35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:moja kolezanka sie z mezem starala od 2011, napisala mi wczoraj ze sie jej udało. Jest po 1 cyklu z clo. Tez odstawiła bo chcieli jechac nad morze i bez monitu i udało sie jej sie. W temacie clo to samo dziewczyny pisały,jak odstawiały zaszły,moj gin kiedys mowił ze 6 cykli i odstawic jak sie nie uda to niestety dalej diagnozowac, u mnie wyszlo ze dalej, ale sa rozne wlasnie przypadki.
tyle ze ja clo caly jeden cykl i u mnie kolejny cykl po clo byl oplakany - najkrotsza faza lutealna 7 dni.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:tyle ze ja clo caly jeden cykl i u mnie kolejny cykl po clo byl oplakany - najkrotsza faza lutealna 7 dni.
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:
Teraz na 100% mialam owulke z lewego i zobaczymy na USG za 3 tygodnie po ktorej stronie sie zagniezdzilo
to pocieszające, co piszesz, czytam że nawet jak pod zwiększonym ciśnieniem kontrast dopiero przechodzi to już jest niedobrze, a Ty piszesz że wcale nic nie przeciekało; możliwe też że drugi jajowód przechwycił u Ciebie jajeczko, tak przynajmniej piszą, że jak leżą koło siebie blisko jajowody to możliwe takie cuda, ale ja juz chyba w nic nie wierze. Możliwe też że miałaś spazm jajowodu podczas hsg, tak też sie zdarza, chociaż rzadko
ja wczoraj wyczytałam ze jak przytkane jajowody to duża szansa że ma sie endometrioze jajowodów:( jeszcze mi tego brakowałoMoBo lubi tę wiadomość
-
Loret, ja jade do Wloch za 3 tyg. a Mobo na Majorke, co widac w podpisie
Jezuuuuu ide, bo dzis tak sie rozgadalyscie ze nic sie nie pouczylam
A wczoraj nie dalam tez rady, bo tak mnie mulilo, ze zasypialam, przy kazdej probie czytania
MoBo, aszka, loret1, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyAsana ja mam problemy z sercem, nadczynnosc, brak owulacji naturalnie, brak sluzu itd. i wszystko mi podciagali lekami. Zaczeli od tego ze najpierw cykle miałam 60 dniowe i za pomoca dhupastonu to mi zmiejszali.Oczywiscie cały czas pod opieka endo i kardio, ale to od dwien dawna, pozniej hormony, badania, znowu hormony i IUI i sie udało, tyle ze to trwało, bo w miedzyczasie tez były rozne akcje ze organizm odmawiał posłuszenstwa.
MoBo, Asana, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Fajnie, ze tak sie poznalyscie:) hm...
Ale super! MoBo wybierzcie sie do Valdemossy bardzo ladna i dobre zarcie tam dajo:)
She-a Ty gdzie do Wloch. Pytam bo szukam pomyslu i ja...
Gdyz tez wybieram sie na urlopik i nie wiem gdzie i w sumie to jakos checi nie mam... Caly czas leb nabity jednym ech..,MoBo, Asana, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
loret1 -
Asana wrote:to pocieszające, co piszesz, czytam że nawet jak pod zwiększonym ciśnieniem kontrast dopiero przechodzi to już jest niedobrze, a Ty piszesz że wcale nic nie przeciekało; możliwe też że drugi jajowód przechwycił u Ciebie jajeczko, tak przynajmniej piszą, że jak leżą koło siebie blisko jajowody to możliwe takie cuda, ale ja juz chyba w nic nie wierze. Możliwe też że miałaś spazm jajowodu podczas hsg, tak też sie zdarza, chociaż rzadko
ja wczoraj wyczytałam ze jak przytkane jajowody to duża szansa że ma sie endometrioze jajowodów:( jeszcze mi tego brakowało
Moja droga ty mojego zdziwienia nie widzialas. Test zrobilam zeby dziewczyny na forum zatkac bo ciazy przeciez nie ma Wkurzalam sie, ze mi termin laparo przepadnie. a tu pyk...
Co do jajowodu to bylam juz przygotowana na wszystko i nawet nastawilam sie, ze totalnie zatkany i nic sie nie da zrobic.Asana, She Wolf, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
loret1 wrote:Ale super! MoBo wybierzcie sie do Valdemossy bardzo ladna i dobre zarcie tam dajo:)
A dzieki popatrzymy bedziem miec samochod i robic wycieczki, moj na tylku nie wysiedzi dlugo
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Loret tydzien w Toskani, zaraz obok Pizy, a na kolejny tydzien bede szukala pomyslow moze Umbria, jezioro Garda, albo blizej Venecji? Nie mam pojecia.
Jedz gdzies i sie odstresujWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 17:59
MoBo, Jot, aszka, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Loret tydzien w Toskani, zaraz obok Pizzy, a na kolejny tydzien bede szukala pomyslow moze Umbria, jezioro Garda, albo blizej Venecji? Nie mam pojecia.
Jedz gdzies i sie odstresuj
Jej, zazdroszczę...uwielbiam Włochy...i to jedzenie...i wino...spędzisz cudnie czas !She Wolf, aszka, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
She, Toscania jest cudownaaaaa jak jadę z moim M na wycieczkę krajoznawczą tirem to krzyczę, że tu, o tu chcę domek !! Wielkie miast włoskie mnie nie przekonują ale te małe cudne mieścinki na wzgórzach to czysta poezja
She Wolf, MoBo, aszka, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
MoBo z samochodem to super, mozna duzo zobaczyc fajnie:)
She- haha widze, ze pokusa forumowa silniejsza niz nauka:) tez fajne miejsca... Jezioro Garda super a i Wenecja ok. Tylko w tej Wenecji to moze byc tlok... Relaksik bedzie jak nic:)
Jot- to prawda pyszne jedzonko + winko to fajna sprawa... A ja jestem makaronowa mniam mniam...
She Wolf, MoBo, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
loret1