35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky, takie same masakry mentalne przechodze bo rowniez zaczelam 40 pod koniec czerwca, potem jakos to mija, pomagam sobie teraz akupunktura na twarz :)dziala jak lekki botoks, a jak sie calkiem posypie , to coz...pomysle o naciagnieciu tego i owego :)i polecam face fitnessLucky wrote:Violu zacznę 40 -na początku września
serio myślisz że można się tak naprawdę z tym pogodzić?
nie, no ja nie wyję codziennie w poduszkę, ale niemiło stwierdzam co jakiś czas, że coraz bardziej dokucza mi mój organizm, że zawsze 'wszyscy' byli starsi lub w moim wieku, a nagle 'wszyscy' fajni są młodsi,
że gdy zaznaczam rubrykę wiekową, to na 31-39 już się łapać nie będę
że kremy dla mnie też mają jakieś nowe dziwne oznaczenia- DLA DOJRZAŁEJ CERY
no nie umiem się oszukiwać, chociaż wiem, że w rozżaleniu przesadzam i uogólniam
pocieszam się że przed owulacją znowu odmłodnieję
a najbardziej odmłodzi mnie ciąża i pchanie wózka

bliska77, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no nie wiem jakoś już 7 mscy za mną i dupa
ale zobaczymy teraz jak już się do tego przyłożę alarm w telefonie sobie ustawię!Bursztyn wrote:jak dla mnie Reni, to ja testuje tak jak Ty mowilas-miedzy 10 a 12 a pozniej miedzy 16 a 18 w ktores okienko z tym jajem musimy sie wstrzelic
bliska77, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Bursztynku, ja powinnam zacząć od naciągania dupy, bo jest taaaaka
Skaczą baby w robocie i ubijają kapustę dup*mi.
Nagle jedna podchodzi do kierownika i mówi:
- Szefie ja dziś nie mogę ubijać.
- A to czemu?
- Bo mam okres.
- To do ćwikły!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 13:08
bliska77, Bursztyn, samira, Viola, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia, troche sie boje spotkania, bo ja mam paszcze zryta przez tradzik, plamy do tego, krzywe nogi, przerzedzone wlosy i rzesy ostatnio....mowie to tylko po to, zebys zdazyla sie przygotowac i nie uciekala z glosnym krzykiem przewracajac stoliki w knajpie.Bozia3 wrote:Ciekawe jak wyglądasz...bo moje najładniejsze koleżanki zawsze miały najwięcej kompleksów...
Serio...a jak słyszałam na co narzekają - jakieś krzywe nosy, niewidzialne cechy dla innych ludzi..to ręce mi opadały...
Znając życie - jesteś niezła laska...
samira, Mango, megan8, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo kurw... i znowu głupawki dostałamReni wrote:Skaczą baby w robocie i ubijają kapustę dup*mi.
- A to czemu?
- Bo mam okres.
- To do ćwikły!
Bursztyn, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
fantastycznie by byloagafbh wrote:jeśli mowa o kompleksach, to ja może lepiej nie będę się wypowiadać ja to jeden WIELKI chodzący kompleks!!!!!!
kurde szkoda że nie możemy sie wszystkie razem spiknąć, ale jaja by były
bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WYMIATA!!!!!!Reni wrote:Dziewczyny tak czytam i czytam o tych Waszych kompleksach
każdy je ma, nie ma ludzi doskonałych
ale najważniejsze to nie dać się zwariować
ja na to: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=556296517768575&set=a.408234379241457.98353.408232699241625&type=1&theater
to bedzie moim mottem zyciowym od dzisiaj 
bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, moja koleżanka zza biurka (ta od drzwi) patrzy na mnie jak na debila i właśnie zapytała czy powinna po psychiatrę zadzwonić a ja jej na to, że nie bo właśnie prowadzę konwersację między innymi z psychologiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 13:13
samira, Reni, Bursztyn, Mango, megan8, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
zabilas mnie tym!!!! Placze !!!Reni wrote:Skaczą baby w robocie i ubijają kapustę dup*mi.
- A to czemu?
- Bo mam okres.
- To do ćwikły!

az sie z krzeselka obsunelam
samira, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga, dajesz ostro !agafbh wrote:Bursztynku, ja powinnam zacząć od naciągania dupy, bo jest taaaaka
powiem tylko tyle- dla facetow dupa NIGDY nie jest za duza! tak wiec, zrezygnowalabym z naciagania, bo taka dupa to sam seks i seksapil 
bliska77, Mango, megan8, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn moje już od dawna.. mimo, że 12 kg po fajkach wskoczyło i nie chce zejść a przeciwnie po gramie sobie wzrasta jak tylko się odwrócę
przebarwienia na masce, cycki jak u dojnej i cellulit.. ale mam na to wy**%#..
poza tym lubię siebie
pamiętam jak mój szef coś tam do mnie mówił już nie pamiętam o co chodziło a ja do niego "bo wie Pan Panie Dyrektorze, bo ja to jestem zajebiaszcza.. wstaję rano patrzę w lustro i mówię sobie Reni ale ty jesteś ekstra" zawsze go to rozwalało
Bursztyn wrote:WYMIATA!!!!!!
to bedzie moim mottem zyciowym od dzisiaj 
Bursztyn, bliska77, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bardzo przepraszam, ale dupa i cyc zaliczaja sie akurat do zalet, sa to cechy baaaardzo pozadane!agafbh wrote:Bursztyn całkiem ładnie siebie opisałaś teraz ja nos jak grzmot, tu i ówdzie syfki od hormonów, dooooooopa taka i cyc też konkretny
bliska77, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
tez mnie to rozwala, i chyba sprobuje tej metodyReni wrote:Bursztyn moje już od dawna.. mimo, że 12 kg po fajkach wskoczyło i nie chce zejść a przeciwnie po gramie sobie wzrasta jak tylko się odwrócę
przebarwienia na masce, cycki jak u dojnej i cellulit.. ale mam na to wy**%#..
poza tym lubię siebie
pamiętam jak mój szef coś tam do mnie mówił już nie pamiętam o co chodziło a ja do niego "bo wie Pan Panie Dyrektorze, bo ja to jestem zajebiaszcza.. wstaję rano patrzę w lustro i mówię sobie Reni ale ty jesteś ekstra" zawsze go to rozwalało
na poczatku na pewno latwo sobie wmowic nie bedzie, ale potem moze pojdzie i uwierze 
Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny