35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAja czekam na transmisje z naszego bociana, na temat osrodkow niepłodnosci ale albo mi net swiruje albo u nich jakaś zamuła, chce wziac udział w dyskusji
link http://transmisja.net.pl/transmisja.php?transmisja_id=77Asana, MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asana no to rozumiesz mnie kobieto ...?
A moze to nadal jakas blokada siedzi...? Oby nie;)
Dzis tak siedze na tym forum z potrzeby serca, ze jutro w pracy bede robic nadgodziny bo dzis tylko mi sie pisac chcialo...
Aszka chcialabym poczuc co to znaczy ten paralizator w ciazy, mam nadzie ze sie uda;)
Ja wczoraj pol dnia spedzilam na bocianie, wlasnie co to jest za akcja?aszka, Asana, MoBo, evus lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyloret1 wrote:Ja wczoraj pol dnia spedzilam na bocianie, wlasnie co to jest za akcja?
Asana, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyloret1 wrote:Asana no to rozumiesz mnie kobieto ...?
A moze to nadal jakas blokada siedzi...? Oby nie;)
Dzis tak siedze na tym forum z potrzeby serca, ze jutro w pracy bede robic nadgodziny bo dzis tylko mi sie pisac chcialo...
Loret, jasne że Cię rozumiem, my tu wszystkie stare pierwiastki, coś w życiu kiedyś nie wyszło, gdzieś się na jakąś kolejkę po coś nie zdążyło albo stało sie w innej no i tak nas teraz ostatnich gryzą psy:/MoBo, evus, loret1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny