35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczynki, Ania i Ana :****
-
Dzieki kochana :* gdzie sie szlajaliscie?
Milego dnia dziewczynki -
CarPer wrote:W tym roku juz oficjalnie moge dołączyć do staraczek po 35 roku,
Czy mi sie zdaje czy jestem jedyna bezdzietna w tym wieku ((.CarPer lubi tę wiadomość
Na gorze róże na dole fiolki a my sie trykamy jak dwa poznańskie koziołki. -
bulkaasia wrote:To i ja dołączyć chce do życzeń spóźnionych ale szczerych. Wszystkiego dobrego Margaret!!!
Dziękuje Bulkaasia :**** -
Magi duzo duzo zdrowka miłości, szczescia i zeby ci czas szybko zlecial do tego pierwszego momentu kiedy trzymasz w ramionach swoja niuncie
Przepraszam za spóźnienie, ale wczoraj wklepalam wiadomosc i mi nie zapisalo...a ze nerwow nie mialam to tem tegoMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Magi duzo duzo zdrowka miłości, szczescia i zeby ci czas szybko zlecial do tego pierwszego momentu kiedy trzymasz w ramionach swoja niuncie
Przepraszam za spóźnienie, ale wczoraj wklepalam wiadomosc i mi nie zapisalo...a ze nerwow nie mialam to tem tego
Dzieki Kotek eee tam nie ma sprawy i wybaczam spoznienie -
Byłam dzisiaj na badaniach prenatalnych i na ten moment jest idealnie jestem przeszczesliwa z usg dzisiaj zaczelismyc14tc moj babelek, uparciuch po mamusi hehe miał/miala gdzies badanie i mielismy 5 podejsc hehehe pierwsze dwa to tak skarbek lezał ze nic nie dalo sie zmierzyc, kolejne trzy po kawałku i wszystko sie udalo spedzilam w przychodni 3,5godz musialam isc cos zjesc i duzo pic no i caly czas chodzic zeby sie pokazalo moje kochanie hehe
MoBo, ana167, Ylya, Ania1602, Phyllis, bulkaasia, Bąbelek1980, Moko lubią tę wiadomość
-
Magi, rozbijasz bank Gratulacje, kochana! Płci za przeproszeniem nie pokazał?
Cześć CarPer! Zdaje Ci się, zdaje.. Jest nas więcej, niż myślisz Wbijaj do nas i szybko zachodź!
Margaret.Se, CarPer lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:Magi, rozbijasz bank Gratulacje, kochana! Płci za przeproszeniem nie pokazał?
Cześć CarPer! Zdaje Ci się, zdaje.. Jest nas więcej, niż myślisz Wbijaj do nas i szybko zachodź!
Hehehe a jak cos Ty ciotka moje kochanie mialo gdzies zeby mamusi pokazac to co ma miedzy nozkami dopiero za czwartym razem lekarka mogla sprawdzic nozki i raczki bo wczesniej bąbelek tak sie kamuflował
Czekam z niecierpliwoscia na Twoje relacje
Witaj CarPer! zapraszamyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 06:18
Ylya lubi tę wiadomość
-
Margaret super Możesz już trochę odetchnąć
Jagna gdzie jesteś? Wszystko ok? Brakuje twoich codziennych wieczornych wpisówWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 23:15
Margaret.Se lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Margaret super Możesz już trochę odetchnąć
Jagna gdzie jesteś? Wszystko ok? Brakuje twoich codziennych wieczornych wpisów
Ojjjj troszke to na pewno Czekamy jeszcze na wynik testu pappa i całosciowy wynik no ale to juz tylko formalnosc
-
Witam Was wszystkie serdecznie,
jestem tu nowa...walkę o maleństwo toczę już baaaaaaaaardzo długo, w tym roku kończę 37 lat ale jestem pełna nadziei i optymizmu, że w końcu spełni się moje życiowe marzenie...
Magdusia06, CarPer, Ylya lubią tę wiadomość
mmdw -
CarPer wrote:W tym roku juz oficjalnie moge dołączyć do staraczek po 35 roku,
Czy mi sie zdaje czy jestem jedyna bezdzietna w tym wieku ((.
Nie jestes jedyna kochana!CarPer lubi tę wiadomość
12tc ❤ trojaczki 2012r [*]
Hashimoto, niedoczynnosc tarczycy,hiperprolaktynemia -
Margaret najlepszego! Też urodzinki masz 15.02 jak ja, więc spóźnione, ale od serca życzenia spełnienia najskrytszych marzeń!
@mmdw - ja skończyłam 2 dni temu 37. Też długo się staraliśmy, raz straciliśmy...
Teraz jestem pełna obaw, ale szczęśliwa, czekam na 2.03 mam prenatalne i im bliżej tym bardziej się boję.
Uważam, że każdy ma prawo do szczęścia i przyjdzie do Ciebie Twoje szczęście! Zobaczysz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 23:04
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Margaret super Możesz już trochę odetchnąć
Jagna gdzie jesteś? Wszystko ok? Brakuje twoich codziennych wieczornych wpisów
My zaczelismy 20tydzien ale ciaza jest starsza,mój synek nabiera masy i ja tez
http://static.pokazywarka.pl/g/e/d/c4560d181fae10960277480494e51516_orig.jpg
Kinga40, Bąbelek1980, Ylya, Phyllis, bulkaasia, Margaret.Se, Ania1602, MoBo lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural