35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:dziewczyny, moja koleżanka zza biurka (ta od drzwi) patrzy na mnie jak na debila i właśnie zapytała czy powinna po psychiatrę zadzwonić a ja jej na to, że nie bo właśnie prowadzę konwersację między innymi z psychologiem
niech zadzwoni po psychiatre, nada sie do naszej paczki, przeciez oni powaleni sa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 13:24
Viola, bliska77, Mango, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Aga, troche Cie ponioslo z tym cycem!! Nie zapominaj ze duzy cyc zalicza sie do zalet a nie wad i kompleksow:-)
agafbh wrote:Bursztyn całkiem ładnie siebie opisałaś teraz ja nos jak grzmot, tu i ówdzie syfki od hormonów, dooooooopa taka i cyc też konkretnybliska77, Bursztyn, Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
widziałam w necie też taki obrazek
z napisem:
"Napisałam cv i się rozpłakałam...
Jestem taka zajebista..."
działa na początku człowiek mówi na żartach a potem w to wierzy.. potem wmawiasz innym i gotowe hahahaha
Bursztyn wrote:tez mnie to rozwala, i chyba sprobuje tej metodyna poczatku na pewno latwo sobie wmowic nie bedzie, ale potem moze pojdzie i uwierze
Viola, Bursztyn, bliska77, Mango, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdzie sobie zając po torach, aż tu nagle przejechał pociąg i obciął mu d*pę.
d*pa potoczyła się kilkanaście metrów dalej, na inne tory.
Zajączek za nią pobiegł, schyla się i już ma ja podnieść gdy... przejechał drugi pociąg i obciął mu głowę.
Jaki z tego morał?
Nigdy nie trać głowy dla głupiej d*py.bliska77, Bursztyn, Mango, Viola, Bozia3, Lucky, anek42, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:widziałam w necie też taki obrazek
z napisem:
"Napisałam cv i się rozpłakałam...
Jestem taka zajebista..."
działa na początku człowiek mówi na żartach a potem w to wierzy.. potem wmawiasz innym i gotowe hahahahaW niedziele kupilam sobie taki napis wydrukowany: "geniusz przy pracy"
teraz dokupie jeszcze "super laska"
Mango, megan8, Bozia3, Lucky, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Idzie sobie zając po torach, aż tu nagle przejechał pociąg i obciął mu d*pę.
d*pa potoczyła się kilkanaście metrów dalej, na inne tory.
Zajączek za nią pobiegł, schyla się i już ma ja podnieść gdy... przejechał drugi pociąg i obciął mu głowę.
Jaki z tego morał?
Nigdy nie trać głowy dla głupiej d*py.
Mango, Bozia3, Lucky, grosza lubią tę wiadomość
-
a ja proponuję abyśmy wszystkie kupiły sobie koszulki
super mama
super jajo
nie drażnij mnie, bo mi prolaktyna skaczebliska77, Mango, Bozia3, caffe, Lucky, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oooo to ja tez poproszę
ale będę miała polewkę z męża
megan8 wrote:ja mojemu kiedyś kupiłam z napisem :
Kto nie ma brzucha ten kiepsko rucha.
megan8, bliska77, Bozia3, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość