35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:Violu zacznę 40 -na początku września
serio myślisz że można się tak naprawdę z tym pogodzić?
nie, no ja nie wyję codziennie w poduszkę, ale niemiło stwierdzam co jakiś czas, że coraz bardziej dokucza mi mój organizm, że zawsze 'wszyscy' byli starsi lub w moim wieku, a nagle 'wszyscy' fajni są młodsi,
że gdy zaznaczam rubrykę wiekową, to na 31-39 już się łapać nie będę
że kremy dla mnie też mają jakieś nowe dziwne oznaczenia- DLA DOJRZAŁEJ CERY
no nie umiem się oszukiwać, chociaż wiem, że w rozżaleniu przesadzam i uogólniam
pocieszam się że przed owulacją znowu odmłodnieję
a najbardziej odmłodzi mnie ciąża i pchanie wózka
bliska77, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no nie wiem jakoś już 7 mscy za mną i dupa
ale zobaczymy teraz jak już się do tego przyłożę alarm w telefonie sobie ustawię!Bursztyn wrote:jak dla mnie Reni, to ja testuje tak jak Ty mowilas-miedzy 10 a 12 a pozniej miedzy 16 a 18 w ktores okienko z tym jajem musimy sie wstrzelicbliska77, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Bursztynku, ja powinnam zacząć od naciągania dupy, bo jest taaaaka
Skaczą baby w robocie i ubijają kapustę dup*mi.
Nagle jedna podchodzi do kierownika i mówi:
- Szefie ja dziś nie mogę ubijać.
- A to czemu?
- Bo mam okres.
- To do ćwikły!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 13:08
bliska77, Bursztyn, samira, Viola, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ciekawe jak wyglądasz...bo moje najładniejsze koleżanki zawsze miały najwięcej kompleksów...
Serio...a jak słyszałam na co narzekają - jakieś krzywe nosy, niewidzialne cechy dla innych ludzi..to ręce mi opadały...
Znając życie - jesteś niezła laska...
samira, Mango, megan8, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Skaczą baby w robocie i ubijają kapustę dup*mi.
- A to czemu?
- Bo mam okres.
- To do ćwikły!Bursztyn, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:jeśli mowa o kompleksach, to ja może lepiej nie będę się wypowiadać ja to jeden WIELKI chodzący kompleks!!!!!!
kurde szkoda że nie możemy sie wszystkie razem spiknąć, ale jaja by byłybliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Dziewczyny tak czytam i czytam o tych Waszych kompleksach
każdy je ma, nie ma ludzi doskonałych
ale najważniejsze to nie dać się zwariować
ja na to: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=556296517768575&set=a.408234379241457.98353.408232699241625&type=1&theaterto bedzie moim mottem zyciowym od dzisiaj
bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, moja koleżanka zza biurka (ta od drzwi) patrzy na mnie jak na debila i właśnie zapytała czy powinna po psychiatrę zadzwonić a ja jej na to, że nie bo właśnie prowadzę konwersację między innymi z psychologiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 13:13
samira, Reni, Bursztyn, Mango, megan8, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Skaczą baby w robocie i ubijają kapustę dup*mi.
- A to czemu?
- Bo mam okres.
- To do ćwikły!
az sie z krzeselka obsunelam
samira, Mango, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztynku, ja powinnam zacząć od naciągania dupy, bo jest taaaaka
powiem tylko tyle- dla facetow dupa NIGDY nie jest za duza! tak wiec, zrezygnowalabym z naciagania, bo taka dupa to sam seks i seksapil
bliska77, Mango, megan8, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn moje już od dawna.. mimo, że 12 kg po fajkach wskoczyło i nie chce zejść a przeciwnie po gramie sobie wzrasta jak tylko się odwrócę
przebarwienia na masce, cycki jak u dojnej i cellulit.. ale mam na to wy**%#..
poza tym lubię siebie
pamiętam jak mój szef coś tam do mnie mówił już nie pamiętam o co chodziło a ja do niego "bo wie Pan Panie Dyrektorze, bo ja to jestem zajebiaszcza.. wstaję rano patrzę w lustro i mówię sobie Reni ale ty jesteś ekstra" zawsze go to rozwalało
Bursztyn wrote:WYMIATA!!!!!!to bedzie moim mottem zyciowym od dzisiaj
Bursztyn, bliska77, Mango, caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Bursztyn całkiem ładnie siebie opisałaś teraz ja nos jak grzmot, tu i ówdzie syfki od hormonów, dooooooopa taka i cyc też konkretny
bliska77, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn moje już od dawna.. mimo, że 12 kg po fajkach wskoczyło i nie chce zejść a przeciwnie po gramie sobie wzrasta jak tylko się odwrócę
przebarwienia na masce, cycki jak u dojnej i cellulit.. ale mam na to wy**%#..
poza tym lubię siebie
pamiętam jak mój szef coś tam do mnie mówił już nie pamiętam o co chodziło a ja do niego "bo wie Pan Panie Dyrektorze, bo ja to jestem zajebiaszcza.. wstaję rano patrzę w lustro i mówię sobie Reni ale ty jesteś ekstra" zawsze go to rozwalałona poczatku na pewno latwo sobie wmowic nie bedzie, ale potem moze pojdzie i uwierze
Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny