35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natomiast podczas dni, kiedy się nie staramy - to polecam dla nas kobitek "durex play 0" - schładza jak po miętowym czymś i uwrażliwia - ja bardzo lubię....:)Też niestety drogi - mała biała buteleczka - około 50 zł, ale wystarcza na długo..
Mango, bliska77, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Nie raz juz mialam kupic i wyprobowac ktoras z tych kolorowych buteleczek z Durexa, ale jakos mi ciagle ucieka. Boziu, czy te zelem wzmagaja jakos doznania? Sa zapachowe, smakowe czy jeszcze cos innego maja w sobie co pobudza.
Bozia3 wrote:Natomiast podczas dni, kiedy się nie staramy - to polecam dla nas kobitek "durex play 0" - schładza jak po miętowym czymś i uwrażliwia - ja bardzo lubię....:)Też niestety drogi - mała biała buteleczka - około 50 zł, ale wystarcza na długo..bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Natomiast podczas dni, kiedy się nie staramy - to polecam dla nas kobitek "durex play 0" - schładza jak po miętowym czymś i uwrażliwia - ja bardzo lubię....:)Też niestety drogi - mała biała buteleczka - około 50 zł, ale wystarcza na długo..
caffe lubi tę wiadomość
-
Nie chodzi mi o te kolorowe (które też mam) bo one służą mężczyznom....znaczy - smaruje się nimi mężczyznę - a my potem możemy odczuwać smak - truskawkowy czy inny - ale ja nie widzę nic w tym specjalnego - nie lubię sztucznego smaku....Jeśli chodzi o doznania - trzeba zapytać faceta - może być po prostu troszkę przyjemniej, bo bardziej nawilżone i tyle...
Natomiast to co Wam napisałam - to środek dla kobiet....mała biała buteleczka - i używa się tylko jednej kropelki - znaczy najlepiej oczywiście jak to zrobi nam mężczyzna..
o taki: http://gumki.pl/pl/p/Durex-Play-0/123
cholera, ale widzę, ze jest na wyczerpaniu, a na stronie durexa już go nie ma - może wycofują i wprowadzą coś nowego....bliska77, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak Bozia, to bardzo ważne żeby nie stosować ich w czasie starań
a ja dziś zasypiam, ta pogoda mnie dobija, wczoraj oczywiście po przedszkolu był plac zabaw a dziś jadę odebrać karafkę z grawerem dla moich rodziców na 40tą rocznicę ślubu, mam nadzieję ze im się spodoba a ja nie zasnęcaffe, Bursztyn, Lucky, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:tak Bozia, to bardzo ważne żeby nie stosować ich w czasie starań
a ja dziś zasypiam, ta pogoda mnie dobija, wczoraj oczywiście po przedszkolu był plac zabaw a dziś jadę odebrać karafkę z grawerem dla moich rodziców na 40tą rocznicę ślubu, mam nadzieję ze im się spodoba a ja nie zasnęWspaniała rocznica...mój ojciec już nie żyje, ale pamiętam 30 ich rocznicę - mama pożyczyła sukienkę ślubną i welon od mojej bratowej i ubrała się dla jaj w nią na imprezie w domu - ojciec w gajerek - i tak przyjęli gości - wyglądali super, a śmiechu było co niemiara...
caffe, Bursztyn, bliska77, Reni, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
A mnie wykres zaznaczył owu, której nie miałam i dni są niepłodnea owu zielonymi kwadracikami zaznaczył termin późniejszy, gdzieś za tydzień
Ale pomieszanie z poplątaniem hehehe, nawet program nie daje sobie ze mną rady
a jak mu dupka dorzucę za parę dni to całkowicie mnie pewnie wyloguje
Bursztyn, bliska77, Lucky, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
A moj ukochany tata nie zyje juz 10 lat....ciagle za nim tesknie i ciagle pamietaj jego glos....byl wspanialym czlowiekiem, ojcem i najlepszym mezem na swiecie...zreszta jak bylam mala to oczywsicie chcialam sie z nim "ozenic"....mysle ze czasami iskrzy w moim malzenstwie bo ciagle porownuje mojego meza do moje taty no i ....zreszta moj maz wie ze moj tata byl dla mnie idealem, a malzenstwo moich rodzicow niedoscignionym wzorem....
agafbh wrote:tak Bozia, to bardzo ważne żeby nie stosować ich w czasie starań
a ja dziś zasypiam, ta pogoda mnie dobija, wczoraj oczywiście po przedszkolu był plac zabaw a dziś jadę odebrać karafkę z grawerem dla moich rodziców na 40tą rocznicę ślubu, mam nadzieję ze im się spodoba a ja nie zasnębliska77, Bursztyn, Lucky, Andzia33, samira, megan8, peppapig lubią tę wiadomość
-
Nawet sie nie przywitalam, wiec: Dzien dobry Dziewczynki
Wczoraj wieczorem poszlam na kolacje z kolezankami z roku, ale bez picia bo sa z innego miasta i musialy zdazyc na ostatni pociag. Dzis ide z moja przyjaciolka kupic prezent dla naszej wspolnej przyjaciolki, i bedzie to wibratornigdy nie mialam takiej zabawki, wiec nie wiem jaki wybrac
moze ktoras doradzi?
a moze tez sobie kupie, chocoaz maz poczulby sie pewnie zagrozony
Viola kciuki za Ciebie trzymam.
Caffe, i fajnie bylo?
Aga, a moze ta sennosc to nie z powodu pogody....? Tak mi tylko przyszlo do glowy....
Bozia, chyba zakupie ten zel..bliska77, caffe, Lucky, Viola, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, fajni i dobrzy Rodzice to prawdziwy skarb, ja mam to szczęście, że mam ich dwoje do dziś ale kilkanaście lat temu tez wszystko przewróciło się do góry nogami jak mój tata po bardzo ciężkim zawale leżał w szpitalu 2 miesiace, w tym 3 tygodnie na OIOMie i nie wiadomo było co będzie dalej ale dzięki walce wyszedł z tego, do pracy już nie wrócił, bierze leki juz do końca życia, dba o siebie a w mojej córce jest zakochany
Bozia, Viola, niestety nasi najbliżsi zbyt często za wcześnie odchodząWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 11:36
Bursztyn, caffe, Lucky, Viola, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Nawet sie nie przywitalam, wiec: Dzien dobry Dziewczynki
Wczoraj wieczorem poszlam na kolacje z kolezankami z roku, ale bez picia bo sa z innego miasta i musialy zdazyc na ostatni pociag. Dzis ide z moja przyjaciolka kupic prezent dla naszej wspolnej przyjaciolki, i bedzie to wibratornigdy nie mialam takiej zabawki, wiec nie wiem jaki wybrac
moze ktoras doradzi?
a moze tez sobie kupie, chocoaz maz poczulby sie pewnie zagrozony
Viola kciuki za Ciebie trzymam.
Caffe, i fajnie bylo?
Aga, a moze ta sennosc to nie z powodu pogody....? Tak mi tylko przyszlo do glowy....
Bozia, chyba zakupie ten zel..
Bursztynku, senność na 100% od pogody bo moja koleżanka też pokłada sie na biurku a zabezpiecza sie
co do wibratora, polecam, fajna odmiana i zabawao ile oczywiście dwie strony zgadzają się na to, bo nie każdemu moze odpowiadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 11:34
Bursztyn, caffe, Lucky, Mango, samira lubią tę wiadomość