35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a jeszcze odnośnie kompleksów , jak mi dziewczyny czasem w pracy dokuczały bo dupsko bo piegi na buzi, bo dziurka w brodzie; to obroniłam się tak - hmmmm codzień budzę się coraz ładniejsza ale dziś to już normalnie przesadziłam , a piegi są oznaką młodości więc dopóki je mam to jestem MŁODZIUTKA,poza tym komu Pan Bóg dał urodę tego palcem dotknął w brodę i się zamknęły, mam włosy do pasa w sumie jako jedyna u mnie w zakładzie , oczywiście doradzanie , a zetnij a zrób sobie grzywkę a długie włosy to młodym dziewczynom pasują a nie Tobie - odcięłam się tak ; jeśli zacznie mi się czoło marszczyć jak Wam to zrobię sobie grzywkę aby to ukryć - taka maUpa jestem
Mango, Reni, megan8, anek42, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Betybet wrote:a jeszcze odnośnie kompleksów , jak mi dziewczyny czasem w pracy dokuczały bo dupsko bo piegi na buzi, bo dziurka w brodzie; to obroniłam się tak - hmmmm codzień budzę się coraz ładniejsza ale dziś to już normalnie przesadziłam , a piegi są oznaką młodości więc dopóki je mam to jestem MŁODZIUTKA,poza tym komu Pan Bóg dał urodę tego palcem dotknął w brodę i się zamknęły, mam włosy do pasa w sumie jako jedyna u mnie w zakładzie , oczywiście doradzanie , a zetnij a zrób sobie grzywkę a długie włosy to młodym dziewczynom pasują a nie Tobie - odcięłam się tak ; jeśli zacznie mi się czoło marszczyć jak Wam to zrobię sobie grzywkę aby to ukryć - taka maUpa jestem
, a potem przeżywam w samotności
Twój sposób jest skuteczny i nie zaśmieca głowy
Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Betybet nieźle..
mi jak siusiary czasami docinały odnośnie wieku, że stara jestem, że bliżej do emerytury itd.
niby na żartach (ale wiem kto może sobie żartować a kto chce być po prostu złośliwy) ale pewne żarty są nie na miejscu
to zawsze takim dwudziestkom odpowiadam
że jakby ona w swoim wieku wyglądała jak ja w moim to byłaby niezłą dupą a tak jest po prostu przeciętnąjedną z wielu..też się zamykają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 21:52
Mango, Bursztyn, anek42 lubią tę wiadomość
-
Betybet wrote:kochsm \was na razie tylko odczytuję , smieje do monitora i gratuluje tej pani PSYCHOLOG
Okres mi się kończy i może jutro może ,,,,,,,,,,,,, będzie akcja bo normalnie tyle dni bez sexu to normalnie detoxbliska77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Betybet nieźle..
mi jak siusiary czasami docinały odnośnie wieku, że stara jestem, że bliżej do emerytury itd.
niby na żartach (ale wiem kto może sobie żartować a kto chce być po prostu złośliwy) ale pewne żarty są nie na miejscu
to zawsze takim dwudziestkom odpowiadam
że jakby ona w swoim wieku wyglądała jak ja w moim to byłaby niezłą dupą a tak jest po prostu przeciętnąjedną z wielu..też się zamykają
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Moja miałaby 108! niestety odeszła 20 lat temu i nie zdążyłam dowiedzieć się wszystkiego o czasach wojennych. Dziadek nigdy nie chciał o tym mówić.
Wiem tylko, ze dzięki temu, że znała biegle j.niemiecki wyciągnęła dziadka z transportu do obozu.
Dzisiaj zastanawiamy się czy nas stać na dziecko itd.. Oni wtedy nie myśleli o tym. Nie mieli nic, często zaczynali na zgliszczach a dzieci rodziły się jedno po drugim.
eh doceńmy to co mamy..
sorki za smuta ale zawsze w takim dniu nachodzą mnie różne refleksje
(moja babcia umarła 22lata temu, potem dziadek też mi opowiadał bardzo duzo)Lucky, Reni, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki,
test wyszedl negatywny...temperatura wisi....i co teraz? Jade po pracy na bete, w marcu tez tak mialam, test wyszedl mi dopiero kilka dni po terminie @. Nie kumam tego czemu jednym wychodza w 7 dpo a innym w 18 dpo...bliska77, Lucky, Reni, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Hej Dziewczynki,
test wyszedl negatywny...temperatura wisi....i co teraz? Jade po pracy na bete, w marcu tez tak mialam, test wyszedl mi dopiero kilka dni po terminie @. Nie kumam tego czemu jednym wychodza w 7 dpo a innym w 18 dpo...Lucky, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim
Zapowiada sie fajny dzien
Wyleczylyscie mi depresje wiec ruszam w nowy cykl ze starym poki co planem
Mam za to nowy zapas zelu conceive i duzo starych i nowych nadziei
Voilu trzymam kciuki
Aga nie korci Cie zeby zatestowac?
Zycze milego dniabliska77, bliska77, Reni, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Dzien dobry wszystkim
Voilu trzymam kciuki
Zycze milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 08:44
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Dzien dobry wszystkim
Voilu trzymam kciuki
Zycze milego dniabliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie z Toba Aga, ja nie wytrzymalam i zrobilam test, a jednak moim zdaniem trzeba czekac do terminu @. Pozniej sie czlowiek niepotrzebnie denerwuje czy wszystko jest w porzadku. No nic, ide dzisiaj na bete, wiec jutro wszystko bedzie jasne....
bliska77, samira, samira, samira, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
witam
patrzyłam na cenę żelu straaaaasznie drogi 3 ampułki 30 pare złotych
tubka 70 parę oszaleli?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 09:00
bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Lucky jak kupujesz ten żel - w tubce więcej, czy 3 porcje? Mnie jest dosyć przyjemnie po tym żelu - ale jest drogi jak cholera...ile płacisz za opakowanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 09:45
Reni, caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
agafbh wrote:Reni, bardzo dobrze, że są tacy ludzie jak Ty...., właśnie doceńmy to co mamy, bardzo mądry wpis
(moja babcia umarła 22lata temu, potem dziadek też mi opowiadał bardzo duzo)
bliska77, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Ja miesiąc temu kupiłam żel Conceive Plus w Super-Farm był w promocji - 8 tubek za 44,99 zł. Ale szczerze powiem, ze mój M nie jest nim zachwycony, bo jest strasznie ślisko
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Ja miesiąc temu kupiłam żel Conceive Plus w Super-Pharm był w promocji - 8 tubek za 44,99 zł. Ale szczerze powiem, ze mój M nie jest nim zachwycony, bo jest strasznie ślisko
Nie wiem w sumie po co go kupuję, bo ja nie mam problemów ze śluzem...ale jakoś wydawało mi się, że może przyśpieszą żołnierzyki?
Dla mnie jest on bardzo przyjemny w odczuciu...Mango, bliska77, caffe, grosza lubią tę wiadomość