35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Cześć dziewczyny
Bursztyn, gratulacje
Aga, dobra jesteś
Te z odpowiednimi wykresami: do testowania marsz !!!
A ja wstałam dzisiaj o 14.06. Jak spojrzałam na telefon, to przez chwilę zastanawiałam się, czy wyświetla mi się data, bo jakoś na godzinę mi to nie pasowało...
zarwana noc? impreza byla?
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Olena wrote:Witam dziewczyny. Mam trochę zamieszania przed kawalerskim i urlop, więc załątwiam co się da. Byłam dziś u gina. Melduję dla dziewczyn, które mają cienkie endometrium, że picie wina i migdały pomagają, u mnie jest już ok z endometrium. Problem natomiast jest w krwawieniach od @ do owulacji. Estradiol w jednostkach pmol?l jest 240, wg mnie ok, choć gin upiera się, że powinien być do 80. Pytałam dwa razy o jednostki, twierdzi, że właśnie w pmol. Doczytałam w necie, że do 80 ale w pg/ml. Tu raczej się myli. No i najważniejsze jutro mam zabieg łyżeczkowania w celu diagnozy. Dzień spędzę w szpitalu. Boję się bo nie wiem co mnie czeka. Trzymajcie mocno kciuki. Może coś się dowiem co mi jest.
bliska77, Lucky, Olena lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Reniu od jutra stosuję Twoją terapię lustrzaną!
Bursztynie, właśnie robię plan renowacji, restauracji i odnowyz planem łatwiej żyć, przynajmniej mnie, bo jestem planistką za zamiłowania
przy dobrej renowacji i odrestaurowaniu bedziemy swiezutkie jak freski z kaplicy Sykstynskiej
Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Znalazłam dzisiaj coś takiego odnośnie dupka. Opinie sa tak różne, że głowa mała
http://aotm.gov.pl/assets/files/rada/stanowisko_rk_aotm_68_19_2008_dydrogesteron_Duphaston.pdfBursztyn, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tu raczej chodzi o kasę....ale z drugiej strony lekarze bez opamiętania przepisują duphaston na wszelkie przypadłości...czasami czy trzeba czy nie....
Tam też napisali, że dupek nie powoduje zatrzymania owu. Na ten temat informacje też są sprzeczne. Podobno dawka do 30 mg nie wstrzymuje. Ja mam dawkę 2x10 na dzień. Stąd też były moje wątpliwości odnośnie tego, że jeśli w ogóle mam owu, to ona jest później niż 16dc, od którego powinnam go brać. Czyli już nic z tego nie wiem, albo - dalej nic nie wiembo niby dupek ma mi wywołać/skrócić cykl, a tu takie info
Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam witam witam!!!
wróciłam wczoraj ale tak padnięta, że tylko uzupełniłam wykres i padłam...nic nie wiem co tu się działo prze te 2 i pół tygodnia???czy się zazieleniło u kogoś?
grosza, Lucky, megan8, Mango, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Tak z innej beczki..
Godzina W w wwie. Kurcze jak mnie to wzrusza.. Te syreny łapią za serce.
Wiecie, że nawet moj pies staje i czeka.
Między innymi moja Ukochana Babcia, opowiadając mi o czasach wojny, o miłości młodych do swojej Ojczyzny, o Ich poświęceniu, nauczyła mnie szacunku do wolności i do drugiego człowieka, a tak w ogóle moja Babcia, gdyby żyła, skończyłaby dziś 90 lat...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 20:52
Reni, caffe, Lucky, megan8, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Chciałam sobie poczytać coś oprócz forum ;)i stwierdziłam, że rzucę okiem na WP. Wpadła mi w oko, że 46 - letnia gwiazda
myśli o dzieciach i zaczęłam czytać. Oczywiście spojrzałam na komentarze
i nie wiem skąd tyle nienawiści do dojrzałych kobiet marzących o dzieciach
. Normalnie ryczeć się chce http://muzyka.wp.pl/gid,677639,title,galeria.html
bliska77, Reni, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
kochsm \was na razie tylko odczytuję , smieje do monitora i gratuluje tej pani PSYCHOLOG
Okres mi się kończy i może jutro może ,,,,,,,,,,,,, będzie akcja bo normalnie tyle dni bez sexu to normalnie detoxbliska77, Reni, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Moja miałaby 108! niestety odeszła 20 lat temu i nie zdążyłam dowiedzieć się wszystkiego o czasach wojennych. Dziadek nigdy nie chciał o tym mówić.
Wiem tylko, ze dzięki temu, że znała biegle j.niemiecki wyciągnęła dziadka z transportu do obozu.
Dzisiaj zastanawiamy się czy nas stać na dziecko itd.. Oni wtedy nie myśleli o tym. Nie mieli nic, często zaczynali na zgliszczach a dzieci rodziły się jedno po drugim.
eh doceńmy to co mamy..
sorki za smuta ale zawsze w takim dniu nachodzą mnie różne refleksje
agafbh wrote:Reni, mnie podobnie to bardzo wzrusza, zawsze o 17 , 1go sierpnia przystaję i ciarki aż mi przechodzą i łza kręci się woku, jestem taka patriotka, mam bardzo duży szacunek do walczących o naszą wolność i strasznie mi przykro gdy widzę reakcje mnóstwa ludzi a właściwie to zero reakcji, zero szacunku i chwili zadumy, dzisiejszy świat jest zupełnie inny a mentalność większości z nas przeraża mnie okrutnie.
Między innymi moja Ukochana Babcia, opowiadając mi o czasach wojny, o miłości młodych do swojej Ojczyzny, o Ich poświęceniu, nauczyła mnie szacunku do wolności i do drugiego człowieka, a tak w ogóle moja Babcia, gdyby żyła, skończyłaby dziś 90 lat...megan8, Bursztyn, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość