35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:skąd wiecie, że dają nichujki? przecież nie ma powiadomień
przestańcie snuć domysły i wałkować ten temat
na prawdę ma to dla Was znaczenie?
Komuś się nie podoba? Trudno jego sprawa.
Po co psuć sobie humor? Może pogadajmy o polityce, religii, karmieniu piersią, szczepieniach i fasolinkachSimba, macduska, Reni, efcia, Dziobak, Sabina, Mega, gosia7122, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj lipa
wczoraj byłam na siłce i nie miałam siły iść do sklepu
więc dzisiaj zgarnęlam tylko same warzywa
a Ty coś pysznego?
Simba wrote:Renek co masz do jedzenia?
Dzien dobry do chuja!Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dzięki kapta to może coś mi wypisze bo ze 2 lata u niej nie byłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 11:40
-
bardzo chętnie
no właśnie to jest też przyczyną tego, że sporo osób ucieka z tego wątku
bo ktoś zrobił kupę, która paruje i nie ma kto jej sprzątnąć!
Powiadam DOSYĆ!
Dziobak wrote:Reni, pogadaj ze mna. Mnie juz tez mecza na maxa te przepychanki: kto komu dal i za co. Dam ja wszystkim po podwojnej lewatywie i spokoj moze bedzie.
Bo normalnie az sie czlowiekowi udzielac nie chce...Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, Arwena, Mega, iwcia77, kkisia, gosia7122, stara.krycha, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Duze moje dziecko ma dzis impre z okazji zakonczenia roku. Łono natury ( plaza) gril, siatkowka i te sprawy. Rodzice tez. W tym roku na karteczkach o imprezie bylo napisane: zabrac kostiumy kapielowe... Ja pierdziu, woda w fiordzie moze ma z 7 stopni, ale ze jest czerwiec i slonce, to kapac sie beda... To jest hardkorowy narod!
efcia, Reni, ComeToMeBaby, ania.g, Magda*, iwcia77, Magdala, kkisia, gosia7122, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
widzę właśnie
to poprawili to
aaa zaraz zaraz dlaczego mi qrwa dałaś lajka, masz coś do mnie?
kapturnica wrote:Renek nie ma powiadomien w wiadomosciach ,ze ktos dal niechujka tylko pod Twoim postem sie pojawi.Mam ci jebnac niechujka ??Prosz!!Dziobak, efcia, kapturnica, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Arwena, Mega, iwcia77, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a teraz coś na poprawę humoru
widzicie gdzieś Andżeja?
https://www.facebook.com/PRAWAStronaMedalu/videos/vb.1597549900460468/1626425857572872/?type=2&theater
ReniReni, Arwena, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzisiaj lipa
wczoraj byłam na siłce i nie miałam siły iść do sklepu
więc dzisiaj zgarnęlam tylko same warzywa
a Ty coś pysznego?
Zapraszam - siedze w pokoju na koncu korytarza, drugie drzwi po prawej. Uwazaj jak bedziesz otwierac drzwi (spie z drugiej strony z segregatorem na kolanach). A nie! To Ty przeciez tak robisz!Reni, efcia, Sabina, ania.g, Mega, paszczakin, iwcia77, Magdala, kkisia, stara.krycha, megan8 lubią tę wiadomość
-
ooo ale sztuczka toż to szok, że tak ładnie działa i odejmuje nichujki
brawo Adminkapturnica wrote:A teraz niechujka widzisz ??nie! bo dalam lajka! Kuma ?efcia, Bozia3, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość