35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie plan był taki żeby się starać dopóki menopauza nie stuknie
Ale juz z czasem to opadałam z sił. Jeżeli chodzi o wiek to coraz więcej kobiet zachodzi przy pierwszym dziecku i przy 40, chyba też takie czasy. A tak ogólnie u mnie to nic ciekawego, sobie poleguję i kupuję rzeczy w necie, tak spędzam dni
Asana, MoBo, aszka, evus, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bosz! o takiej godzinie budzić....ja to mam dziś taki dzień że na obudzenie bym się mogła w kawie wykąpać to może bym się obudziła
dziewczyny, z tą tarczycą to jest tak że jak tsh ponizej 3 to lekarze nie chcą w hormonach nawet grzebać bo mozna bardziej rozregulowac a wiem ze dziewczyny zachodzily z wyzszym tez tyle ze trzeba pilnowac juz będąc w ciąży żeby nie wzrosło bo to niebezpieczne
i baaardzo wam dziękuję za odpowiedzi dot. suplementówjesteście db best!
miłego dla Was!
MoBo, aszka, evus lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
z tych całych starań dobre dla nas jest to, że przez ten stan gotowości utrzymujemy się pod niezłą zdrowotną kontrolą, wcinamy zdrowo, nie trujemy się świństwami. Pewnie inaczej by było, jakbyśmy już nie musiały o to dbać... Mnie czasem korci wrócić do beztroskich bułeczek z dżemikiem czy innych rarytasów, o których już nie pamiętam, odkąd na śniadania wcinam talerz zielonego z czerwonym i żółtym
Wyczytałam, że BMI staraczki powinno się wahać między 20 a 27. Jak jest u Was?
Dani lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:z tych całych starań dobre dla nas jest to, że przez ten stan gotowości utrzymujemy się pod niezłą zdrowotną kontrolą, wcinamy zdrowo, nie trujemy się świństwami. Pewnie inaczej by było, jakbyśmy już nie musiały o to dbać... Mnie czasem korci wrócić do beztroskich bułeczek z dżemikiem czy innych rarytasów, o których już nie pamiętam, odkąd na śniadania wcinam talerz zielonego z czerwonym i żółtym
Wyczytałam, że BMI staraczki powinno się wahać między 20 a 27. Jak jest u Was?
Ylya lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter