35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Storczyk31 wrote:Wolfie, wiesz, że potrafisz być wsparciem dla wielu osób?
Staram sie jak moge, bo Wy jestescie dla mnie tez wsparciem
A co do profesorka to lekarz nie lekarz - jest swinia i wszystkoevus, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
czesc dziewczyny! kilka dni mnie nie ma, a tu tyle stron przegadanych
czekam na @ jak do soboty nie przyjdzie to sikne
a co do lekarzy- ja mialam chyba z 20, bo jak mnie tylko jakis wkurzyl, to do widzenia. przykro mi bardzo, ale nie pozwole sobie na chamstwo i brak szacunku. nie warto na takich tracic nerwowStorczyk31, Ylya, Margaret.Se, Asana lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Dziewczyny kocham Was :*
Dziekuje za wsparcie.
A wczoraj wypilam cala butle wina sama i byl super sex, tylko ze jajko pewnie teraz jeszcze jest pijane
Margaret, ja tez w pierwszym momencie pomyslalam ze nas juz olewaasz
Nie wiem jak dziewczyny bo nie bede sie wypowiadac za nie ale jo tes Ciebie Ajlawiu :***
KOtek nie ma za co dziekować odrobisz w polu
To teraz po takim sexie powinien być mały Wolfik
Jak mogłyście pomyslec ze o Was to pisałam, chyba musze przełożyc przez kolano i dupkę złoićStorczyk31, She Wolf, evus lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Nie wiem jak dziewczyny bo nie bede sie wypowiadac za nie ale jo tes Ciebie Ajlawiu :***
KOtek nie ma za co dziekować odrobisz w polu
To teraz po takim sexie powinien być mały Wolfik
Jak mogłyście pomyslec ze o Was to pisałam, chyba musze przełożyc przez kolano i dupkę złoić
Woof woofWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 00:27
Asana, Storczyk31, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
kurde, @ nadal gdzieś zwiedza po drodze zamiast przyjść z wizytą
no ale może czeka aż zamówienie przyjdzie bo od nowego cyklu chce ten inofem popijać a zamówienie w realizacji dopiero
cześć i czołem dzierlatkiStorczyk31, MoBo, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:kurde, @ nadal gdzieś zwiedza po drodze zamiast przyjść z wizytą
no ale może czeka aż zamówienie przyjdzie bo od nowego cyklu chce ten inofem popijać a zamówienie w realizacji dopiero
cześć i czołem dzierlatki
A wez siknij, na tym forum sie @ nie gubia
Storczyk31, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, robiłam w 33dc chyba i nic z tego, ja tak czasem mam ze z tydzień se @ robi wczasy gdzieś indziej
ja do poniedziałku nie znajdzie drogi te wtedy ją wywołam do exama jeszcze raz
evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Storczyk31 wrote:Margaret, miśku, a jak Twoje czucie? Czy z kolanem lepiej?
Dziękuje kochanabo lepiej jest ale nadal boli i chodze jeszcze koslawo, prawie normalnie juz wchodze i schodze po schodach. Chcialabym juz normalnie funkcjonowac ehhh
Znowu zapomnialam Bry dziewczeta -
nick nieaktualnyWitajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
evus, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:Witajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
Witamy
Trzy miesiace i Ty sie zalamujesz? My po kilka lat sie staramy a w miedzy czasie uda sie zajsc to ronimy. Sama widzisz ze Twoja sytuacja to pikus przy nasWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 10:53
evus, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
Hej Alutka, 3 miesiace to nic, starania sa jak gra w totka, uda sie lub nie, tego nikt nie zagwarantuje. A po co robisz testy 6dpo? Zagniezdzenie moze nastapic nawet 12dpo, do tego 48 as sie zacznie wydzielac hcg juz daje 14 dni. Zaczekaj z testowaniem jeszcze tydzien, albo rob testy codziennie coby sie dobic psychicznie
Taki zart
powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:10
MoBo, evus, Storczyk31, moremi lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
(A)lutka wrote:Witajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
Witaj alutka!
W przyszlym sie uda!
Ja zaskoczylam po roku, ale niestety dlugo to nie trwalo.
evus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny(A)lutka wrote:Witajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
evus lubi tę wiadomość