35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNecia82 wrote:....Jestem tu nowa ale muszę spytać was o opinię.
okres mam zawsze jak w zegarku co 30dni. w tym miesiącu doznałam szoku bo bardzo słabego krwawienia dostałam w nocy z 28/29sierpnia przy czym powinnam dostać okres 1-2września.krwawienie było bez skrzepow tylko żywa krew ale w ilościach takich że zwykła wkładka śmiało wystarczyła na cały dzień.Trzeciego dnia już nie było prawie nic.Dziś przypada dzień planowego okresu i nie ma nic a tamto się skończyło.trochę mam wrażenie jakby podbrzuSze było wzdete i pełne.Każdego miesiąca mam już tydzień przed okresem dolegliwości typowe dla PMS...a w tym miesiącu nie było nic,brzuch nie bolał,piersi również nic a nic...Dodam że intensywnie staramy się o maleństwo od 3 cykli.wiem kiedy mam owulacje i zawsze kochamy się dwa dni przed i w dzień ow. zrobiłam dziś test ciążowy który wyszedł negatywnie...czy już mogę się pożegnać z myślą ,że się udało? czy może jednak za wcześnie na dodatni wynik? może któraś miała podobnie?co o tym myślicie?
Necia ja bym poczekała jeszcze z tym testowaniem. To za wcześnie, żeby test coś pokazał. Poczekaj do 12-14 dpo. -
Destiny i Necia - poczekajcie jeszcze troche, kilka dni z odstawianiem progesteronu (Destiny) i testowaniem (Necia).
Necia nie ma co gdybac, testuj ponownie za kilka dni. Teraz za wczesnie na wyrokowanie.
Co do AMH dziewczyny to ja nigdy nie mialam badanego, wiec sie nie stresuje, hehehe. Jedynie FSH mialam badane zawsze, FSH tez jest miara potencjalu powodzenia IUI i IVF, musi byc ponizej 10 a najlepiej ponizej 8. Ja mam dobre 5.5. Rania jakie masz FSH?
Ja czytalam na roznych stronach ze AMH wyzsze niz 0.8 jest ok, w sensie ze IVF ma sens. Nie wiem jak z IUI.
Wiec nie zamartwiac sie laski!
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualnyA ja bym tak AMH nie ufała bo ja miałam w styczniu 0,42 a IVF udało się za pierwszym razem Punkcja w lutym a w lipcu transfer Myślę, że AMH owszem, jest ważne ale liczą się też inne parametry. Ja wszystkie inne wyniki miałam w normie.
Więc dziewczyny, głowa do góry i nie patrzeć na AMH. Dla dobrego lekarza to nie jest przeszkodaDani, Kamska, Liuliu79 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie, super, gratulacje LonaW!Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Joł kochanienkie!!!
Powróciłam, ale się nie staram. Nie przebrnę przez wątek wiec pisać mi tutaj zaraz kto zaciążył, jak mnie nie było??
Jeju ale roboty z 9 miesięcznym szkrabem/ szkrabką dla ścisłości.
A czy ta Krystyna tutaj to nasza Krycha Stara?
Buziaki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 14:49
Znowu.ta.kryska, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1602 wrote:Margaret pisała, że w piątek ma iść
No chyba, że wyznaczy mi konkretny termin cesarki, której się boję jak nie wiem co
Aniu, nic się nie bój. Panikara jusst przeżyła. Ty tez dasz radę. Jaki szpital bierzesz pod uwagę, św rodzina może?
Margaretka tez już ma rodzic? Bosz... dawno mnie tu nie było!
Znowu.ta.kryska, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znowu.ta.kryska wrote:Cześć Just. No pewnie, że ja to ja. Fajnie, że jesteś i fajnie, że ludzi poznajesz Mile to
Krycha to jakby starych znajomych na ulicy nie poznać! Lekko zmienieniony wygląd ale nadal to oni, witam siw.Znowu.ta.kryska, MoBo lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.Niestety koniec złudzeń.Temperatura w dół i tyle:(
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Odwalilo mi zupełnie. Byłam u bioenergoterapeuty pomasowal mi plecy i brzuch dał mi chusteczki higieniczne rzekomo naelektryzowane jego energią, które mam sobie kłaść na brzuch co wg. Niego ma pomóc zajść w ciążę. Potem żeby tego było mało napisałam do wróżki z prośbą o wróżbe czy zostanę mamą. Za jedyne 100 zł otrzymałam email że oczywiście będę mamą urodze córeczkę ale mam problemy. I tyle sensacji wrozbiarskich. Więc leżę sobie ocierajac łzy bogatą w energię chusteczkę czytając 5 raz bardzo oszczędna w słowa wróżbe. I burzę mam za oknem. Dobranoc kochane dziewczyny.
Znowu.ta.kryska, Nusieńka, MisiaABC, Dani, MoBo lubią tę wiadomość
Goya77 -
nick nieaktualny
-
Bea przykro mi bardzo.
Ale cos moze w tym byc niestety, ze w naszym wieku czesto zarodki sa nieprawidlowe genetycznie.
Ja mialam juz przetransferowanych 7 zarodkow i nie trafilam na ten wlasciwy
Evanees to musi byc cudowne uczucie gratuluje jeszcze raz.
Dani sciskam mocno kciuki za ten cykl &&&
Rania nie martw sie AMH, ja tez mam niskie po laparoskopii a mimo to wyhodowalam juz 22 komorki podczas 3 ivf.
U mnie w miare ok, zrobilam na urlopie histeroskopie ze scratchingiem, zobaczymy czy to cos pomoze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 21:33
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
Jusst1 wrote:Aniu, nic się nie bój. Panikara jusst przeżyła. Ty tez dasz radę. Jaki szpital bierzesz pod uwagę, św rodzina może?
Margaretka tez już ma rodzic? Bosz... dawno mnie tu nie było!
Margaretka już podobno urodziła, ale z oficjalną wiadomością jeszcze nie przybyła
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Oj daaaawno dawno mnie tu nie bylo,prosze mnie nie zlinczowac za to choc sie nalezy.
Kochane moje szczescie przyszlk na swiat 11 lipca,58cm 3690g,przez cc choc podesxlismy do naturalnego jednak wystąpily komplikacje wiec padla decyzja o cièciu.Antos rosnie zdrowo,ma 7 tygodni i wazy juz 6kg co da sie odczuc w rèkach.Jestem bardzo szczęsliwa,nie traccie wiary dxiewczyny,trzeba wierzyc ze sie uda
http://static.pokazywarka.pl/n/y/8/5fb22c4c3f25067f5423db7bdf8e12b2_orig.jpg
aszencja, Goya77, MisiaABC, Jusst1, ana167, Znowu.ta.kryska, Ylya, Dani, tAnia, MoBo, Ania1602, Rania, Liuliu79, Flowwer, Moko, Marie, bulkaasia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej kochane:)
Tak urodzilam moja pereleczke 28-go w poniedzialek o18:50,Laura wazyla 3420g 55cm szczescia i dostala 10/10punktow:) urodzilam naturalnie ale jak wiecie mialam wywolywany porod poprzez oxy. Uczucie niesamite i jest to chwila najcudowniejsza w zyciu zobaczyc jak spelnilo sie wyczekane szczescie. Jestem kolejnym przykladem ze nie mozna sie poddawac i w wieku 42lat urodzic silna i zdrowa coreczke! do tego zaszlam w ciaze naturalnie! Nie ma rzeczy niemozliwych:)
Jagna przecudny kawaler!
Jusst super ze sie odezwalas:)
Dani Ty wiesz:***kciuki:***Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2017, 07:23
aszencja, MisiaABC, Jusst1, ana167, Znowu.ta.kryska, Ylya, Dani, sylwia80, MoBo, Ania1602, Aqu, Liuliu79, Flowwer, Jot, Moko, Eltasz, Millaa, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Oj daaaawno dawno mnie tu nie bylo,prosze mnie nie zlinczowac za to choc sie nalezy.
Kochane moje szczescie przyszlk na swiat 11 lipca,58cm 3690g,przez cc choc podesxlismy do naturalnego jednak wystąpily komplikacje wiec padla decyzja o cièciu.Antos rosnie zdrowo,ma 7 tygodni i wazy juz 6kg co da sie odczuc w rèkach.Jestem bardzo szczęsliwa,nie traccie wiary dxiewczyny,trzeba wierzyc ze sie uda
http://static.pokazywarka.pl/n/y/8/5fb22c4c3f25067f5423db7bdf8e12b2_orig.jpg
Jagna gratulacje. Alez Antoś śliczny.
Goya77