X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze odnośnie kompleksów , jak mi dziewczyny czasem w pracy dokuczały bo dupsko bo piegi na buzi, bo dziurka w brodzie; to obroniłam się tak - hmmmm codzień budzę się coraz ładniejsza ale dziś to już normalnie przesadziłam , a piegi są oznaką młodości więc dopóki je mam to jestem MŁODZIUTKA,poza tym komu Pan Bóg dał urodę tego palcem dotknął w brodę i się zamknęły, mam włosy do pasa w sumie jako jedyna u mnie w zakładzie , oczywiście doradzanie , a zetnij a zrób sobie grzywkę a długie włosy to młodym dziewczynom pasują a nie Tobie - odcięłam się tak ; jeśli zacznie mi się czoło marszczyć jak Wam to zrobię sobie grzywkę aby to ukryć - taka maUpa jestem :D

Mango, Reni, megan8, anek42, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    a jeszcze odnośnie kompleksów , jak mi dziewczyny czasem w pracy dokuczały bo dupsko bo piegi na buzi, bo dziurka w brodzie; to obroniłam się tak - hmmmm codzień budzę się coraz ładniejsza ale dziś to już normalnie przesadziłam , a piegi są oznaką młodości więc dopóki je mam to jestem MŁODZIUTKA,poza tym komu Pan Bóg dał urodę tego palcem dotknął w brodę i się zamknęły, mam włosy do pasa w sumie jako jedyna u mnie w zakładzie , oczywiście doradzanie , a zetnij a zrób sobie grzywkę a długie włosy to młodym dziewczynom pasują a nie Tobie - odcięłam się tak ; jeśli zacznie mi się czoło marszczyć jak Wam to zrobię sobie grzywkę aby to ukryć - taka maUpa jestem :D
    zazdroszczę Ci takiej umiejętności - zazwyczaj umiem się odciąć, ale jak ktoś krytykuje coś we mnie to zawsze się z nim zgadzam :( , a potem przeżywam w samotności :( Twój sposób jest skuteczny i nie zaśmieca głowy ;)

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet nieźle.. :-)

mi jak siusiary czasami docinały odnośnie wieku, że stara jestem, że bliżej do emerytury itd.
    niby na żartach (ale wiem kto może sobie żartować a kto chce być po prostu złośliwy) ale pewne żarty są nie na miejscu
    to zawsze takim dwudziestkom odpowiadam
    że jakby ona w swoim wieku wyglądała jak ja w moim to byłaby niezłą dupą a tak jest po prostu przeciętną ;-) jedną z wielu..też się zamykają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 21:52

Mango, Bursztyn, anek42 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:45

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    kochsm \was na razie tylko odczytuję , smieje do monitora i gratuluje tej pani PSYCHOLOG :D
    Okres mi się kończy i może jutro może ,,,,,,,,,,,,, będzie akcja bo normalnie tyle dni bez sexu to normalnie detox :O
    pani psycholog dziekuje ;) :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Betybet nieźle.. :-)

mi jak siusiary czasami docinały odnośnie wieku, że stara jestem, że bliżej do emerytury itd.
    niby na żartach (ale wiem kto może sobie żartować a kto chce być po prostu złośliwy) ale pewne żarty są nie na miejscu
    to zawsze takim dwudziestkom odpowiadam
    że jakby ona w swoim wieku wyglądała jak ja w moim to byłaby niezłą dupą a tak jest po prostu przeciętną ;-) jedną z wielu..też się zamykają
    swietna riposta, kupuje :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Moja miałaby 108! niestety odeszła 20 lat temu i nie zdążyłam dowiedzieć się wszystkiego o czasach wojennych. Dziadek nigdy nie chciał o tym mówić.
    Wiem tylko, ze dzięki temu, że znała biegle j.niemiecki wyciągnęła dziadka z transportu do obozu.
    Dzisiaj zastanawiamy się czy nas stać na dziecko itd.. Oni wtedy nie myśleli o tym. Nie mieli nic, często zaczynali na zgliszczach a dzieci rodziły się jedno po drugim.
    eh doceńmy to co mamy..
    sorki za smuta ale zawsze w takim dniu nachodzą mnie różne refleksje
    Reni, bardzo dobrze, że są tacy ludzie jak Ty...., właśnie doceńmy to co mamy, bardzo mądry wpis
    (moja babcia umarła 22lata temu, potem dziadek też mi opowiadał bardzo duzo)

Lucky, Reni, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    odnośnie "różnicy wieku", wiece co, jakoś nie miałam nigdy takiej sytuacji, chyba na szczęście, bo wpędziłoby mnie to w coraz większe kompleksy.....
    miłego dnia

Lucky, Reni, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki,
    test wyszedl negatywny...temperatura wisi....i co teraz? Jade po pracy na bete, w marcu tez tak mialam, test wyszedl mi dopiero kilka dni po terminie @. Nie kumam tego czemu jednym wychodza w 7 dpo a innym w 18 dpo...

bliska77, Lucky, Reni, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Hej Dziewczynki,
    test wyszedl negatywny...temperatura wisi....i co teraz? Jade po pracy na bete, w marcu tez tak mialam, test wyszedl mi dopiero kilka dni po terminie @. Nie kumam tego czemu jednym wychodza w 7 dpo a innym w 18 dpo...
    witaj, może jest jeszcze za małe stężenie hormonu w moczu, wiesz, że to indywidualna sprawa, trzymam kciuki

Lucky, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim
    Zapowiada sie fajny dzien
    Wyleczylyscie mi depresje wiec ruszam w nowy cykl ze starym poki co planem
    Mam za to nowy zapas zelu conceive i duzo starych i nowych nadziei

Voilu trzymam kciuki
    Aga nie korci Cie zeby zatestowac?

Zycze milego dnia

bliska77, bliska77, Reni, samira, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Dzien dobry wszystkim

Voilu trzymam kciuki

Zycze milego dnia
    Lucky, nie, nie korci, już tyle testów w życiu zrobiłam, że nauczyłam się cierpliwości i póki co jakoś się nie nastawiam....., wolę nie robić sobie nadziei

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 08:44

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Dzien dobry wszystkim

Voilu trzymam kciuki

Zycze milego dnia
    Lucky jak kupujesz ten żel - w tubce więcej, czy 3 porcje? Mnie jest dosyć przyjemnie po tym żelu - ale jest drogi jak cholera...ile płacisz za opakowanie?

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z Toba Aga, ja nie wytrzymalam i zrobilam test, a jednak moim zdaniem trzeba czekac do terminu @. Pozniej sie czlowiek niepotrzebnie denerwuje czy wszystko jest w porzadku. No nic, ide dzisiaj na bete, wiec jutro wszystko bedzie jasne....:-)

bliska77, samira, samira, samira, samira, caffe lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

patrzyłam na cenę żelu straaaaasznie drogi 3 ampułki 30 pare złotych
    tubka 70 parę oszaleli?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 09:00

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Reni, te ceny

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lucky jak kupujesz ten żel - w tubce więcej, czy 3 porcje? Mnie jest dosyć przyjemnie po tym żelu - ale jest drogi jak cholera...ile płacisz za opakowanie?
    Ja miesiąc temu kupiłam żel Conceive Plus w Super-Pharm był w promocji - 8 tubek za 44,99 zł. Ale szczerze powiem, ze mój M nie jest nim zachwycony, bo jest strasznie ślisko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 09:45

Reni, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Reni, bardzo dobrze, że są tacy ludzie jak Ty...., właśnie doceńmy to co mamy, bardzo mądry wpis
    (moja babcia umarła 22lata temu, potem dziadek też mi opowiadał bardzo duzo)
    zgadzam sie z Aga i tez dziekuje za przypomnienie <3

bliska77, Reni, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ja miesiąc temu kupiłam żel Conceive Plus w Super-Farm był w promocji - 8 tubek za 44,99 zł. Ale szczerze powiem, ze mój M nie jest nim zachwycony, bo jest strasznie ślisko ;)
    ja nigdy nie używałam tego zelu więc się nie wypowiem ale ceny ogólnie wszystkich "wspomagaczy" są niewyobrażalne

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Ja miesiąc temu kupiłam żel Conceive Plus w Super-Pharm był w promocji - 8 tubek za 44,99 zł. Ale szczerze powiem, ze mój M nie jest nim zachwycony, bo jest strasznie ślisko ;)
    Mango no to udało Ci się kupić w super cenie. Ja w Super-Pharm płaciłam 38 zł za 3 sztuki...
    Nie wiem w sumie po co go kupuję, bo ja nie mam problemów ze śluzem...ale jakoś wydawało mi się, że może przyśpieszą żołnierzyki?
    Dla mnie jest on bardzo przyjemny w odczuciu...

Mango, bliska77, caffe, grosza lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 995 996 997 998 999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ