35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a nie pomyślałam ..
chyba muszę do niej zajrzeć.. albo nie.. niech mój Pan to zrobi
teraz wyjechał w niedzielę będzie już w domu więc zrobi przegląd
Bursztyn wrote:no, mogla katar zalapac. a kaszel jest?caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobrze, że nie ma odbeków..
a właśnie czy po bzykanku od tyłu też czasami uchodzi z Was powietrze?
My i tak w komfortowej sytuacji, że uchodzi do tyłu, a nie do przoduMango, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Reni mam pytanie do Ciebie, bo bralas Bromergon. Mi tez przepisala ostatnio i mam brac 1/2 tabletki co drugi dzien. Jaka ty mialas dawke i jak sie czulas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2013, 13:22
Lucky, Lucky lubią tę wiadomość
-
ja brałam Dostinex na obniżenie prolatyny
Bromka nie miałamViola wrote:Reni mam pytanie do Ciebie, bo bralas Bromergon. Mi tez przepisala ostatnio i mam brac 1/2 tabletki co drugi dzien. Jaka ty mialas dawke i jak sie czulas?caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Caffe, ja sie wlasnie podobnie czulam, tylko ze mdlosci moze mialam mniejsze, ale potworne dusznosci od pierwszego razu. Teraz w sumie jest ok, a wzielam dopiero 4 tabletki. Dzisiaj wpadlam na to ze moze nie bole mnie w ogole cycki (a mam nadzieje na ciaze) z pwodu tego Bromergonu...w koncu ma obnizac prolaktyne. A skoro obniza prolaktyne to nie jest za dobrze dla ciazy? Cholera...
caffe wrote:Ja raz w życiu wzięłam i wisiałam nad kiblem cały wieczór. Jak wyszłam z wanny (chwilę po zażyciu) to mi się tak słabo zrobiło, że musiałam usiąść na podłodze. Potem, jak napisałam, wisiałam nad w razie czego nad kiblem bo tak mi było niedobrze. I na tej 1/2 tabletki się skończyła się moja przygoda z tym lekiem.caffe, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Caffe, ja sie wlasnie podobnie czulam, tylko ze mdlosci moze mialam mniejsze, ale potworne dusznosci od pierwszego razu. Teraz w sumie jest ok, a wzielam dopiero 4 tabletki. Dzisiaj wpadlam na to ze moze nie bole mnie w ogole cycki (a mam nadzieje na ciaze) z pwodu tego Bromergonu...w koncu ma obnizac prolaktyne. A skoro obniza prolaktyne to nie jest za dobrze dla ciazy? Cholera...
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No co ty? A mi ginka kazala brac a jak bedzie ciaza to odstawic. Czytalam w necie rozne opinie, niektore laski musza caly czas bac w ciazy, bo maja hiperprolaktynemie i bez bromka poronilyby, ale pisza rowniez ze w ciazy nie powinno sie brac....i badz tu madry z ta wiedza googlowa!
caffe wrote:Z tego co pamiętam, to bromka się bierze przez kilka dni w pierwszej fazie cyklu, potem już nie.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no jak obniża prolaktyne to dobrze.. ona nie może być wysoka, bo ona
hamuje owulkę, pękanie pęcherzyka czy zagnieżdzenie więc chyba dobrze
ja miałam dostinex 1/2 tabl raz w tyg - w opakowaniu są 2 tablety czyli kuracja na miesiąc.. u mnie podziałało błyskawicznie
czułam się dobrze ..chociaż na początku chyba miałam lekkie zawroty głowy
mankament to cena 2 tabl kosztują ok stówy
mi się udało kupić za 80
Viola wrote:Caffe, ja sie wlasnie podobnie czulam, tylko ze mdlosci moze mialam mniejsze, ale potworne dusznosci od pierwszego razu. Teraz w sumie jest ok, a wzielam dopiero 4 tabletki. Dzisiaj wpadlam na to ze moze nie bole mnie w ogole cycki (a mam nadzieje na ciaze) z pwodu tego Bromergonu...w koncu ma obnizac prolaktyne. A skoro obniza prolaktyne to nie jest za dobrze dla ciazy? Cholera...bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja to na logikę trochę patrzę..skoro obniża prolaktynę a ona w ciązy się pojawia..
Viola wrote:No co ty? A mi ginka kazala brac a jak bedzie ciaza to odstawic. Czytalam w necie rozne opinie, niektore laski musza caly czas bac w ciazy, bo maja hiperprolaktynemie i bez bromka poronilyby, ale pisza rowniez ze w ciazy nie powinno sie brac....i badz tu madry z ta wiedza googlowa!bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie Reni w ciazy jest na odwrot, prolaktyna rosnie i to jest ok, a skoro ja ją zbijam Bromkiem to nie wiem czy to dobre, bo ona ma byc podwyzszona w ciazy...moze dlatego te moje pryszcze (piersi;-)) mnie nie bola ...
Reni wrote:ja to na logikę trochę patrzę..skoro obniża prolaktynę a ona w ciązy się pojawia..caffe, bliska77 lubią tę wiadomość