WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natomiast podczas dni, kiedy się nie staramy - to polecam dla nas kobitek "durex play 0" - schładza jak po miętowym czymś i uwrażliwia - ja bardzo lubię....:)Też niestety drogi - mała biała buteleczka - około 50 zł, ale wystarcza na długo..:)

Mango, bliska77, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie raz juz mialam kupic i wyprobowac ktoras z tych kolorowych buteleczek z Durexa, ale jakos mi ciagle ucieka. Boziu, czy te zelem wzmagaja jakos doznania? Sa zapachowe, smakowe czy jeszcze cos innego maja w sobie co pobudza.
    Bozia3 wrote:
    Natomiast podczas dni, kiedy się nie staramy - to polecam dla nas kobitek "durex play 0" - schładza jak po miętowym czymś i uwrażliwia - ja bardzo lubię....:)Też niestety drogi - mała biała buteleczka - około 50 zł, ale wystarcza na długo..:)

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie czy faktycznie ten żele durexa coś dają ;-)
    już tyle razy zastanawialiśmy się czy kupić..

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bozia, zastanowię się nad tym durexem, ta mięta brzmi obiecująco ;-)

caffe lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chodzi mi o te kolorowe (które też mam) bo one służą mężczyznom....znaczy - smaruje się nimi mężczyznę - a my potem możemy odczuwać smak - truskawkowy czy inny - ale ja nie widzę nic w tym specjalnego - nie lubię sztucznego smaku....Jeśli chodzi o doznania - trzeba zapytać faceta - może być po prostu troszkę przyjemniej, bo bardziej nawilżone i tyle...
    Natomiast to co Wam napisałam - to środek dla kobiet....mała biała buteleczka - i używa się tylko jednej kropelki - znaczy najlepiej oczywiście jak to zrobi nam mężczyzna..;)
    o taki: http://gumki.pl/pl/p/Durex-Play-0/123
    cholera, ale widzę, ze jest na wyczerpaniu, a na stronie durexa już go nie ma - może wycofują i wprowadzą coś nowego....:)

bliska77, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu jest chyba najtaniej i też jakaś końcówka
    http://www.e-medest.pl/product_info.php?products_id=3278&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-08&utm_content=3278#nclid=1f2dac2a1567daac168a68003f202e95

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko pamiętajcie, że podczas staranek nie używać..bo wszelkie lubrykanty ubijają armię...:)

bliska77, caffe, Bursztyn, Lucky, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pewnie dlugo nie sprobujemy, przynajmniej ja bo zamierzam probowac do upadlego:-)
    Bozia3 wrote:
    Tylko pamiętajcie, że podczas staranek nie używać..bo wszelkie lubrykanty ubijają armię...:)

caffe, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Bozia, to bardzo ważne żeby nie stosować ich w czasie starań
    a ja dziś zasypiam, ta pogoda mnie dobija, wczoraj oczywiście po przedszkolu był plac zabaw a dziś jadę odebrać karafkę z grawerem dla moich rodziców na 40tą rocznicę ślubu, mam nadzieję ze im się spodoba a ja nie zasnę ;-)

caffe, Bursztyn, Lucky, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...chociaz tak teraz mysle, ze przeciez po owulce juz mozna tego uzyc!
    Viola wrote:
    No to pewnie dlugo nie sprobujemy, przynajmniej ja bo zamierzam probowac do upadlego:-)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    no własnie, przy staraniach, nie zapominajmy o przyjemnościach ;-)

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    No pewnie...tak dla pewności po 20 dc to jeszcze tydzień można poszaleć...;)

bliska77, Viola, caffe, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a ja dziś zasypiam, ta pogoda mnie dobija, wczoraj oczywiście po przedszkolu był plac zabaw a dziś jadę odebrać karafkę z grawerem dla moich rodziców na 40tą rocznicę ślubu, mam nadzieję ze im się spodoba a ja nie zasnę ;-)
    Też zasypiam...:) Wspaniała rocznica...mój ojciec już nie żyje, ale pamiętam 30 ich rocznicę - mama pożyczyła sukienkę ślubną i welon od mojej bratowej i ubrała się dla jaj w nią na imprezie w domu - ojciec w gajerek - i tak przyjęli gości - wyglądali super, a śmiechu było co niemiara...:)

caffe, Bursztyn, bliska77, Reni, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to musze wyprobowac...wychodzi na to ze tyle lat po slubie, tyle roznych pomyslow a jeszcze mozna cos nowego zrobic;-)
    Bozia3 wrote:
    No pewnie...tak dla pewności po 20 dc to jeszcze tydzień można poszaleć...;)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

A mnie wykres zaznaczył owu, której nie miałam i dni są niepłodne :P a owu zielonymi kwadracikami zaznaczył termin późniejszy, gdzieś za tydzień :) Ale pomieszanie z poplątaniem hehehe, nawet program nie daje sobie ze mną rady :P a jak mu dupka dorzucę za parę dni to całkowicie mnie pewnie wyloguje :P

Bursztyn, bliska77, Lucky, Mango, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe Dziekuje <3
    zarwana noc? impreza byla?
    z mężem poszaleliśmy trochę :P

Bursztyn, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj ukochany tata nie zyje juz 10 lat....ciagle za nim tesknie i ciagle pamietaj jego glos....byl wspanialym czlowiekiem, ojcem i najlepszym mezem na swiecie...zreszta jak bylam mala to oczywsicie chcialam sie z nim "ozenic"....mysle ze czasami iskrzy w moim malzenstwie bo ciagle porownuje mojego meza do moje taty no i ....zreszta moj maz wie ze moj tata byl dla mnie idealem, a malzenstwo moich rodzicow niedoscignionym wzorem....
    agafbh wrote:

bliska77, Bursztyn, Lucky, Andzia33, samira, megan8, peppapig lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet sie nie przywitalam, wiec: Dzien dobry Dziewczynki :)
    Wczoraj wieczorem poszlam na kolacje z kolezankami z roku, ale bez picia bo sa z innego miasta i musialy zdazyc na ostatni pociag. Dzis ide z moja przyjaciolka kupic prezent dla naszej wspolnej przyjaciolki, i bedzie to wibrator :) :D :D nigdy nie mialam takiej zabawki, wiec nie wiem jaki wybrac :) moze ktoras doradzi? :) a moze tez sobie kupie, chocoaz maz poczulby sie pewnie zagrozony ;)

Viola kciuki za Ciebie trzymam.
    Caffe, i fajnie bylo? :)
    Aga, a moze ta sennosc to nie z powodu pogody....? Tak mi tylko przyszlo do glowy.... :)
    Bozia, chyba zakupie ten zel..

bliska77, caffe, Lucky, Viola, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, fajni i dobrzy Rodzice to prawdziwy skarb, ja mam to szczęście, że mam ich dwoje do dziś ale kilkanaście lat temu tez wszystko przewróciło się do góry nogami jak mój tata po bardzo ciężkim zawale leżał w szpitalu 2 miesiace, w tym 3 tygodnie na OIOMie i nie wiadomo było co będzie dalej ale dzięki walce wyszedł z tego, do pracy już nie wrócił, bierze leki juz do końca życia, dba o siebie a w mojej córce jest zakochany ;-)
    Bozia, Viola, niestety nasi najbliżsi zbyt często za wcześnie odchodzą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 11:36

Bursztyn, caffe, Lucky, Viola, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Nawet sie nie przywitalam, wiec: Dzien dobry Dziewczynki :)
    Wczoraj wieczorem poszlam na kolacje z kolezankami z roku, ale bez picia bo sa z innego miasta i musialy zdazyc na ostatni pociag. Dzis ide z moja przyjaciolka kupic prezent dla naszej wspolnej przyjaciolki, i bedzie to wibrator :) :D :D nigdy nie mialam takiej zabawki, wiec nie wiem jaki wybrac :) moze ktoras doradzi? :) a moze tez sobie kupie, chocoaz maz poczulby sie pewnie zagrozony ;)

Viola kciuki za Ciebie trzymam.
    Caffe, i fajnie bylo? :)
    Aga, a moze ta sennosc to nie z powodu pogody....? Tak mi tylko przyszlo do glowy.... :)
    Bozia, chyba zakupie ten zel..

Bursztynku, senność na 100% od pogody bo moja koleżanka też pokłada sie na biurku a zabezpiecza sie ;-)
    co do wibratora, polecam, fajna odmiana i zabawa ;-) o ile oczywiście dwie strony zgadzają się na to, bo nie każdemu moze odpowiadać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 11:34

Bursztyn, caffe, Lucky, Mango, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 996 997 998 999 1000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ