35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Lucky co Ty piszesz Kochana??!! Ile Ty masz lat, bo nie widze Cie na liscie? Nikt nigdy nie bedzie mlody na wieki i albo sie z tym pogodzimy albo zwariujemy i skonczymy z pontonami na twarzy jak niektore nasze gwiazdo-celebrytki.Wiem ze swiat zwariowal na punkcie mlodosci, ale to nie jest normalne, nie mozemy sie dac zwariowac.
A co do zapomnienia dzisiaj rano, to juz drugi raz mi sie to zdarzylo:-). W zeszlym cyklu specjalnie czekalam caly dzien do 16 godz zeby nasikac na test owulacyjny i wstalam zaspana (drzemka poobiednia jak zwykle w weekend)i tez z tego zaspania i zaaferowania zapomnialam ze mam lapac cosik do kubeczka;-)Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no i gitarrrra
gratuluję tak miało być
na pierwszą wizytę proszę mnie zapisać i tego dnia już Pani nikogo nie przyjmie, bo to będzie dłuuuuuuuuga wizyta hahaha
dluga moze byc ale MUSI byc ostro zakrapiana (proponuje wodke) bo inaczej moge nie przezyc
bliska77, Reni, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
BURSZTYNKU - gratulacje...
A nie mówiłam, że nie wierzysz w siebie!! Skoro merytorycznie stworzyłaś świetny kwestionariusz...to znaczy, że jesteś Leon zawodowiec, a błędy gramatyczne widocznie mają mniejsze znaczenie- może biorą poprawkę na to, że nie jesteś angolką....
W każdym razie teraz proszę nam tu robić czary - mary, żebyśmy psychicznie nie siadły....pic proszę z umiarem i tylko wieczorem...
Może zrób specjalizację psychologii płodności kobiet? W Polsce ta kobita od znanej książki i terapii z tego tematu trzepie na pewno niezłą kasę a i temat coraz bardziej na czasie....Uczyłabyś się na nas.. a potem wykorzystała tą wiedzę - przemyśl to...
A z promotorem to widzę strzeliłam w 10..;)seks na stole z winogronami i praca na 5 od razu...Lucky, bliska77, Bursztyn, Mango, megan8, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Violu zacznę 40 -na początku września
serio myślisz że można się tak naprawdę z tym pogodzić?
nie, no ja nie wyję codziennie w poduszkę, ale niemiło stwierdzam co jakiś czas, że coraz bardziej dokucza mi mój organizm, że zawsze 'wszyscy' byli starsi lub w moim wieku, a nagle 'wszyscy' fajni są młodsi,
że gdy zaznaczam rubrykę wiekową, to na 31-39 już się łapać nie będę
że kremy dla mnie też mają jakieś nowe dziwne oznaczenia- DLA DOJRZAŁEJ CERY
no nie umiem się oszukiwać, chociaż wiem, że w rozżaleniu przesadzam i uogólniam
pocieszam się że przed owulacją znowu odmłodnieję
a najbardziej odmłodzi mnie ciąża i pchanie wózkaMango, Bursztyn, samira, megan8, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a ja czuję się jak naćpana, chyba zmiana pogody tak na mnie działa, właśnie popłakałam się ze śmiechu na myśl, że koleżanka, która wchodziła właśnie do pokoju dostanie w łeb drzwiami, które w tym momencie zamykały się od przeciągu...wiem debil jestem
ostatnio smiesza mnie takie glupoty a la' Benny Hill
bliska77, Mango, megan8, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a ja czuję się jak naćpana, chyba zmiana pogody tak na mnie działa, właśnie popłakałam się ze śmiechu na myśl, że koleżanka, która wchodziła właśnie do pokoju dostanie w łeb drzwiami, które w tym momencie zamykały się od przeciągu... patrzyłam i patrzyłam ale nie dostała .... wiem debil jestem
bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Powiem tak, ja jestem osoba mocno zakompleksiona, mam wszystko zle, brzydkie, krzywe czy rzadkie (wlosy;-)), ale wiek mnie jakos nie rusza, nie wiem czemu.....i to jest chyba jedyna rzecz ktora na mnie nie dziala...nie wiem co ci doradzic, jedyne co mi przychodzi do glowy to zmiana sposobu myslenia:-) a to ze ciaza nas odmlodzi to sie zgadzam w 100%
Lucky wrote:Violu zacznę 40 -na początku września
serio myślisz że można się tak naprawdę z tym pogodzić?
nie, no ja nie wyję codziennie w poduszkę, ale niemiło stwierdzam co jakiś czas, że coraz bardziej dokucza mi mój organizm, że zawsze 'wszyscy' byli starsi lub w moim wieku, a nagle 'wszyscy' fajni są młodsi,
że gdy zaznaczam rubrykę wiekową, to na 31-39 już się łapać nie będę
że kremy dla mnie też mają jakieś nowe dziwne oznaczenia- DLA DOJRZAŁEJ CERY
no nie umiem się oszukiwać, chociaż wiem, że w rozżaleniu przesadzam i uogólniam
pocieszam się że przed owulacją znowu odmłodnieję
a najbardziej odmłodzi mnie ciąża i pchanie wózkaLucky, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ale podobno rano nie można?
to może dorzuć jeszcze trzeci na wieczór
ja jak tak dalej pójdzie będę robić co godzinę... Bursztyn ratuj
Bozia3 wrote:Reni ja w tym cyklu mierzę dwa razy dziennie testami - rano i
popołudniu. Od wczoraj testowa jest, ale bledsza...a jajo już wielkie przecież... No nic, skupię się na tempce...Bursztyn, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale podobno rano nie można?
ja jak tak dalej pójdzie będę robić co godzinę... Bursztyn ratujwiem, że rano się nie robi - ale ja się przyzwyczajam do porannego testowania...wiesz - kiedyś może sie przyda...
Reni, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a ja czuję się jak naćpana, chyba zmiana pogody tak na mnie działa, właśnie popłakałam się ze śmiechu na myśl, że koleżanka, która wchodziła właśnie do pokoju dostanie w łeb drzwiami, które w tym momencie zamykały się od przeciągu... patrzyłam i patrzyłam ale nie dostała .... wiem debil jestem
)))))))) uśmiałam się jak Reksio
Reni, Bursztyn, megan8, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Viola wrote:Powiem tak, ja jestem osoba mocno zakompleksiona, mam wszystko zle, brzydkie, krzywe czy rzadkie (wlosy;-)), ale wiek mnie jakos nie rusza, nie wiem czemu.....i to jest chyba jedyna rzecz ktora na mnie nie dziala...nie wiem co ci doradzic, jedyne co mi przychodzi do glowy to zmiana sposobu myslenia:-) a to ze ciaza nas odmlodzi to sie zgadzam w 100%
Serio...a jak słyszałam na co narzekają - jakieś krzywe nosy, niewidzialne cechy dla innych ludzi..to ręce mi opadały...
Znając życie - jesteś niezła laska...
Reni, Bursztyn, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:BURSZTYNKU - gratulacje...
A nie mówiłam, że nie wierzysz w siebie!! Skoro merytorycznie stworzyłaś świetny kwestionariusz...to znaczy, że jesteś Leon zawodowiec, a błędy gramatyczne widocznie mają mniejsze znaczenie- może biorą poprawkę na to, że nie jesteś angolką....
W każdym razie teraz proszę nam tu robić czary - mary, żebyśmy psychicznie nie siadły....pic proszę z umiarem i tylko wieczorem...
Może zrób specjalizację psychologii płodności kobiet? W Polsce ta kobita od znanej książki i terapii z tego tematu trzepie na pewno niezłą kasę a i temat coraz bardziej na czasie....Uczyłabyś się na nas.. a potem wykorzystała tą wiedzę - przemyśl to...
A z promotorem to widzę strzeliłam w 10..;)seks na stole z winogronami i praca na 5 od razu...
ON na pewno wzial taka poprawkei tak, wstrzelilas sie, pamietam ten sen i Twoj genialny do niego komentarz
Promotor czerstwy troche ale do wziecia
dobrze, ze moj maz tego nie moze przeczytac- zabilby mnie
Specjalizacja bardzo ciekawa, przyznaje, chociaz nie wiem czy to podchodzi pod kliniczna...interesowali mnie ostatnio najbardziej schzofrenicy i psychozy ale pomyslejak sie nazywa ta pani?
Bozia, odpowiadam na posta Twojego wczesniejszego: chetnie sie z Toba skumam kiedy juz wrocisz z zakopanegomegan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No i od tej pory BOZIA jest moja najlepsza kolezanka!!
Bozia3 wrote:Ciekawe jak wyglądasz...bo moje najładniejsze koleżanki zawsze miały najwięcej kompleksów...Serio...a jak słyszałam na co narzekają - jakieś krzywe nosy, niewidzialne cechy dla innych ludzi..to ręce mi opadały...
Znając życie - jesteś niezła laska...
Reni, Bursztyn, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:BURSZTYNKU - gratulacje...
A z promotorem to widzę strzeliłam w 10..;)seks na stole z winogronami i praca na 5 od razu...
Snilo mi sie tylko, ze zupe razem gotowalismy a BOZIA to zinterpretowala seksualnie
bliska77, Reni, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak czytam i czytam o tych Waszych kompleksach
każdy je ma, nie ma ludzi doskonałych
ale najważniejsze to nie dać się zwariować
ja na to: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=556296517768575&set=a.408234379241457.98353.408232699241625&type=1&theater
megan8, megan8, megan8, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Boziu, dziekuje
ON na pewno wzial taka poprawkei tak, wstrzelilas sie, pamietam ten sen i Twoj genialny do niego komentarz
Promotor czerstwy troche ale do wziecia
dobrze, ze moj maz tego nie moze przeczytac- zabilby mnie
Specjalizacja bardzo ciekawa, przyznaje, chociaz nie wiem czy to podchodzi pod kliniczna...interesowali mnie ostatnio najbardziej schzofrenicy i psychozy ale pomyslejak sie nazywa ta pani?
Bozia, odpowiadam na posta Twojego wczesniejszego: chetnie sie z Toba skumam kiedy juz wrocisz z zakopanegohttp://www.bogdapawelec.pl/
Ja wyjeżdżam pojutrze i wracam 13 sierpnia - i już będę w Krakowie cały czas.....W Zakopcu też powinnam mieć dostęp do neta to może coś się uda....Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale podobno rano nie można?
ja jak tak dalej pójdzie będę robić co godzinę... Bursztyn ratujReni, Mango, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny