35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie - tylko się karmi trolla....Reni wrote:skąd wiecie, że dają nichujki? przecież nie ma powiadomień
przestańcie snuć domysły i wałkować ten temat
na prawdę ma to dla Was znaczenie?
Komuś się nie podoba? Trudno jego sprawa.
Po co psuć sobie humor? Może pogadajmy o polityce, religii, karmieniu piersią, szczepieniach i fasolinkach
Simba, nick nieaktualny, Reni, efcia, Dziobak, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj lipa
wczoraj byłam na siłce i nie miałam siły iść do sklepu
więc dzisiaj zgarnęlam tylko same warzywa
a Ty coś pysznego?
Simba wrote:Renek co masz do jedzenia?
Dzien dobry do chuja!
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Moze to zalezy od rodzinnych lekarzy ale u mnie moja daje raZ w roku mi na wszystko od prob watrobowych po cholesterol..Mlodemu nawet 2razy..peppapig wrote:Dzięki kapta to może coś mi wypisze bo ze 2 lata u niej nie byłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 11:40

-
bardzo chętnie
no właśnie to jest też przyczyną tego, że sporo osób ucieka z tego wątku
bo ktoś zrobił kupę, która paruje i nie ma kto jej sprzątnąć!
Powiadam DOSYĆ!
Dziobak wrote:Reni, pogadaj ze mna. Mnie juz tez mecza na maxa te przepychanki: kto komu dal i za co. Dam ja wszystkim po podwojnej lewatywie i spokoj moze bedzie.
Bo normalnie az sie czlowiekowi udzielac nie chce...
Dziobak, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Duze moje dziecko ma dzis impre z okazji zakonczenia roku. Łono natury ( plaza) gril, siatkowka i te sprawy. Rodzice tez. W tym roku na karteczkach o imprezie bylo napisane: zabrac kostiumy kapielowe... Ja pierdziu, woda w fiordzie moze ma z 7 stopni, ale ze jest czerwiec i slonce, to kapac sie beda... To jest hardkorowy narod!
efcia, Reni, ComeToMeBaby, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, Magdala, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
widzę właśnie

to poprawili to
aaa zaraz zaraz dlaczego mi qrwa dałaś lajka, masz coś do mnie?
kapturnica wrote:Renek nie ma powiadomien w wiadomosciach ,ze ktos dal niechujka tylko pod Twoim postem sie pojawi.Mam ci jebnac niechujka ??Prosz!!
Dziobak, efcia, kapturnica, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
buaaahahahahahaa leżę i płaczę ze śmiechuReni wrote:a teraz coś na poprawę humoru

widzicie gdzieś Andżeja?
https://www.facebook.com/PRAWAStronaMedalu/videos/vb.1597549900460468/1626425857572872/?type=2&theater
Reni
Reni, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Hahahaha! Mam (to znaczy mialam) risotto na bialym winie z boczkiem i zielonym groszkiem, oraz parmezanem. Do tego jablko (tym razem mi go nie schowaja) i jogurt waniliowy.Reni wrote:dzisiaj lipa
wczoraj byłam na siłce i nie miałam siły iść do sklepu
więc dzisiaj zgarnęlam tylko same warzywa
a Ty coś pysznego?
Zapraszam - siedze w pokoju na koncu korytarza, drugie drzwi po prawej. Uwazaj jak bedziesz otwierac drzwi (spie z drugiej strony z segregatorem na kolanach). A nie! To Ty przeciez tak robisz!
Reni, efcia, nick nieaktualny, ania.g, Mega, paszczakin, iwcia77, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
ooo ale sztuczka toż to szok, że tak ładnie działa i odejmuje nichujki
brawo Adminkapturnica wrote:A teraz niechujka widzisz ??nie! bo dalam lajka! Kuma ?
efcia, Bozia3, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość