35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki wezcie dziewczyny nie straszcie latami
Zaczynamy sie zachowywyc jak Ci lekarze co nam mowia zeby 'wyluzowac' bot to dlugo zajmie
alutka wykres masz fajny, ale z tym sikanie to troche za szybko.evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:Dziekuje Wam za odpowiedzi. Tylko to troche smutne, tyle miesiecy staran i nic... Czy ktorejs jednak udalo sie szybciej?
Pewnie ze sa takie ktorym udaje sie szybciej
Widzisz dlatego sie diagnozujemy i siedzimy na tym forum, zeby sobie pomagac i wspierac w tych naszych oczekiwaniach.
Storczyk31, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jestem po wizycie i odebrałam wyniki, ktore sa bardzo dobre wszystkie
opisze je wieczorem. co do toxo to jest igm ujemny a igg 0,3. Cytomegalia igm ujemny a igg prawie 348, czyli ze przechodzilam ja nie wiedzac o tym. No i co mnie mega cieszy, ze dostalam zielone swiatlo na staranka od nastepnego cyklu juhuuuuuuuu
))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:01
evus, moremi, MoBo, She Wolf, aszka lubią tę wiadomość
-
Zapomnialam dodac ze pobrała mi wymaz na cytoligie i co dziwne po gin mowi zebym sie nie przestraszyla jak odrobine krwi sie pojawi i byla. Dziwne bo nigdy po cytologii nie mialam tak. Moze raz u jednej doktor i strasznie mnie bolało, wynik wtedy okazal sie ze mam komorki rakowe.masakra i do szpitala polecialam na pobranie wycinka gdzie okazalo sie ze jest super a moja cytologia wzniosla sie na I poziom, dziwne co
MoBo, Storczyk31, evus, aszka lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:MoBo, a ty ile sie starasz?
Ja zaskoczylam po okolo roku, ale poronilam w 10 tygodniu.
Jeden cykl musialam odpuscic i wlasnie teraz wracam do gry.
Coprawda nabilam juz 17 cyklu, ale u mnie sa krotkie fazy lutealne wiec tykaja mi szybko.
Storczyk31, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Dziewczynki jestem po wizycie i odebrałam wyniki, ktore sa bardzo dobre wszystkie
opisze je wieczorem. co do toxo to jest igm ujemny a igg 0,3. Cytomegalia igm ujemny a igg prawie 348, czyli ze przechodzilam ja nie wiedzac o tym. No i co mnie mega cieszy, ze dostalam zielone swiatlo na staranka od nastepnego cyklu juhuuuuuuuu
))))
Superno to jedziesz misiek!
Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Margaret super
To teraz zeby szybo @ przyszla
Mobo ja nie strasze, tylko mowie jak moze byc, sorry, ale nadal jestem troche nabuzowana
Alutka niektorym sie udaje w pierwszym cyklu, ale nam tutaj chyba wszystkim zajmuje to roche wiecej czasuZ tego co pamietam to szybko udalo sie Jamaice, a reszta troche sie musi pomeczyc. Zycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:29
Storczyk31, MoBo, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Asana wrote:Ewka, ale Ty przecież jesteś w jakimś 8 dpo, jeszcze masz czas na @
Raczej w 16dpo. Evuska nie mierzy tempekMoBo, Margaret.Se, evus, Asana lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Sory ja tez jestem nabuzowana pewnie sie zbliza @ i dobrze nie przyłazi wredota
evus, She Wolf lubią tę wiadomość
-
W takim razie wprowadzam przed ovulacja moj guajazylek
niech rozrzedza moj sluz
ale sie nakreciłam
evus, aszka, She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
She moja kochana
jak samopoczucie dzisiaj?
She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzemyslalam, co napisalyscie i dochodze do wniosku, ze to jednak nie miejsce dla mnie. Wierze w samospelniajaca sie przepowiednie i przyciaganie myslami. A tutaj problemy i dlugie starania. Ja tego nie chce, wiec zostawiam wam pozytywne wibracje szybkiego zaciazenia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny(A)lutka wrote:Dziekuje Wam za odpowiedzi. Tylko to troche smutne, tyle miesiecy staran i nic... Czy ktorejs jednak udalo sie szybciej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:05
MoBo, evus lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:She moja kochana
jak samopoczucie dzisiaj?
Dziekuje ze pytasz. Juz troszeczke mi przeszlo. Jakos to bedzie, teraz juz na spokojnie o tym wszystkim mysle i staram sie o wiecej pozytywnych mysli
No i zoladek mnie przestal bolec wiec moge sie najesc do woli
No i ucieszylam sie ze dostalas zielone swiatlo. Lubie takie wiadomosci z ranaTeraz juz wszystko musi byc dobrze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:04
MoBo, Storczyk31, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty