35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:bo to wytykanie sobie nawzajem wszelakich błędów (nie tylko ortograficznych), nie szanowanie czyich przekonań, wierzeń czy innego zdania zaczyna robić się niesmaczne i żenujące
może dlatego
gdyz nie zapamietalalam sobie ciebie bys wypowiadala sie z szacunkiem w zetkniéciu z pogladami innymi niz twoje.
Rozumiem tez ze internet jakby wyzwala swobodé wypowiedzi i czesto jest ona o wiele wieksza niz mogla by byc w realnym kontakcie.
Krakonka, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Dzien dobry wieczor! Tesknil ktos za mna?
Powiem Wam jedno: stara baba ze mnie, tak mnie balowanie lykendowe wymordowalo, ze do teraz mam polotwarte oczy. O seksach na ostatni dzwonek nawet nie wspomne. Ech... Starosc qrwa, starosc...
Hehe, mialam to samo przed ciążą - wszystkie imprezy ustawialismy na piątek, bo wtedy był czas na kaca w sobotę, a w niedziele można było po nim wypocząćiwcia77, Simba, SolarPolar, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Marta! Sto lat w szczesciu, wielkie gratulacje!
Zdjec nie widzialam, moze choc jedno powtorzysz?? Na minutke?
Tak! Tak! Ode mnie też!
Ale fotkę koniecznie musisz pokazać!iwcia77, Mega, Aasiula, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Niuta, super, HSG wyszło. Teraz jajka jak po autostradzie smigna.
Ola, wyniki prenatalnego usg super. Gratulacje!
Krakonka, ciesze się, że poszlo po Twojej myśli. Będziesz miała gdzie zawiesić ten idealny obraz rodziny, to może skład się dostosuje.
Kapta, luzik! Nie denerwuj Maksia.. Bo Ci machne nielubiajki na wszystkich postach od początku bycia na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 21:59
Mega, iwcia77, macduska, ola_35, Aasiula, Krakonka, Simba, efcia, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ola ja jestem od lipca tamtego roku tu regularnie takze wiesz , możesz jechac z nie lajkami hurtem jeden za drugim post .
A widze ,że w tył sie cofasz własnie bo w wiekszosci mam po jednym nie lajku i to w ciagu kilku ostatnich minut.
Myslisz ,ze az tak sie tym przejme ??
Chociaz w sumie jak mi tysiaka nabijesz to sie zaczne niepokoic co z Twoim nadgarstkiem .
Do boju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 22:02
iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ola super wyniki
Kkisia trzymam dalej za ciebie
Kapta nie nerwujsia kobito, olej nielajkiola_35, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U nas git. Adaś ma już 2 miesiące.. I dziś nastąpiło chyba rozwiązanie mojej kolejnej zagadki macierzyństwa, czemu moje dziecię mędzi. Otóż, on był niewyspany! Dziś zamiast wstać po karmieniu o 7, poszliśmy spać raz jeszcze, do 10.30 i wtedy i ja i dziecko nówka sztuka! Cały dzień uśmiechów, kilka drzemek. Mam nadzieję, że to to, jutro powtórzymy sztuczkę i się zobaczy.
On jest śpioch po mamusi. A ja tu się glowilam, jak zająć dziecko, bo mu się nudzi, a une śpiące było..Dziobak, Mega, Parka, Magdala, Magda*, macduska, Aasiula, ania.g, gretka, gosia7122, iwcia77, Krakonka, MartaDidi, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, peppapig, Mala79, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Nie doczekalam sie tych fotek
Marta ??? Nie dam ci zwalic pracy domowej nastepnym razemi dostaniesz pałe hyhyhy
Ide spac bo ledwo siedze
Kkisia trzymam kciuki za jutrzejsza beteMega, dorbie, iwcia77, Krakonka, MartaDidi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
O, Mega, Ty też masz 0! To ja za Iwcie, bo ona dzieciem zajęta!
Teraz jako niedziewica możesz być w ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 22:27
Mega, iwcia77, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:moje butki
https://www.zalando.pl/guess-beilay-szpilki-czarny-gu111b059-q11.html
Łóżkowe takieWyobraźne
Kocham tego rodzaju buty z pazurem, choć nie wszystkie, które kocham, założyłabym na swoje stopy. Czasem podobają mi się tylko na innychMartaDidi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013