35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret.Se wrote:Co tutaj taka cisza? Zyjecie?
Ja czulam sie juz fantastycznie, tylko wieczorami srednio a wczorajszy wieczor okropnie i dzisiaj od rana fatalnie. Czuje jak brzuch mi sie zaczyna mocno napinac i moze wystrzeli zaraz
A co tak się źle czujesz? Mdło? Słabo?
Kiedy Ty masz kochana badania prenatalne? Bo mnie dziś na wizycie gin zastrzelił, że mam przyjść już w ten czwartek.. Co to jeszcze 11 tc nie będzie.. A ja tu poumawiana na 1 marca. Fakt, że z usg wyszło, że maluszek starszy o tydzień, bo ma już 44,74 mm.
Ale ja psychicznie nie gotowa na prenatalne..
Margaret.Se lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Phyllis wrote:Nie wiem jak reszta, ale ja żyję Wróciliśmy z nart i jutro szara rzeczywistość - trzeba iść do pracy Dziś byłam u gina, odebrałam skierowanie na laparo, na badania przed zabiegiem i w niedzielę rano melduję się grzecznie na izbie przyjęć...
Margaret, niedługo wkroczysz w II trymestr - to najfajniejszy czas ciąży
Phyllis, mocne kciuki za zabieg, oby był mistrzowsko przeprowadzony i nie przysporzył Ci złego samopoczucia.
No i weźże wstaw jaką fotkę z tych Alp, oko daj nacieszyć widokiemMargaret.Se, Phyllis lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:A co tak się źle czujesz? Mdło? Słabo?
Kiedy Ty masz kochana badania prenatalne? Bo mnie dziś na wizycie gin zastrzelił, że mam przyjść już w ten czwartek.. Co to jeszcze 11 tc nie będzie.. A ja tu poumawiana na 1 marca. Fakt, że z usg wyszło, że maluszek starszy o tydzień, bo ma już 44,74 mm.
Ale ja psychicznie nie gotowa na prenatalne..
Mdlosci wieczorami a wczoraj nawet maly pawik a dzisiaj mdlosci na czczo i lekkie ulewanie sie do tego strasznie slaba sie czulam od wczoraj ale czuje sie ciut lepiej i nawet siedze to juz energii mi przybylo hehe. Jutro do diabetologa ide, moj lekarz mnie wysyla bo mam ciut za wysoki cukier. Badanie prenatalne mam w czwartek i jakos nie nastawiam sie na nie a jak na zwykle usg, moze i dobrze
Strasznie wczesnie masz to prenatalne no ale idz i tak masz drugi termin w odpowiednim czasie. Widocznie lekarz uznal ze juz czas.
-
Phyllis wrote:Nie wiem jak reszta, ale ja żyję Wróciliśmy z nart i jutro szara rzeczywistość - trzeba iść do pracy Dziś byłam u gina, odebrałam skierowanie na laparo, na badania przed zabiegiem i w niedzielę rano melduję się grzecznie na izbie przyjęć...
Margaret, niedługo wkroczysz w II trymestr - to najfajniejszy czas ciąży
Super zapewne bylo cudownie na zimowych wakacjach fajnie ze juz tak zlecialo, to juz trzymam kciuki za niedziele!
Tak za kilka dni bedzie juz II trymestr chciaz jedni uwazaja ze 13tc to juz drugi trymestr a inni ze 14tc to dopiero ten trymestr i tak naprawde to nie wiem czy juz jestem w tym trymestrze kolejm czy nie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 19:20
Phyllis lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:super Aniu a mialas usg?
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:W piątek miałam wizytę.
Tak pamietam ale mi chodzi o usg po tym plamieniu -
Po plamieniach nie miałam usg.
Margaret bierzesz magnez? Jeśli masz jakieś skurcze i napinania brzucha to możesz śmiało brać. Magne B6 możesz zacząć 3x1, a jeśli nie pomoże to nawet 3x2. No i nospa też wskazana przy skurczach brzucha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 10:18
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Po plamieniach nie miałam usg.
Margaret bierzesz magnez? Jeśli masz jakieś skurcze i napinania brzucha to możesz śmiało brać. Magne B6 możesz zacząć 3x1, a jeśli nie pomoże to nawet 3x2. No i nospa też wskazana przy skurczach brzucha.
Tak Aniu biore od zawsze magnez a od ponad miesiaca specjalny dla kobiet w ciazy. Nospe raz wzielam wiele lat temu i fatalnie zareagowalam na nia i wiecej nie wzielam i nie bede brac -
Phyllis wrote:Puk, puk...
Pierwsza
Margaret, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Ja druga
Dziękuje słoneczko :****
Gotowa jestes psychicznie na zabieg?Czy idziesz na zywiol
Mialam tak pokrecone sny ze masakra
Moja macica idzie juz do gory bo druga noc wstalam tylko raz do toalety i dzisiaj o niebo lepiej spałam.
Milego dnia dziewczynki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 09:46
Phyllis lubi tę wiadomość
-
puk puk, trzecia.. !
Margaret, sto lat w zdrowiu i w miłości!
Niech Ci ciąża lekką będzie!!!
Ja od dwóch dni haftuję, że masakra, nic tylko leżeć plackiem mogę i pić wodę z sokiem agrestowym, wszystko inne od razu się ze mną żegna. Ale to chyba wina antybiotyku co mi go lekarz kazał brać na bakterie w moczu. Straszne świństwo, dziś ostatni dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 09:49
-
Ylya wrote:puk puk, trzecia.. !
Margaret, sto lat w zdrowiu i w miłości!
Niech Ci ciąża lekką będzie!!!
Ja od dwóch dni haftuję, że masakra, nic tylko leżeć plackiem mogę i pić wodę z sokiem agrestowym, wszystko inne od razu się ze mną żegna. Ale to chyba wina antybiotyku co mi go lekarz kazał brać na bakterie w moczu. Straszne świństwo, dziś ostatni dzień.
Dziękuje kotek :*
Jejka to jaki Ty kochana ten antybiotyk bierzesz ze tak przechodzisz tragicznie? Mowilas lekarzowi o tym? -
Margaret.Se wrote:Dziękuje kotek :*
Jejka to jaki Ty kochana ten antybiotyk bierzesz ze tak przechodzisz tragicznie? Mowilas lekarzowi o tym?
Bioracef biorę, przez 5 dni po dwie, postanowiłam być dzielna i to wytrzymać, bakteria groźniejsza niż to haftowanie.hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:Bioracef biorę, przez 5 dni po dwie, postanowiłam być dzielna i to wytrzymać, bakteria groźniejsza niż to haftowanie.
Dzielna jestes to uwazaj zebys nie pozbyla sie calego antybiotyku przy tych pawikachYlya lubi tę wiadomość
-
Margaret, idę na żywioł Nawet się cieszę, że spędzę na spokojnie 3 dni w łóżku Potrzebuję czasu, aby przeczytać książkę Dziś porobiłam sto tysięcy badań i w zasadzie jestem gotowa
Ylya, współczuję, ale dasz radę Probiotyk osłonowo oczywiście bierzesz?Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:Margaret, idę na żywioł Nawet się cieszę, że spędzę na spokojnie 3 dni w łóżku Potrzebuję czasu, aby przeczytać książkę Dziś porobiłam sto tysięcy badań i w zasadzie jestem gotowa
Ylya, współczuję, ale dasz radę Probiotyk osłonowo oczywiście bierzesz?
Super Phyllis swietne podejscie tak trzymaj odpoczniesz i zrelaksujesz siePhyllis lubi tę wiadomość
-
Krakowianka wrote:To i ja puk puk piąta . Najlepszości Margaret
Dziekuje :****** -
Margaret zdrowia, szczęścia, radości i spełnienia marzeń
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio