35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień nie dobry.
Co mnie pokusiło na test obciążenia glukozą ???!!!
Samo wypicie to jeszcze pikuś ale teraz to mam wrażenie że zaraz zejdę.
Czuję się gorzej niż na najgorszym kacu.
Oj durna jaefcia, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Arwena, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Witam dziewczynki
Kisia ja nadal trzymam kciuki.
Marta gratulacje
co jeszcze miałam... ale zapomniałam..efcia, kkisia, Bozia3, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Niuta wrote:Dzień nie dobry.
Co mnie pokusiło na test obciążenia glukozą ???!!!
Samo wypicie to jeszcze pikuś ale teraz to mam wrażenie że zaraz zejdę.
Czuję się gorzej niż na najgorszym kacu.
Oj durna ja
Niuta wspolczuje, nie martw sie bedziesz żyć
ze tez nie wymyslili "mniej inwazyjnego" sposobuNiuta, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
A trzymam za Asiulę i Efcię za te dwie kreseczki
efcia, Aasiula, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Nadrabiając zauważyłam nick Małpa która lajkuje i nie lajkuje wiecie coś o niej?
ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
efcia wrote:Niuta wspolczuje, nie martw sie bedziesz żyć
ze tez nie wymyslili "mniej inwazyjnego" sposobu
No wyjścia nie ma, muszę przeżyć
Z kolejnych atrakcji o 11.30 mam trzecią dawkę szczepienia na tężec.
Jak ja do emerytury dociągne...efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dzień dobry
Kkisia, klapnięte cycki nie są wyznacznikiem ciąży. Póki nie ma wyników bety to nic nie wiadomo. Cały czas trzymam kciuki i wszystko co się da
Asiula, Efcia dla Was równieżAasiula, efcia, Bozia3, Mala79, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
malgos741 wrote:Nadrabiając zauważyłam nick Małpa która lajkuje i nie lajkuje wiecie coś o niej?
malgos741, efcia, Mega, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
a teraz coś na poprawę humoru
widzicie gdzieś Andżeja?
https://www.facebook.com/PRAWAStronaMedalu/videos/vb.1597549900460468/1626425857572872/?type=2&theaterArwena, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry! Znowu będę was gonić,koniec roku szkolnego i moje dzieci postanowiły się więcej pouczyć
grozi im pasek i muszę im pomagać
Mam prośbę idę do lekarza rodzinnego po południu i czy taki lekarz ma obowiązek wypisać mi skierowanie na badania choćby krew,mocz i jakieś inne ?
Proszę bo nie wiem czy mogę żądać a dodam,że doktorka istna wiedźmaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 10:58
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Nadrabiając zauważyłam nick Małpa która lajkuje i nie lajkuje wiecie coś o niej?
Tylko tyle ,ze myslala ,ze w ukryciu jak szczur w kanałach zostanie i bedzie hejtowac.
A kto to jest to ja sie juz coraz bardziej domyslam
Takze nik idealny dla niej .
Gratuluje , w koncu małpa to czlowiek , ktoremu sie nie udało zejśc z drzewa tylko spaść na głowe .Skutki widacAasiula, Mega, paszczakin, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bry! Znowu będę was gonić,koniec roku szkolnego i moje dzieci postanowiły się więcej pouczyć
Mam prośbę idę do lekarza rodzinnego po południu i czy taki lekarz ma obowiązek wypisać mi skierowanie na badania choćby krew,mocz i jakieś inne ?
Proszę bo nie wiem czy mogę żądać a dodam,że doktorka istna wiedźmaefcia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Ello!
Mam pytanie dla telemaniakow. Czy sa rano w TVP1 programy dla przedszkolakow takie jak Jedyneczka albo Kot Budzik? Bo oba juz dawno przestaly byc robione, a szkoda.
Znajde cos z edukacja, a nie tylko bajki ciurkiem lecace jak na innych kanalach? CBeebies jest fajne, ale jest tez okrutnie brytolskie...efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
skąd wiecie, że dają nichujki? przecież nie ma powiadomień
przestańcie snuć domysły i wałkować ten temat
na prawdę ma to dla Was znaczenie?
Komuś się nie podoba? Trudno jego sprawa.
Po co psuć sobie humor? Może pogadajmy o polityce, religii, karmieniu piersią, szczepieniach i fasolinkachDziobak, Simba, efcia, Bozia3, macduska, Zofia8, ComeToMeBaby, Mega, Magda*, iwcia77, Magdala, gosia7122, stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:skąd wiecie, że dają nichujki? przecież nie ma powiadomień
przestańcie snuć domysły i wałkować ten temat
na prawdę ma to dla Was znaczenie?
Komuś się nie podoba? Trudno jego sprawa.
Po co psuć sobie humor? Może pogadajmy o polityce, religii, karmieniu piersią, szczepieniach i fasolinkachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 11:31
Sabina lubi tę wiadomość
-
Reni, pogadaj ze mna. Mnie juz tez mecza na maxa te przepychanki: kto komu dal i za co. Dam ja wszystkim po podwojnej lewatywie i spokoj moze bedzie.
Bo normalnie az sie czlowiekowi udzielac nie chce...efcia, Simba, Bozia3, Reni, macduska, Zofia8, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, iwcia77, Magdala, gosia7122, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bry! Znowu będę was gonić,koniec roku szkolnego i moje dzieci postanowiły się więcej pouczyć
Proszę bo nie wiem czy mogę żądać a dodam,że doktorka istna wiedźmapeppapig lubi tę wiadomość