X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lucky jak kupujesz ten żel - w tubce więcej, czy 3 porcje? Mnie jest dosyć przyjemnie po tym żelu - ale jest drogi jak cholera...ile płacisz za opakowanie?

Boziu kupiłam opakowanie 8 sztuk za ok 70 zł, dla mnie to mus bo ja mam problem ze śluzem
    kupiłam na allegro
    używam go tylko przed owulacją, w dzień planowanej owu już nawet nie, więc wychodzi mi gdzieś 3-4 sztuki na cykl, nie jest tak źle
    oczywiście liczę że na następny cykl nie będą mi już potrzebne

bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, senność na 100% od pogody bo moja koleżanka też pokłada sie na biurku a zabezpiecza sie ;-)
    co do wibratora, polecam, fajna odmiana i zabawa ;-) o ile oczywiście dwie strony zgadzają się na to, bo nie każdemu moze odpowiadać
    hmm....no nic nie mowie, bo wiadomo, nie mozna zapeszac :P
    a co do wibrujacego, to tyle odmian jest tej zabawki ze nie wiadomo co wybrac :)

bliska77, caffe, Mango, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hmm....no nic nie mowie, bo wiadomo, nie mozna zapeszac :P
    a co do wibrujacego, to tyle odmian jest tej zabawki ze nie wiadomo co wybrac :)
    nie chce byc już taka dosłowna, my postawiliśmy na grubość i długość ;-) to było z 9 lat temu i do dzisiejszego dnia jest od czasu do czasu w użytku

dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, nie chcę się po raz kolejny rozczarować, dlatego póki co, oczywistym jest dla mnie fakt, ze za dni parę przyjdzie @ i już teraz odkładamy kasę na badania męża (300), powtórkę moich niektórych i leki ;-)

Lucky, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    nie chce byc już taka dosłowna, my postawiliśmy na grubość i długość ;-) to było z 9 lat temu i do dzisiejszego dnia jest od czasu do czasu w użytku

dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, nie chcę się po raz kolejny rozczarować, dlatego póki co, oczywistym jest dla mnie fakt, ze za dni parę przyjdzie @ i już teraz odkładamy kasę na badania męża (300), powtórkę moich niektórych i leki ;-)
    no tak, racja, grubosc i dlugosc byla tutaj szeroko dyskutowana :) i oczywiscie tego bede sie trzymac :)
    dobra, juz nie nakrecam, rozumiem :) powiedz tylko kiedy masz termin @ ? zebym wiedziala kiedy przypomniec Ci, ze masz test zrobic ;)

bliska77, caffe, Mango, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Bursztynku, a wiesz ze ja tez nigdy nie eksperymentowalam z wibratorem? Ja w sumie moglabym sprobowac, ale nie widze mojego meza w tym "trojkacie";-)

bliska77, Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, tak naprawdę nie wiem kiedy, dziś mam 28 dzień, może w niedzielę, może w poniedziałek, cykle mam między 29 a 32 dni ale, brzuch już mnie pobolewa, wysypało mnie na ryjku, jak zawsze przed @ i śluz też już przed@ się pojawił, także zaskoczenia raczej nie będzie tym bardziej, że książkowe cykle miewam dość często odkąd jadę na hormonach ale dzięki za pamięć ;-)
    po odstawieniu luteiny @ przychodzi od 2 do 3 dni, zatem jak odstawie jutro to będzie we wtorek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 11:59

Bursztyn, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Witaj Bursztynku, a wiesz ze ja tez nigdy nie eksperymentowalam z wibratorem? Ja w sumie moglabym sprobowac, ale nie widze mojego meza w tym "trojkacie";-)
    Viola, mój mąż jest otwarty na różne "nowości", na szczęście pod tym względem się dobraliśmy a to bardzo ważne w związku - tak mi się przynajmniej wydaje

Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    no wlasnie...mam ten sam problem...wiec moze jak meza nie ma? ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie...mam ten sam problem...wiec moze jak meza nie ma? ;)
    czemu nie, też fajnie ;-)

Bursztyn, caffe, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, tak naprawdę nie wiem kiedy, dziś mam 28 dzień, może w niedzielę, może w poniedziałek, cykle mam między 29 a 32 dni ale, brzuch już mnie pobolewa, wysypało mnie na ryjku, jak zawsze przed @ i śluz też już przed@ się pojawił, także zaskoczenia raczej nie będzie tym bardziej, że książkowe cykle miewam dość często odkąd jadę na hormonach ale dzięki za pamięć ;-)
    dobrze, wiec Ty sie relaksuj a my bedziemy Cie obserwowac :)

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, jesteś niemożliwa ;-) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:02

Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to napisac... mi sie wydaje ze moglby sie poczuc urazony, ze on mi nie wystarcza i ze chce go zastapic...

Zgadzam sie ze mozna sie zabawic jak M nie ma...;-)
    agafbh wrote:
    Viola, mój mąż jest otwarty na różne "nowości", na szczęście pod tym względem się dobraliśmy a to bardzo ważne w związku - tak mi się przynajmniej wydaje

caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Busrtynku, jesteś niemożliwa ;-) <3
    Agus, rozumiem, ze nie chcesz sie nakrecac i bardzo slusznie, ale wiesz przeciez ze kazdy obiecujacy wykres jest tutaj pod lupa :)
    Pomyslalam rowniez, o stworzeniu zakladow bukmacherskich, poniewaz nasze cykle sa mniej przewidywalne od ruletki, wiec przynajmniej bedzie jakas korzysc finansowa. Oczywiscie zaklady beda utajnione ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:11

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Nie wiem jak to napisac... mi sie wydaje ze moglby sie poczuc urazony, ze on mi nie wystarcza i ze chce go zastapic...
    no wlasnie o to chodzi...

Viola lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Agus, rozumiem, ze nie chcesz sie nakrecac i bardzo slusznie, ale wiesz przeciez ze kazdy obiecujacy wykres jest tutaj pod lupa :)
    Pomyslalam rowniez, o stworzeniu zakladow bukmacherskich, poniewaz nasze cykle sa mniej przewidywalne od ruletki, wiec przynajmniej bedzie jakas korzysc finansowa. Oczywiscie zaklady beda utajnione ;)
    Bursztynku, te zakłady to wyśmienity pomysł!!!!!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mogłabyś się zdziwić ;-)
    Viola wrote:

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe co z Twoim wykresem?
    usunęłaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:37

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No własnie wprowadzałam wszystkie dane od nowa. I co? % dni płodnych mi zaznacza gdzieś za tydzień, a po ostatnim dniu płodnym od razu jest @ :P :P :P ewenement jaki :P

Owu wykryta 30 lipca, a to w żadnym przypadku nie jest możliwe, bo przeciez byłam na monitoringu.

Kabaret jakiś, a jeszcze większy będzie jak dołożę dupka.

Sama nie wiem co z wykresem, mam nadzieję, ze któraś z Was mi pomoże go rozszyfrować.

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No własnie wprowadzałam wszystkie dane od nowa. I co? % dni płodnych mi zaznacza gdzieś za tydzień, a po ostatnim dniu płodnym od razu jest @ :P :P :P ewenement jaki :P

Owu wykryta 30 lipca, a to w żadnym przypadku nie jest możliwe, bo przeciez byłam na monitoringu.

Kabaret jakiś, a jeszcze większy będzie jak dołożę dupka.

Sama nie wiem co z wykresem, mam nadzieję, ze któraś z Was mi pomoże go rozszyfrować.
    Caffe, bo Ty wielka zagadką jesteś ;-)

caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    usunęłaś?
    Już powinien być :)

Reni lubi tę wiadomość

‹‹ 997 998 999 1000 1001 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ