35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Bry
Ja tez nie sikam , wykees pokazal mi że mam ovu a wlasciwie mialam
i w ogole boje sie sikac . Mozecie mnie zjebac ale nie bede sikac czekam na @
Efcia kciukam za Ciebie
Dzieki Asiula, ja tez czekam na @ , ale se sikneAasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Kasowanie czas rozpocząć!
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kkisia, no ale betę idziesz mimo wszystko zrobić? Może te objawy robią cię w konia. Sprawdź.
Jeśli rzeczywiście się nie udało to leć po następne mrozaki i do dzieła. Trzymam kciuki za ciebie słońcekkisia, dorbie, efcia, gretka, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bry
Ja tez nie sikam , wykees pokazal mi że mam ovu a wlasciwie mialam
i w ogole boje sie sikac . Mozecie mnie zjebac ale nie bede sikac czekam na @
Efcia kciukam za Ciebieczyli co, czekamy?
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Kkisia, no ale betę idziesz mimo wszystko zrobić? Może te objawy robią cię w konia. Sprawdź.
Jeśli rzeczywiście się nie udało to leć po następne mrozaki i do dzieła. Trzymam kciuki za ciebie słońce
Ide tak jak bylo zaplanowane
problem jest tylko ze nie wiem czy mam mrozaki
jesli sa to po nie wroce
jesli nie to to bedzie koniec
Taka podjelam decyzje , ze juz nie chce stymulacjiArwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Ide tak jak bylo zaplanowane
problem jest tylko ze nie wiem czy mam mrozaki
jesli sa to po nie wroce
jesli nie to to bedzie koniec
Taka podjelam decyzje , ze juz nie chce stymulacjiefcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluję Marta
Ola_35 super wyniki,to jeszcze raz spokojnego ciązowania
Dorbieja tam myslę ze zawsze jest jakiś strach,a jakby co nie musisz zatrzymywac sie na tescie PAPPA,mozna przecież iśc dalej w diagnostyce,przeciez aminiopunkcja daje 100%
ale to tak dla wlasnego spokoju,bo przeciez dziecko rozwija sie wzorowo , ty prowadzisz zdrowy tryb zycia i na pewno masz super zadbane jajka
Kisia,wierzę w ciebie i twoje maleństwoefcia, dorbie, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się
Marta gratuluję odwagi
Kisiel przestań się mazaćco ma być to będzie. Jak nie teraz to innym razem i proszę nie rezygnuj. Liczę na Ciebie okiej?
Bozia3, efcia, kkisia, Aasiula, Arwena, Mega, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:miala ktoras z was infekcje pochwy w ciązy ?
bo ja chyba to mam:(
czuję dyskomfort i zauważyłam serkowatą wydzielinę,sorki sa szczegoły
podzielcie sie doswiadczeniami prosze,co na to brałyście?efcia, kkisia, Aasiula, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość