35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:O, Mega, Ty też masz 0! To ja za Iwcie, bo ona dzieciem zajęta!
Teraz jako niedziewica możesz być w ciąży!iwcia77, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Krakonka, ciesze się, że poszlo po Twojej myśli. Będziesz miała gdzie zawiesić ten idealny obraz rodziny, to może skład się dostosuje.
Słuchaj! To może być lepsze niż afirmacje! A wystarczy fotoszop...
iwcia77, MartaDidi, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Paszczak- moj ivo tez spioszek po obydwojgu ( no polonistki- zagwozdka do rozpykania- jak to sie pisze poprawnie?) rodzicow
tzn w nocy spi ladnie i do 10 rano ciagniemy
gorzej za dnia- krotkie drzemki sobie ucina
i strasznie marudzi w domu, ani siedziec ani lezec..tylko na raczkach jest super
Adas! grande! 2 miechy stuknelo - wow ale ten czas leciWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 22:40
MartaDidi, Simba, efcia, Magdala, kkisia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny fotki poetorze jutro. Dzisiaj padam na pysk! Dobrej nocki i jeszcze raz dziekuje za dobre slowo!
iwcia77, Dziobak, Simba, efcia, Magdala, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Chyba mnie z kimś pomyliłaś
Magda* wrote:muszé przyznacz ze jestem mile zaskoczona czytajac twoje slowa
gdyz nie zapamietalalam sobie ciebie bys wypowiadala sie z szacunkiem w zetkniéciu z pogladami innymi niz twoje.
Rozumiem tez ze internet jakby wyzwala swobodé wypowiedzi i czesto jest ona o wiele wieksza niz mogla by byc w realnym kontakcie.Simba lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jutro rano
Dzisiaj 31 dzien cyklu @ nie ma i objawow tez brak
Asiula idziemy równo u mnie też dzisiaj 31dc, @ brak i jej objawów też
normalnie to juz powinnam dostać, ale owulka byla - jeżeli wogóle byla - w 20dc wiec, ta franca ma jeszcze czasAasiula, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:I dzień dobry
Nasz pies sfilmowal sobie jakiegoś wroga w ogrodzie i codziennie po spacerze skoro świt szczeka, ujada wręcz. Hmn, broni nas
a moja tez chyba kogos widzi, czasami patrzy w jeden punkt i ujada jakby ducha widzialaComeToMeBaby, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
O, o, o. Co ja paczam
Niechujolajki odblokowali. Super.
Idę nadrabiać od wczoraj.
P.s.dzwoniłam wczoraj do gin, na razie nie ma wolnego najbliższego terminu, coś dalej będziemy umawiać, ale powiedziała, że na moją podejrzewaną infekcję da mi receptę, jadę dziś po nią.
Taka mi dzisiaj przyszła myśl, że może zapiszę się też do gina na nfz. Na takiego gina czeka się chyba około miesiąca, to wychodzi prawie na to samo. Może pociagnę dwa w jednym. Hmm.efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Drogie Kochane. Dziobu, Ty wiesz... Anno Domini 2015 z data dokladna 13 dnia, miesiaca szostego wyszlam Ci ja za maz za zawadiake i hultaja!!! NIech nam sie darzy i w ogole nie lajki prosze bo widze, ze to nowosc jaka... Dawajcie nielajki- niech poczuje sile rażenia... i nie chce miec zera na koncie!!! BUZIA
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, dużo dzieci, dużo yorków!pędzę z żelazkami i uściskami! Sto lat!
Ach jej, wzruszyłam się.Aasiula, Bozia3, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość