X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lucky jak kupujesz ten żel - w tubce więcej, czy 3 porcje? Mnie jest dosyć przyjemnie po tym żelu - ale jest drogi jak cholera...ile płacisz za opakowanie?

Boziu kupiłam opakowanie 8 sztuk za ok 70 zł, dla mnie to mus bo ja mam problem ze śluzem
    kupiłam na allegro
    używam go tylko przed owulacją, w dzień planowanej owu już nawet nie, więc wychodzi mi gdzieś 3-4 sztuki na cykl, nie jest tak źle
    oczywiście liczę że na następny cykl nie będą mi już potrzebne

bliska77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, senność na 100% od pogody bo moja koleżanka też pokłada sie na biurku a zabezpiecza sie ;-)
    co do wibratora, polecam, fajna odmiana i zabawa ;-) o ile oczywiście dwie strony zgadzają się na to, bo nie każdemu moze odpowiadać
    hmm....no nic nie mowie, bo wiadomo, nie mozna zapeszac :P
    a co do wibrujacego, to tyle odmian jest tej zabawki ze nie wiadomo co wybrac :)

bliska77, caffe, Mango, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    hmm....no nic nie mowie, bo wiadomo, nie mozna zapeszac :P
    a co do wibrujacego, to tyle odmian jest tej zabawki ze nie wiadomo co wybrac :)
    nie chce byc już taka dosłowna, my postawiliśmy na grubość i długość ;-) to było z 9 lat temu i do dzisiejszego dnia jest od czasu do czasu w użytku

dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, nie chcę się po raz kolejny rozczarować, dlatego póki co, oczywistym jest dla mnie fakt, ze za dni parę przyjdzie @ i już teraz odkładamy kasę na badania męża (300), powtórkę moich niektórych i leki ;-)

Lucky, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    nie chce byc już taka dosłowna, my postawiliśmy na grubość i długość ;-) to było z 9 lat temu i do dzisiejszego dnia jest od czasu do czasu w użytku

dziewczyny, nie nakręcajcie mnie, nie chcę się po raz kolejny rozczarować, dlatego póki co, oczywistym jest dla mnie fakt, ze za dni parę przyjdzie @ i już teraz odkładamy kasę na badania męża (300), powtórkę moich niektórych i leki ;-)
    no tak, racja, grubosc i dlugosc byla tutaj szeroko dyskutowana :) i oczywiscie tego bede sie trzymac :)
    dobra, juz nie nakrecam, rozumiem :) powiedz tylko kiedy masz termin @ ? zebym wiedziala kiedy przypomniec Ci, ze masz test zrobic ;)

bliska77, caffe, Mango, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Bursztynku, a wiesz ze ja tez nigdy nie eksperymentowalam z wibratorem? Ja w sumie moglabym sprobowac, ale nie widze mojego meza w tym "trojkacie";-)

bliska77, Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, tak naprawdę nie wiem kiedy, dziś mam 28 dzień, może w niedzielę, może w poniedziałek, cykle mam między 29 a 32 dni ale, brzuch już mnie pobolewa, wysypało mnie na ryjku, jak zawsze przed @ i śluz też już przed@ się pojawił, także zaskoczenia raczej nie będzie tym bardziej, że książkowe cykle miewam dość często odkąd jadę na hormonach ale dzięki za pamięć ;-)
    po odstawieniu luteiny @ przychodzi od 2 do 3 dni, zatem jak odstawie jutro to będzie we wtorek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 11:59

Bursztyn, caffe, Andzia33, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Witaj Bursztynku, a wiesz ze ja tez nigdy nie eksperymentowalam z wibratorem? Ja w sumie moglabym sprobowac, ale nie widze mojego meza w tym "trojkacie";-)
    Viola, mój mąż jest otwarty na różne "nowości", na szczęście pod tym względem się dobraliśmy a to bardzo ważne w związku - tak mi się przynajmniej wydaje

Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    no wlasnie...mam ten sam problem...wiec moze jak meza nie ma? ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie...mam ten sam problem...wiec moze jak meza nie ma? ;)
    czemu nie, też fajnie ;-)

Bursztyn, caffe, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, tak naprawdę nie wiem kiedy, dziś mam 28 dzień, może w niedzielę, może w poniedziałek, cykle mam między 29 a 32 dni ale, brzuch już mnie pobolewa, wysypało mnie na ryjku, jak zawsze przed @ i śluz też już przed@ się pojawił, także zaskoczenia raczej nie będzie tym bardziej, że książkowe cykle miewam dość często odkąd jadę na hormonach ale dzięki za pamięć ;-)
    dobrze, wiec Ty sie relaksuj a my bedziemy Cie obserwowac :)

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, jesteś niemożliwa ;-) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:02

Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to napisac... mi sie wydaje ze moglby sie poczuc urazony, ze on mi nie wystarcza i ze chce go zastapic...

Zgadzam sie ze mozna sie zabawic jak M nie ma...;-)
    agafbh wrote:
    Viola, mój mąż jest otwarty na różne "nowości", na szczęście pod tym względem się dobraliśmy a to bardzo ważne w związku - tak mi się przynajmniej wydaje

caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Busrtynku, jesteś niemożliwa ;-) <3
    Agus, rozumiem, ze nie chcesz sie nakrecac i bardzo slusznie, ale wiesz przeciez ze kazdy obiecujacy wykres jest tutaj pod lupa :)
    Pomyslalam rowniez, o stworzeniu zakladow bukmacherskich, poniewaz nasze cykle sa mniej przewidywalne od ruletki, wiec przynajmniej bedzie jakas korzysc finansowa. Oczywiscie zaklady beda utajnione ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:11

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Nie wiem jak to napisac... mi sie wydaje ze moglby sie poczuc urazony, ze on mi nie wystarcza i ze chce go zastapic...
    no wlasnie o to chodzi...

Viola lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Agus, rozumiem, ze nie chcesz sie nakrecac i bardzo slusznie, ale wiesz przeciez ze kazdy obiecujacy wykres jest tutaj pod lupa :)
    Pomyslalam rowniez, o stworzeniu zakladow bukmacherskich, poniewaz nasze cykle sa mniej przewidywalne od ruletki, wiec przynajmniej bedzie jakas korzysc finansowa. Oczywiscie zaklady beda utajnione ;)
    Bursztynku, te zakłady to wyśmienity pomysł!!!!!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze mogłabyś się zdziwić ;-)
    Viola wrote:

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe co z Twoim wykresem?
    usunęłaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:37

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No własnie wprowadzałam wszystkie dane od nowa. I co? % dni płodnych mi zaznacza gdzieś za tydzień, a po ostatnim dniu płodnym od razu jest @ :P :P :P ewenement jaki :P

Owu wykryta 30 lipca, a to w żadnym przypadku nie jest możliwe, bo przeciez byłam na monitoringu.

Kabaret jakiś, a jeszcze większy będzie jak dołożę dupka.

Sama nie wiem co z wykresem, mam nadzieję, ze któraś z Was mi pomoże go rozszyfrować.

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No własnie wprowadzałam wszystkie dane od nowa. I co? % dni płodnych mi zaznacza gdzieś za tydzień, a po ostatnim dniu płodnym od razu jest @ :P :P :P ewenement jaki :P

Owu wykryta 30 lipca, a to w żadnym przypadku nie jest możliwe, bo przeciez byłam na monitoringu.

Kabaret jakiś, a jeszcze większy będzie jak dołożę dupka.

Sama nie wiem co z wykresem, mam nadzieję, ze któraś z Was mi pomoże go rozszyfrować.
    Caffe, bo Ty wielka zagadką jesteś ;-)

caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    usunęłaś?
    Już powinien być :)

Reni lubi tę wiadomość

‹‹ 997 998 999 1000 1001 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ