35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
piłaś i jeszcze nie wytrzeźwiałaś i dlatego taki skokcaffe wrote:No własnie wprowadzałam wszystkie dane od nowa. I co? % dni płodnych mi zaznacza gdzieś za tydzień, a po ostatnim dniu płodnym od razu jest @
ewenement jaki
Owu wykryta 30 lipca, a to w żadnym przypadku nie jest możliwe, bo przeciez byłam na monitoringu.
Kabaret jakiś, a jeszcze większy będzie jak dołożę dupka.
Sama nie wiem co z wykresem, mam nadzieję, ze któraś z Was mi pomoże go rozszyfrować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:44
caffe, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
wcale się nie zdziwię i Wy się nie zdziwcie, jak za parę dni będę miała same zielone kropki hahahahaha
Będę w wirtualnej ciąży hahahaha, bezstresowej, niezagrożonej i bez komplikacji hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:46
Reni, Bursztyn, Andzia33, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
dziwne ale odkąd biorę tego dupka temp mam niższe
caffe wrote:Znalazłam dzisiaj coś takiego odnośnie dupka. Opinie sa tak różne, że głowa mała
http://aotm.gov.pl/assets/files/rada/stanowisko_rk_aotm_68_19_2008_dydrogesteron_Duphaston.pdfWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:51
caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
a Ty wiesz Reni ze ja tez cos takiego zaobserwoaalam, tylko ze nie jestem na 100% pewna ze to moze byc dupek, bo zmienialam czesto termometr, ale tak wg moich obserwacji cos w tym jest..
Reni wrote:dziwne ale odkąd biorę tego dupka temp mam niższe -
Moje kochane, ja teraz muszę dużo leżeć bo mi się zgodnie z wykresem, ufoludek będzie zagnieżdżał hahaha Muszę uważać zeby do żołądka się nie dostał, o ku#$a, uśmiałam się do siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 12:54
Andzia33, Bursztyn, Reni, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale poważnie..
temp miałam po tak 36,7-37
a teraz nie przekracza 36,6 dziewne..może to zbieg okoliczności
ale akurat te dwa cykle?Bursztyn, Andzia33, Reni, Mango, promyk lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Wczoraj dostałam okres,więc lipiec zakończony.
Dzisiaj zapisałam się do szpitala na chisterioskopię na 11-12 08,i teraz mam dylemat czy nie lepij zrobic jej 7-8 bo też mogę [jak są tu laski co to miały to niech pomogą ]wiem że trzeba byc przed owu ,ale czy 11-12 nie bedzie juz za grube endometrium?Jak myslicie?
Dla mnie łatwiej by bylo gdyby powiedzieli 7,08 ma pani byc i koniec,a tak to wymyślam .
caffe lubi tę wiadomość
Andzia33