35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:bursztyn,megan a kiedy się spotkacie ??
Masz rzut beretem z Kato
Popatrz na Megan, ile km biedna zrobi!
samira, megan8, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja przylatuje do Krakowa w ta niedziele a Megan przyjezdza w poniedzialek i bedzie chyba 2 albo 3 dni. Chcesz dolaczyc?
Masz rzut beretem z Kato
Popatrz na Megan, ile km biedna zrobi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 13:58
Bursztyn, megan8, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, ale szkoda, że akurat wtedy wyjeżdżam..co za idiotyczny zbieg okoliczności...no...
Bursztynku, a w czym Twoje pryszcze lub krzywe nogi miałyby mi przeszkodzić? Z resztą znając życie - to wszystko wyolbrzymione - jak to baby..
A czy ktoś jeszcze będzie po 13 w okolicach Kraka do dołączenia do nas?Lucky, bliska77, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane jak weslo tutaj dzisiaj i dobrze
Bursztyn moje najwieksze gratulacje, ciesze sie bardzo ja juz oblewalam Twoj egzamin haha i ja rowniez czasami potrzebuje pschologa tak ze ciesze sie ze teraz mam znajomosci
U mnie nie za milo dzisiaj, drugi dzien okres buuu, z pracy juz na 100% bede zwolniona do 5 tygni pierwsze wyczailam w mailach a pozniej moj szefo sie wygadalm ze mu straszne przykro i takie tam, no nic....pozniej poszlam do lekarza a wiec krew dobra, owulacja byla na pewno w lipcu, wiec ok, to badanie na poziom jajek tez w miare dobrze jestem w normie jak na 37 lat wiec ok tyle ze jakies tam podejrzenie o policystyczne jajniki jest ale wcale nie musi znaczyc ze jest hmmmm wiec nie wiem o co chodzi. Powiedziala mi ze powtorzy badania we wrzesniu i jak nie zaciazymy to nas wysyla na badania do kliniki plodnosci bo nie ma na co czekac. Coz bede sie sluchac Pani doktor....
Inesska zycze Ci odpoczynku, spelnienia i relaksu, wszsytkiego dobrego ...
Pozdrawiam Was wszystkie a te co maja testowac to zycze soczystej zielonosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 15:15
Bozia3, Lucky, bliska77, megan8, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Bursztyn, gratulacje
Aga, dobra jesteś
Te z odpowiednimi wykresami: do testowania marsz !!!
A ja wstałam dzisiaj o 14.06. Jak spojrzałam na telefon, to przez chwilę zastanawiałam się, czy wyświetla mi się data, bo jakoś na godzinę mi to nie pasowało...Lucky, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Mam trochę zamieszania przed kawalerskim i urlop, więc załątwiam co się da. Byłam dziś u gina. Melduję dla dziewczyn, które mają cienkie endometrium, że picie wina i migdały pomagają, u mnie jest już ok z endometrium. Problem natomiast jest w krwawieniach od @ do owulacji. Estradiol w jednostkach pmol?l jest 240, wg mnie ok, choć gin upiera się, że powinien być do 80. Pytałam dwa razy o jednostki, twierdzi, że właśnie w pmol. Doczytałam w necie, że do 80 ale w pg/ml. Tu raczej się myli. No i najważniejsze jutro mam zabieg łyżeczkowania w celu diagnozy. Dzień spędzę w szpitalu. Boję się bo nie wiem co mnie czeka. Trzymajcie mocno kciuki. Może coś się dowiem co mi jest.
caffe, Mango, Lucky, Reni, bliska77, megan8, Bursztyn, Andzia33, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
uśmiałam się jak REKSIO
(kupuję ten tekst!)
ćwikła wymiata!!!
z opisów wynika że bardziej się nadajemy na Helloween niż na porodówkę
niechcący poprawiłyście mi humor a miałam się tarzać w depresji do niedzielicaffe, Mango, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czyli norma, dobrze trzeba sie smiac bo kurde nie ma wyjscia
chyba sobie kupie testy owulacyjne na ten misiac coby lepiej tafiac, jeszcze nigdy takiego nie robilam dziwna jestem co hahaha...Fajnie maja laseczki ze sie spotkaja, na prawde super bedzie, kurcze tak porozrabiac razem byloby czadowniemoje czolo jakos sie dzisiaj obsyfilo ardzo nie fajnie wiec dolacze do grona kopciuchow jk mozna... ide ogladac film a wy rozrabiajcie nadal zebym miala co czytac pozniej
Bozia3 wrote:No jest tu dziś wesoło - Bursztyn - Leon zawodowiec, a Aga szczęśliwa, że koleżanka o mało nie dostała w łeb drzwiami..
A tak poza tym to wszystko ok...Lucky, anna maria, bliska77, megan8, MoniaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość