35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Słuchajcie co usłyszałam dziś od swojego profa przez telefon, a propos luźnej rozmowy o niczym. A szło tak, że za chwilę, jak PIS rządy obejmie to będzie mus dla takich, jak pani lub w podobnym wieku dzieci rodzić, coby do trójki dobić. Ale chwila, pani to już nie dotyczy, bo pani jest po czterdziestce. Ludzie czasem pierdzielą nie zdając sobie sprawy, jak ranią. Pogodne uśmiechy. I niech nas to nie zniechęci!!!
Storczyk31, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStorczyk moj lekarz w klinice jak sie dowiedział ze mam 36 to powiedział podobnie, to ja go skontrowałam dosadnie
faceci to idioci
- dobrze ze sa wyjątki hihi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 11:55
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Aszka, a jak Ty się czujesz? Nic nie piszesz. Opowiadaj, bo dla nas to wszystko budujące, jak Twoja historia.
Podyspiam troche w dzien, a w nocy to sobie czytam ksiązki -lubie bardzo czytać takie kryminały typu A. Christie, albo H. Coben, gdzie chodzi o rozwiazanie zagadki. Chodzę też na spacery, chyba ze deszcz pada to nie. Dziś własnie planuję iśc około 12.50 bo koleżanka wraca z pracy i wyjdzie z psem to pochodzimy wokoł osiedla, a że osiedle mamy wielkie to pewnie z jakies 50 minut nam się zejdzie.
Storczyk31, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki,czytam tu o tych reakcjach ludzkich i złotych radach "przyjaciółek" i doskonale rozumiem, She Wolf - też bym po butelkę wina poleciała... Bo znieść taki news to jedno ale umieć się nim cieszyć (bo przecież to wspaniała nowina..) to drugie i o wiele trudniejsze... Przepracowałam to na sobie, bo z moim ex staraliśmy się dwa lata, po których okazało się, że on ma pewien problem anatomiczny.. Zainwestowałam w rozwiązanie tego problemu, on przeszedł operację, a chwile potem się rozstaliśmy.. w wielkiej co prawda przyjaźni, ale on od razu wskoczył w nowy związek, który natychmiast zaowocował potomstwem.. Wiecie, jak mi serce pękało.. potrójnie... ale że mu dobrze życzę, to próbowałam pokonać siebie i ucieszyć się z tych wieści... on w amoku mnie jako pierwszej puścił fotkę z sali porodowej.. w dobrej wierze... a tylko ja wiem, jaka to była bomba emocjonalna. Dziś już jest ok, ustawiłam sobie to w głowie ale na spotkanie z jego dzieciakami jeszcze nie jestem gotowa.Staram się cieszyć...
Asana, MoBo lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYlya wrote:w wielkiej co prawda przyjaźni, ale on od razu wskoczył w nowy związek, który natychmiast zaowocował potomstwem.. Wiecie, jak mi serce pękało.. potrójnie... ale że mu dobrze życzę, to próbowałam
ma-sa-kra
biedna Ty:((((Ylya, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kocham Was :*
Dziekuje za wsparcie. Macie racje powinnam sie calkowicie od niej odciac. Przez ostatnie kilka lat sie oddalilysmy bo dzieci itp., ale wlasnie ostatnio sie umowilysmy na za tydzien na wspolne zakupy, jeszcze przed tym newsem. Teraz mi glupio powidziec ze cos mi wypadlo, ale po tym spotkaniu postaram sie z nia nie widywac. Troche bedzie to trudne bo mamy wspolnych znajomych, ale przynajmniej ogranicze spotkania tak jak poprzednio. Wiecie ja mysle ze ona po prostu jest za tepa zeby zrozumiec co ja czuje. Moj T tez sie strasznie wczoraj na nia wk... bo wie jak mi ciezko. Ja sie juz nie potrafie cieszyc z takich wiadomosci. Po prostu stalam sie zgorzkniala, a ze uwazam ze nie powinno sie tlumic uczuc, to nie zamierzam na sile byc happy
A co do raniacych slow to po moim poronieniu slyszalam wiele roznych pocieszajacych slow jak 'widocznie tak musialo byc' lub 'jeszcze zajdziesz w ciaze'. To byly slowa tej kumpeli. Jak mnie to wnerwialo! Bo przeciez tak nie powinno byc, powinnam trzymac w ramionach moje dziecko a nie je oplakiwac. I skad ta pewnosc, ze zajde w ciaze? Moze nie zajde? Tego nikt nie wie. No ale tu sie klania wrazliwosc i madrosc, ktora ma niewielu ludzi
A wczoraj wypilam cala butle wina sama i byl super sex, tylko ze jajko pewnie teraz jeszcze jest pijane
Ylya wspolczujeJak ja Cie dobrze rozumiem
Margaret, ja tez w pierwszym momencie pomyslalam ze nas juz olewaasz
Aszka a ktory to juz tydzien?
Mobo widze ze zaczelas staraniowy cyklTrzymam kciuki Kochana :*
Asana - madre slowa. Ja jeszcze mam pytanie, czemu my tu wszystkie tak dlugo sie staramy bez skutku? Na to nie znam odpowiedzi
Storczyk, a pomyslalby ktos ze lekarze sa wyksztalceni i kulturalni a takie durnoty wygaduja profesory za dyche
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:14
MoBo, loret1, Margaret.Se, Storczyk31, evus, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ale tu niusow i madrosci
Ylya to musial byc trudny czas dobrze ze sobie to w glowie poukladalas...
She tez czasami mam wrazenie ze zgorzknialam i tak sie nie potrafie do konca radowac na spotkania z znajomymi...
Hm no lekko nie jest ale zycie sie toczy dalej:)
I pewnie w 2016 beda same cionzowe niusy!!!!
Ylya, Storczyk31, evus, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
loret1 -
Eltasz troche wysokie, ale chyba nie jest najgorzej. A jakie masz normy?
Moze zrob AMH, jak bedziesz miala sposobnosc?Asana, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Eltasz wrote:Trochę dupa nie....
Ja wiem? Wazne, ze nie jest 30 albo wiecej, miescisz sie w normie, wiec nie ma biedy. Czekamy na wynik amh i wtedy zobaczysz co jest grane. Na razie sie nie zalamuj :*Storczyk31, evus, Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Eltasz wrote:Cześć Dziewczyny
Ja tak z innej beczki- co myślicie o FSH w 5dc 10,0mlU/ml ?
Poczekaj na AMH i póki co nic się nie martw, taki wynik niczego nie wyklucza. Może nie daje nadziei na wygraną w konkursie na boginię płodności, ale z pewnością nie wyklucza możliwości poczęcia. A robiłaś też LH?evus, Eltasz lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017