
caffe wrote:Wielka szkoda, a wyglądało obiecującocaffe, Mango, bliska77, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:dzieki caffe zawsze szkoda, sama wiesz .....ja mloda waleczna w sumie to dopiero zaczelam wiec bede cierpliwa
jutro wieczorkiem ide do lekarza po wyniki ogolne i jaka mam jeszcze norme jajek tobodanie na A??? kurcze nawet nie pamietam hihihir i teraz mam stracha troche trzymamy kcuki zeby wyniki byly dobre!!!
Panda, bliska77, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
tak jest! Jakies dobre nowiny mamy czy tylko Monia T?, Musze isc nadrobic co w trawie piszczy d piero do chaty weszlam i zmeczona jestem...wskoczylam tutaj cobyscie sie nie jaraly ze bedzie zielono u mnie ehhhhh....glodna jestem jak pies ide do lodowki
caffe wrote:Trzymam kciuki, żeby wyniki było okcaffe, bliska77, samira, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:tak jest! Jakies dobre nowiny mamy czy tylko Monia T?, Musze isc nadrobic co w trawie piszczy d piero do chaty weszlam i zmeczona jestem...wskoczylam tutaj cobyscie sie nie jaraly ze bedzie zielono u mnie ehhhhh....glodna jestem jak pies ide do lodowki
bliska77, inessa, Mango, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:oj właśnie, coś mało zieleni ostatnio u nas, dobrze że chociaż Monia wyróżniła się z tłumu
bliska77, inessa, Mango, Bursztyn, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja na zielono to jestem tylko ubrana dzisiaj, Ale to się nie liczy, tak?
caffe, inessa, Mango, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:liczy się jak nie! wiesz co, ja nie mam w swojej garderobie NIC zielonego, począwszy od majtek i skarpetek a skończywszy na bluzce i kurtce i może tu tkwi przyczyna permanentnego braku ciąży????
inessa, bliska77, Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
artykuł w GW
http://wyborcza.pl/1,75400,14356995,Jesli_chcesz_zostac_tata__nie_zwlekaj___radza_naukowcy.html
polecam jednak trzeba będzie pojechać na te dni młodzieżyinessa, Bozia3 lubią tę wiadomość