35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:Igunia a ty u lekarza jakiegoś byłaś? Sprawdzałas czy są owulki, hormony itd?
-
Igunia wrote:Tak,tak mam badania porobione jest ok -Sama obserwuje swoje cykle na podstawie mierzenia temperatury Próbuje delikatnie nakłonić partnera na badanie nasienia.
Po 35r życia jak się nie udaje 6 miesiecy zajść to powinno się zacząć pełna diagnostykę. Wiadomo wasz wybór, ake ja bym długo nie zwlekala.
My też zaczęliśmy na 3 miechy przed 35 rokiem, a zaszłam po jakoś 19 miesiącach. Rok mi w plecy poszedł też bo lekarz mi mówił, że wszystko jest ok i muszę wyluzowac
-
Witam dziewczynki.
Jak tam przygotowania do świąt??? Mam nadzieje że wielkanocnych niespodzianek będzie mnóstwo.
Ja dziś byłam u nowego ginekologa. Narazie mega pozytywnie jestem nastawiona. Przejrzał męża wyniki powiedział ze nie są najgorsze przepisał ''fortimen'' U mnie.badanie zaliczone w czwartek.usg. zobaczymy jak pęcherzyk bo będą te dni. I wykonamy test wrogosci śluzu i drożność. Narazie chyba tyle.aszencja, MoBo lubią tę wiadomość
Alicjaa -
Eltasz, kciuki mocne, oby piekne jajka rosly!
Krakowianka - wspaniale! Obu mrozaczki pieknie sie zagniezdzily i rosly dalej i czekam na zielona kropke za 10 dni!
Czesc Igunia, witaj u nas. Nie lam sie, rob dalej wszystkie badania.
Eltasz - ja tymczasowo staram sie naturalnie, ale to dlatego ze jeszcze nie mam zielonego swiatla od lekarza na inseminacje albo IVF, dopoki nie bede miec idealnych wynikow badan mojej macicy. No wyniki juz za tydzien wiec sie okaze wszystko szybko.Krakowianka, Alicjaa, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
hej Dziewczyny:) Ja tez 35+ i tez walczymy o pierwsze dziecko. Na razie calkiem naturalnie, 5 cykl.
Trzymam kciuki za nas wszystkie:)Krakowianka, Dani, Alicjaa, MoBo, Margaret.Se, Rania lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Amy powodzenia..
-
nick nieaktualny