35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniu od jutra stosuję Twoją terapię lustrzaną!
Bursztynie, właśnie robię plan renowacji, restauracji i odnowy
z planem łatwiej żyć, przynajmniej mnie, bo jestem planistką za zamiłowania
caffe, anna maria, nick nieaktualny, MoniaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no no koniecznie działa
ja jutro też spotkam się z lustrem to też jej powiem, że jest ekstra, żeby nie zapomniała
Lucky wrote:Reniu od jutra stosuję Twoją terapię lustrzaną!
Bursztynie, właśnie robię plan renowacji, restauracji i odnowy
z planem łatwiej żyć, przynajmniej mnie, bo jestem planistką za zamiłowania
anna maria, nick nieaktualny, MoniaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja zakopane odwiedzam 10-16
więc z dziewczynami się rozminę
Bozia3 wrote:Kurcze, ale szkoda, że akurat wtedy wyjeżdżam..co za idiotyczny zbieg okoliczności...no...
Bursztynku, a w czym Twoje pryszcze lub krzywe nogi miałyby mi przeszkodzić? Z resztą znając życie - to wszystko wyolbrzymione - jak to baby..
A czy ktoś jeszcze będzie po 13 w okolicach Kraka do dołączenia do nas?
nick nieaktualny, caffe, MoniaT, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, to jest uzależnienie, jaka była pierwsza czynność którą wykonałam po powrocie do domu???????? oczywiście ovu, córka z mężem na dole a ja już przy komputerze, to się chyba leczy.....
megan8, Mango, caffe, MoniaT, grosza, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wątpięagafbh wrote:dziewczyny, to jest uzależnienie, jaka była pierwsza czynność którą wykonałam po powrocie do domu???????? oczywiście ovu, córka z mężem na dole a ja już przy komputerze, to się chyba leczy.....
, ale zapytaj Bursztynka
nick nieaktualny, caffe, MoniaT, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny-podzielam zdanie o uzaleznieniu od forum. Jest potrzeba codzienna choc poczytania jesli akurat nie chce nic napisac.
Wczoraj mialam w czystej postaci orke w pracy. Przez osiem godz.nie zdazylam zjesc sniadania- koniec miesiaca i jazda bez trzymanki. Ale to nic- byle do niedzieli i urlop-milosc -i rock end roll. Nareszcie:-)
caffe, MoniaT, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
a ja od pomiedziałku wracam już do pracy niestety i jak ja będę cierpieć że nie mogę nikomu powiedzieć że jestem w ciąży do momentu kiedy dostanę zaświadczenie a ja już chcę całemu światu wykrzyczeć tą radosną nowinę
grosza, Bursztyn, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
chodzi o szok estetyczny :)i jego konsekwencje dla psychikiBozia3 wrote:Kurcze, ale szkoda, że akurat wtedy wyjeżdżam..co za idiotyczny zbieg okoliczności...no...
Bursztynku, a w czym Twoje pryszcze lub krzywe nogi miałyby mi przeszkodzić? Z resztą znając życie - to wszystko wyolbrzymione - jak to baby..
A czy ktoś jeszcze będzie po 13 w okolicach Kraka do dołączenia do nas?
grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Panda, bardzo dziekujePanda wrote:Czesc kochane jak weslo tutaj dzisiaj i dobrze

Bursztyn moje najwieksze gratulacje, ciesze sie bardzo ja juz oblewalam Twoj egzamin haha i ja rowniez czasami potrzebuje pschologa tak ze ciesze sie ze teraz mam znajomosci
U mnie nie za milo dzisiaj, drugi dzien okres buuu, z pracy juz na 100% bede zwolniona do 5 tygni pierwsze wyczailam w mailach a pozniej moj szefo sie wygadalm ze mu straszne przykro i takie tam, no nic....pozniej poszlam do lekarza a wiec krew dobra, owulacja byla na pewno w lipcu, wiec ok, to badanie na poziom jajek tez w miare dobrze jestem w normie jak na 37 lat wiec ok tyle ze jakies tam podejrzenie o policystyczne jajniki jest ale wcale nie musi znaczyc ze jest hmmmm wiec nie wiem o co chodzi. Powiedziala mi ze powtorzy badania we wrzesniu i jak nie zaciazymy to nas wysyla na badania do kliniki plodnosci bo nie ma na co czekac. Coz bede sie sluchac Pani doktor....
Inesska zycze Ci odpoczynku, spelnienia i relaksu, wszsytkiego dobrego ...
Pozdrawiam Was wszystkie a te co maja testowac to zycze soczystej zielonosci.
Przykro mi z powodu zwolnienia, maja ciecia budzetowe? ale wiedz, ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, jestem pewna ze znajdziesz duzo lepsza prace.
nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość