X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Lucky co Ty piszesz Kochana??!! Ile Ty masz lat, bo nie widze Cie na liscie? Nikt nigdy nie bedzie mlody na wieki i albo sie z tym pogodzimy albo zwariujemy i skonczymy z pontonami na twarzy jak niektore nasze gwiazdo-celebrytki.Wiem ze swiat zwariowal na punkcie mlodosci, ale to nie jest normalne, nie mozemy sie dac zwariowac.
    A co do zapomnienia dzisiaj rano, to juz drugi raz mi sie to zdarzylo:-). W zeszlym cyklu specjalnie czekalam caly dzien do 16 godz zeby nasikac na test owulacyjny i wstalam zaspana (drzemka poobiednia jak zwykle w weekend)i tez z tego zaspania i zaaferowania zapomnialam ze mam lapac cosik do kubeczka;-)
    buehehehehe - pontony na twarzy!!! dooobre! :D :D :D

Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i gitarrrra
    gratuluję tak miało być
    na pierwszą wizytę proszę mnie zapisać i tego dnia już Pani nikogo nie przyjmie, bo to będzie dłuuuuuuuuga wizyta hahaha
    Reni dzieki <3
    dluga moze byc ale MUSI byc ostro zakrapiana (proponuje wodke) bo inaczej moge nie przezyc ;) :)

bliska77, Reni, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BURSZTYNKU - gratulacje...:) A nie mówiłam, że nie wierzysz w siebie!! Skoro merytorycznie stworzyłaś świetny kwestionariusz...to znaczy, że jesteś Leon zawodowiec, a błędy gramatyczne widocznie mają mniejsze znaczenie- może biorą poprawkę na to, że nie jesteś angolką....:)
    W każdym razie teraz proszę nam tu robić czary - mary, żebyśmy psychicznie nie siadły....pic proszę z umiarem i tylko wieczorem...
    Może zrób specjalizację psychologii płodności kobiet? W Polsce ta kobita od znanej książki i terapii z tego tematu trzepie na pewno niezłą kasę a i temat coraz bardziej na czasie....Uczyłabyś się na nas.. a potem wykorzystała tą wiedzę - przemyśl to...;)
    A z promotorem to widzę strzeliłam w 10..;)seks na stole z winogronami i praca na 5 od razu...;)

Lucky, bliska77, Bursztyn, Mango, megan8, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lucky Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violu zacznę 40 -na początku września

serio myślisz że można się tak naprawdę z tym pogodzić?
    nie, no ja nie wyję codziennie w poduszkę, ale niemiło stwierdzam co jakiś czas, że coraz bardziej dokucza mi mój organizm, że zawsze 'wszyscy' byli starsi lub w moim wieku, a nagle 'wszyscy' fajni są młodsi,
    że gdy zaznaczam rubrykę wiekową, to na 31-39 już się łapać nie będę
    że kremy dla mnie też mają jakieś nowe dziwne oznaczenia- DLA DOJRZAŁEJ CERY
    no nie umiem się oszukiwać, chociaż wiem, że w rozżaleniu przesadzam i uogólniam

pocieszam się że przed owulacją znowu odmłodnieję :)
    a najbardziej odmłodzi mnie ciąża i pchanie wózka :D

Mango, Bursztyn, samira, megan8, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ja w tym cyklu mierzę dwa razy dziennie testami - rano i popołudniu. Od wczoraj testowa jest, ale bledsza...a jajo już wielkie przecież... No nic, skupię się na tempce...;)

bliska77, Reni, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a ja czuję się jak naćpana, chyba zmiana pogody tak na mnie działa, właśnie popłakałam się ze śmiechu na myśl, że koleżanka, która wchodziła właśnie do pokoju dostanie w łeb drzwiami, które w tym momencie zamykały się od przeciągu...wiem debil jestem
    to ja tez jestem debil, bo jak to przeczytalam to az mi lzy polecialy ze smiechu :D ostatnio smiesza mnie takie glupoty a la' Benny Hill :D

bliska77, Mango, megan8, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a ja czuję się jak naćpana, chyba zmiana pogody tak na mnie działa, właśnie popłakałam się ze śmiechu na myśl, że koleżanka, która wchodziła właśnie do pokoju dostanie w łeb drzwiami, które w tym momencie zamykały się od przeciągu... patrzyłam i patrzyłam ale nie dostała .... wiem debil jestem
    przeczytałam i też się uśmiałam...:)wariatki jesteśmy wszystkie...:)

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak, ja jestem osoba mocno zakompleksiona, mam wszystko zle, brzydkie, krzywe czy rzadkie (wlosy;-)), ale wiek mnie jakos nie rusza, nie wiem czemu.....i to jest chyba jedyna rzecz ktora na mnie nie dziala...nie wiem co ci doradzic, jedyne co mi przychodzi do glowy to zmiana sposobu myslenia:-) a to ze ciaza nas odmlodzi to sie zgadzam w 100%:-)
    Lucky wrote:
    Violu zacznę 40 -na początku września

serio myślisz że można się tak naprawdę z tym pogodzić?
    nie, no ja nie wyję codziennie w poduszkę, ale niemiło stwierdzam co jakiś czas, że coraz bardziej dokucza mi mój organizm, że zawsze 'wszyscy' byli starsi lub w moim wieku, a nagle 'wszyscy' fajni są młodsi,
    że gdy zaznaczam rubrykę wiekową, to na 31-39 już się łapać nie będę
    że kremy dla mnie też mają jakieś nowe dziwne oznaczenia- DLA DOJRZAŁEJ CERY
    no nie umiem się oszukiwać, chociaż wiem, że w rozżaleniu przesadzam i uogólniam

pocieszam się że przed owulacją znowu odmłodnieję :)
    a najbardziej odmłodzi mnie ciąża i pchanie wózka :D

Lucky, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale podobno rano nie można?
    to może dorzuć jeszcze trzeci na wieczór ;-)
    ja jak tak dalej pójdzie będę robić co godzinę... Bursztyn ratuj ;-)
    Bozia3 wrote:
    Reni ja w tym cyklu mierzę dwa razy dziennie testami - rano i
    popołudniu. Od wczoraj testowa jest, ale bledsza...a jajo już wielkie przecież... No nic, skupię się na tempce...;)

Bursztyn, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ty nie bądź taka sarkastyczna....;) wiem, że rano się nie robi - ale ja się przyzwyczajam do porannego testowania...wiesz - kiedyś może sie przyda...;)

Reni, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a ja czuję się jak naćpana, chyba zmiana pogody tak na mnie działa, właśnie popłakałam się ze śmiechu na myśl, że koleżanka, która wchodziła właśnie do pokoju dostanie w łeb drzwiami, które w tym momencie zamykały się od przeciągu... patrzyłam i patrzyłam ale nie dostała .... wiem debil jestem
    żaden debil - Ty wesoła kobieta jesteś ;))))))))) uśmiałam się jak Reksio ;)

Reni, Bursztyn, megan8, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Powiem tak, ja jestem osoba mocno zakompleksiona, mam wszystko zle, brzydkie, krzywe czy rzadkie (wlosy;-)), ale wiek mnie jakos nie rusza, nie wiem czemu.....i to jest chyba jedyna rzecz ktora na mnie nie dziala...nie wiem co ci doradzic, jedyne co mi przychodzi do glowy to zmiana sposobu myslenia:-) a to ze ciaza nas odmlodzi to sie zgadzam w 100%:-)
    Ciekawe jak wyglądasz...bo moje najładniejsze koleżanki zawsze miały najwięcej kompleksów...:) Serio...a jak słyszałam na co narzekają - jakieś krzywe nosy, niewidzialne cechy dla innych ludzi..to ręce mi opadały...:) Znając życie - jesteś niezła laska...:)

Reni, Bursztyn, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    BURSZTYNKU - gratulacje...:) A nie mówiłam, że nie wierzysz w siebie!! Skoro merytorycznie stworzyłaś świetny kwestionariusz...to znaczy, że jesteś Leon zawodowiec, a błędy gramatyczne widocznie mają mniejsze znaczenie- może biorą poprawkę na to, że nie jesteś angolką....:)
    W każdym razie teraz proszę nam tu robić czary - mary, żebyśmy psychicznie nie siadły....pic proszę z umiarem i tylko wieczorem...
    Może zrób specjalizację psychologii płodności kobiet? W Polsce ta kobita od znanej książki i terapii z tego tematu trzepie na pewno niezłą kasę a i temat coraz bardziej na czasie....Uczyłabyś się na nas.. a potem wykorzystała tą wiedzę - przemyśl to...;)
    A z promotorem to widzę strzeliłam w 10..;)seks na stole z winogronami i praca na 5 od razu...;)
    Boziu, dziekuje <3
    ON na pewno wzial taka poprawke :) i tak, wstrzelilas sie, pamietam ten sen i Twoj genialny do niego komentarz ;) Promotor czerstwy troche ale do wziecia ;) dobrze, ze moj maz tego nie moze przeczytac- zabilby mnie :)
    Specjalizacja bardzo ciekawa, przyznaje, chociaz nie wiem czy to podchodzi pod kliniczna...interesowali mnie ostatnio najbardziej schzofrenicy i psychozy ale pomysle :) jak sie nazywa ta pani?
    Bozia, odpowiadam na posta Twojego wczesniejszego: chetnie sie z Toba skumam kiedy juz wrocisz z zakopanego :) :D

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i od tej pory BOZIA jest moja najlepsza kolezanka!! :-)
    Bozia3 wrote:
    Ciekawe jak wyglądasz...bo moje najładniejsze koleżanki zawsze miały najwięcej kompleksów...:) Serio...a jak słyszałam na co narzekają - jakieś krzywe nosy, niewidzialne cechy dla innych ludzi..to ręce mi opadały...:) Znając życie - jesteś niezła laska...:)

Reni, Bursztyn, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Acha, doprecyzowuje: NIE UPRAWIALAM SEKSU Z MOIM PROMOTOREM :) :D
    Snilo mi sie tylko, ze zupe razem gotowalismy a BOZIA to zinterpretowala seksualnie :)

bliska77, Reni, Mango, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak czytam i czytam o tych Waszych kompleksach
    każdy je ma, nie ma ludzi doskonałych
    ale najważniejsze to nie dać się zwariować

ja na to: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=556296517768575&set=a.408234379241457.98353.408232699241625&type=1&theater

megan8, megan8, megan8, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, dziekuje <3
    ON na pewno wzial taka poprawke :) i tak, wstrzelilas sie, pamietam ten sen i Twoj genialny do niego komentarz ;) Promotor czerstwy troche ale do wziecia ;) dobrze, ze moj maz tego nie moze przeczytac- zabilby mnie :)
    Specjalizacja bardzo ciekawa, przyznaje, chociaz nie wiem czy to podchodzi pod kliniczna...interesowali mnie ostatnio najbardziej schzofrenicy i psychozy ale pomysle :) jak sie nazywa ta pani?
    Bozia, odpowiadam na posta Twojego wczesniejszego: chetnie sie z Toba skumam kiedy juz wrocisz z zakopanego :) :D
    to jest ta kobita - robi furorę i ma mnóstwo klientek - naprawdę zawód z przyszłością....no ale jak Ty wolisz wariatów - to trudno..;) http://www.bogdapawelec.pl/

Ja wyjeżdżam pojutrze i wracam 13 sierpnia - i już będę w Krakowie cały czas.....W Zakopcu też powinnam mieć dostęp do neta to może coś się uda....

Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak dla mnie Reni, to ja testuje tak jak Ty mowilas-miedzy 10 a 12 a pozniej miedzy 16 a 18 w ktores okienko z tym jajem musimy sie wstrzelic

Reni, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj pamiętam ten sen o zupie :-)

Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli mowa o kompleksach, to ja może lepiej nie będę się wypowiadać ja to jeden WIELKI chodzący kompleks!!!!!!

kurde szkoda że nie możemy sie wszystkie razem spiknąć, ale jaja by były

Bursztyn, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 989 990 991 992 993 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ