35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniu od jutra stosuję Twoją terapię lustrzaną!
Bursztynie, właśnie robię plan renowacji, restauracji i odnowyz planem łatwiej żyć, przynajmniej mnie, bo jestem planistką za zamiłowania
caffe, anna maria, bliska77, MoniaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no no koniecznie działa
ja jutro też spotkam się z lustrem to też jej powiem, że jest ekstra, żeby nie zapomniała
Lucky wrote:Reniu od jutra stosuję Twoją terapię lustrzaną!
Bursztynie, właśnie robię plan renowacji, restauracji i odnowyz planem łatwiej żyć, przynajmniej mnie, bo jestem planistką za zamiłowania
anna maria, bliska77, MoniaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja zakopane odwiedzam 10-16
więc z dziewczynami się rozminę
Bozia3 wrote:Kurcze, ale szkoda, że akurat wtedy wyjeżdżam..co za idiotyczny zbieg okoliczności...no...
Bursztynku, a w czym Twoje pryszcze lub krzywe nogi miałyby mi przeszkodzić? Z resztą znając życie - to wszystko wyolbrzymione - jak to baby..
A czy ktoś jeszcze będzie po 13 w okolicach Kraka do dołączenia do nas?bliska77, caffe, MoniaT, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, to jest uzależnienie, jaka była pierwsza czynność którą wykonałam po powrocie do domu???????? oczywiście ovu, córka z mężem na dole a ja już przy komputerze, to się chyba leczy.....
megan8, Mango, caffe, MoniaT, grosza, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dziewczyny, to jest uzależnienie, jaka była pierwsza czynność którą wykonałam po powrocie do domu???????? oczywiście ovu, córka z mężem na dole a ja już przy komputerze, to się chyba leczy.....
, ale zapytaj Bursztynka
bliska77, caffe, MoniaT, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny-podzielam zdanie o uzaleznieniu od forum. Jest potrzeba codzienna choc poczytania jesli akurat nie chce nic napisac.
Wczoraj mialam w czystej postaci orke w pracy. Przez osiem godz.nie zdazylam zjesc sniadania- koniec miesiaca i jazda bez trzymanki. Ale to nic- byle do niedzieli i urlop-milosc -i rock end roll. Nareszcie:-)caffe, MoniaT, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
a ja od pomiedziałku wracam już do pracy niestety i jak ja będę cierpieć że nie mogę nikomu powiedzieć że jestem w ciąży do momentu kiedy dostanę zaświadczenie a ja już chcę całemu światu wykrzyczeć tą radosną nowinę
grosza, Bursztyn, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kurcze, ale szkoda, że akurat wtedy wyjeżdżam..co za idiotyczny zbieg okoliczności...no...
Bursztynku, a w czym Twoje pryszcze lub krzywe nogi miałyby mi przeszkodzić? Z resztą znając życie - to wszystko wyolbrzymione - jak to baby..
A czy ktoś jeszcze będzie po 13 w okolicach Kraka do dołączenia do nas?grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Czesc kochane jak weslo tutaj dzisiaj i dobrze
Bursztyn moje najwieksze gratulacje, ciesze sie bardzo ja juz oblewalam Twoj egzamin haha i ja rowniez czasami potrzebuje pschologa tak ze ciesze sie ze teraz mam znajomosci
U mnie nie za milo dzisiaj, drugi dzien okres buuu, z pracy juz na 100% bede zwolniona do 5 tygni pierwsze wyczailam w mailach a pozniej moj szefo sie wygadalm ze mu straszne przykro i takie tam, no nic....pozniej poszlam do lekarza a wiec krew dobra, owulacja byla na pewno w lipcu, wiec ok, to badanie na poziom jajek tez w miare dobrze jestem w normie jak na 37 lat wiec ok tyle ze jakies tam podejrzenie o policystyczne jajniki jest ale wcale nie musi znaczyc ze jest hmmmm wiec nie wiem o co chodzi. Powiedziala mi ze powtorzy badania we wrzesniu i jak nie zaciazymy to nas wysyla na badania do kliniki plodnosci bo nie ma na co czekac. Coz bede sie sluchac Pani doktor....
Inesska zycze Ci odpoczynku, spelnienia i relaksu, wszsytkiego dobrego ...
Pozdrawiam Was wszystkie a te co maja testowac to zycze soczystej zielonosci.
Przykro mi z powodu zwolnienia, maja ciecia budzetowe? ale wiedz, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, jestem pewna ze znajdziesz duzo lepsza prace.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość