35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Lucky jak kupujesz ten żel - w tubce więcej, czy 3 porcje? Mnie jest dosyć przyjemnie po tym żelu - ale jest drogi jak cholera...ile płacisz za opakowanie?
Boziu kupiłam opakowanie 8 sztuk za ok 70 zł, dla mnie to mus bo ja mam problem ze śluzem
kupiłam na allegro
używam go tylko przed owulacją, w dzień planowanej owu już nawet nie, więc wychodzi mi gdzieś 3-4 sztuki na cykl, nie jest tak źle
oczywiście liczę że na następny cykl nie będą mi już potrzebnebliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztynku, senność na 100% od pogody bo moja koleżanka też pokłada sie na biurku a zabezpiecza sie
co do wibratora, polecam, fajna odmiana i zabawao ile oczywiście dwie strony zgadzają się na to, bo nie każdemu moze odpowiadać
a co do wibrujacego, to tyle odmian jest tej zabawki ze nie wiadomo co wybrac
bliska77, caffe, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hmm....no nic nie mowie, bo wiadomo, nie mozna zapeszac
a co do wibrujacego, to tyle odmian jest tej zabawki ze nie wiadomo co wybracto było z 9 lat temu i do dzisiejszego dnia jest od czasu do czasu w użytku
dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, nie chcę się po raz kolejny rozczarować, dlatego póki co, oczywistym jest dla mnie fakt, ze za dni parę przyjdzie @ i już teraz odkładamy kasę na badania męża (300), powtórkę moich niektórych i lekiLucky, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:nie chce byc już taka dosłowna, my postawiliśmy na grubość i długość
to było z 9 lat temu i do dzisiejszego dnia jest od czasu do czasu w użytku
dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, nie chcę się po raz kolejny rozczarować, dlatego póki co, oczywistym jest dla mnie fakt, ze za dni parę przyjdzie @ i już teraz odkładamy kasę na badania męża (300), powtórkę moich niektórych i lekii oczywiscie tego bede sie trzymac
dobra, juz nie nakrecam, rozumiempowiedz tylko kiedy masz termin @ ? zebym wiedziala kiedy przypomniec Ci, ze masz test zrobic
bliska77, caffe, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku, tak naprawdę nie wiem kiedy, dziś mam 28 dzień, może w niedzielę, może w poniedziałek, cykle mam między 29 a 32 dni ale, brzuch już mnie pobolewa, wysypało mnie na ryjku, jak zawsze przed @ i śluz też już przed@ się pojawił, także zaskoczenia raczej nie będzie tym bardziej, że książkowe cykle miewam dość często odkąd jadę na hormonach ale dzięki za pamięć
po odstawieniu luteiny @ przychodzi od 2 do 3 dni, zatem jak odstawie jutro to będzie we wtorekWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 11:59
Bursztyn, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Witaj Bursztynku, a wiesz ze ja tez nigdy nie eksperymentowalam z wibratorem? Ja w sumie moglabym sprobowac, ale nie widze mojego meza w tym "trojkacie"
Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Witaj Bursztynku, a wiesz ze ja tez nigdy nie eksperymentowalam z wibratorem? Ja w sumie moglabym sprobowac, ale nie widze mojego meza w tym "trojkacie"
bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Bursztynku, tak naprawdę nie wiem kiedy, dziś mam 28 dzień, może w niedzielę, może w poniedziałek, cykle mam między 29 a 32 dni ale, brzuch już mnie pobolewa, wysypało mnie na ryjku, jak zawsze przed @ i śluz też już przed@ się pojawił, także zaskoczenia raczej nie będzie tym bardziej, że książkowe cykle miewam dość często odkąd jadę na hormonach ale dzięki za pamięć
bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak to napisac... mi sie wydaje ze moglby sie poczuc urazony, ze on mi nie wystarcza i ze chce go zastapic...
Zgadzam sie ze mozna sie zabawic jak M nie ma...
agafbh wrote:Viola, mój mąż jest otwarty na różne "nowości", na szczęście pod tym względem się dobraliśmy a to bardzo ważne w związku - tak mi się przynajmniej wydajecaffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Busrtynku, jesteś niemożliwa
Pomyslalam rowniez, o stworzeniu zakladow bukmacherskich, poniewaz nasze cykle sa mniej przewidywalne od ruletki, wiec przynajmniej bedzie jakas korzysc finansowa. Oczywiscie zaklady beda utajnioneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:11
bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Agus, rozumiem, ze nie chcesz sie nakrecac i bardzo slusznie, ale wiesz przeciez ze kazdy obiecujacy wykres jest tutaj pod lupa
Pomyslalam rowniez, o stworzeniu zakladow bukmacherskich, poniewaz nasze cykle sa mniej przewidywalne od ruletki, wiec przynajmniej bedzie jakas korzysc finansowa. Oczywiscie zaklady beda utajnioneBursztyn lubi tę wiadomość
-
jeszcze mogłabyś się zdziwić
Viola wrote:Witaj Bursztynku, a wiesz ze ja tez nigdy nie eksperymentowalam z wibratorem? Ja w sumie moglabym sprobowac, ale nie widze mojego meza w tym "trojkacie"bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Caffe co z Twoim wykresem?
ewenement jaki
Owu wykryta 30 lipca, a to w żadnym przypadku nie jest możliwe, bo przeciez byłam na monitoringu.
Kabaret jakiś, a jeszcze większy będzie jak dołożę dupka.
Sama nie wiem co z wykresem, mam nadzieję, ze któraś z Was mi pomoże go rozszyfrować.Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No własnie wprowadzałam wszystkie dane od nowa. I co? % dni płodnych mi zaznacza gdzieś za tydzień, a po ostatnim dniu płodnym od razu jest @
ewenement jaki
Owu wykryta 30 lipca, a to w żadnym przypadku nie jest możliwe, bo przeciez byłam na monitoringu.
Kabaret jakiś, a jeszcze większy będzie jak dołożę dupka.
Sama nie wiem co z wykresem, mam nadzieję, ze któraś z Was mi pomoże go rozszyfrować.caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość