35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyk31 wrote:[...].
Pierwiastko, jak CiMaleńka? Już lepiej ? Grypa to czy nie grypa? Ech, że też to paskudztwo musiało się teraz przyplątać, jak u mnie w poprzednim cyklu.
Jak trzy razy robić to badanie?
To kiedy? Co ile dni ?
choram nadal ale odwołałam zajęcia na najbliższe 3 dni i kuruje się w domu, tylko szkoda mi że kolejny cykl przepadnieevus lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Pierwiastko, a co to da jak zbadasz prog przed owulka i w czasie. Jesli juz to mozna zrobic np 5dpo 7 i 9 w roznych godzinach. A jeszcze lepiej - tego samego dnia rano i po poludniu, ale czy to cos da? Ja mam zawsze wysoki prog niezaleznie o ktorej go badam, wiec mysle ze jak ktos zrobi badanie okolo 7dpo, przez kilka kolejnych cykli, to bedzie mial pelen obraz
MoBo, Margaret.Se, evus lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, no najlepiej byłoby zrobić ze 3 badania w odstępie ok 30 minut
3 pomiary w cyklu robisz zeby zobaczyć jak się zmiania a jak robisz tylko po ovu to tak jak piszesz ze 3 cykle najlepiej kontrolowac - tak wlasnie ja zamierzam zrobicMoBo, Margaret.Se, evus lubią tę wiadomość
a tak w ogóle to sie przywitam dziś
za oknem deszczowo i mgliście ale ciepło bo prawie 15 stopni
samopoczucie odpowiednie do pogody, w głowie ze dwa zepsute budziki i brzuch jakiś jak na @
z pozytywów to mauż dobrą kawe zrobił i śniadanie też a teraz sprzątanie uwskuteczniaYlya, Margaret.Se, evus, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
Hej dziewczynki
U mnie tez buro i ponuroale chłodniej niz u Pierwiastki bo połowe tego
ta mgła od wielu dni jest i niechce zniknąc
Ylya powinnas dostac wypis ze szpitala z info o badaniu, jedz tam i musisz dostac
MoBo nie wiem czy mam robic jakiekolwiek hormony hmm zapytam mojej lekarz i zobaczymy co powie
Ja dzisiaj odpoczywam, leze i tylko obiadek zrobie, zapiekaneczke pyszną z ziemniaczkami, potem, pieczarkami i mieskiem a do tego sosik czosnkowy
Jot jak tam z tymi plamieniami? przecie to wudu musiało zadziałac!! cholerka czekam na dobre wiesci
She jak nauka? Zaczełam czytac dzisiaj i moj sie spytał co za pieski to go uswiadomiłam i pokaałam Twoje zdjecia z pasiakami bo moj tez maniak zwierzątkowy i bardzo spodobały mu sie wasze piesiaki słodziakiaaaa spytał sie skąd Twoj nick? czy od psiaków tak pomyslałam albo moj pyta sie czy z piosenki Megadeth
bo taki tytuł własnie tez jest
ja to nie wiem bo nigdy nie przepadałam za tym zespołem a moj to wszystko zna, zreszta muzykiem jesta raczej juz dawna histosia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:08
evus, loret1, Asana, MoBo lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny! kurcze ile tu sie dzieje!
Jot- jak plamienia?
Ylya- to jak drozne i mozna sie starac- to do dziela
Storczyk- ja bym ta babe zabila od razu, jak mozna byc taka kretynka?
Margaret- uwielbiam Megadeath ;)tez mi sie od razu skojarzylo
ja od 2 dni ledwo zyje, mdlosci mecza mnie na calegoa tak sie cieszylam, ze moze mnie to ominie. ale coz.. wszystko sie zniesie dla tych instynktow, nie? ktoz to wie lepiej od Was, Kochane moje
buziaczkiMargaret.Se, loret1, aszka, Ylya, Storczyk31, Asana lubią tę wiadomość
-
hej:)
a przywitam sie i ja...
pierwiastko u mnie indentyczny poranek...tez sniadanie i kawa zrobione przez M a tera sprzata:) a ja postanowilam wpasc do Was i sobie czytamy nowosci z kotkiem a nawet dwoma;)
a ja dzis dla relaksu ide na usg zobaczyc co tam w trawie piszczy....
milego dnia!
evus, aszka, pierwiastka, Dani lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnyHej hej dziewczyny
Evus wspolczuje wiem ze to okropne uczucie...jak dojda odruchy wymitone to tez w kosc daje, czego Ci nie zycze, a sa dziewczyny np. moja siostra ze calkiem bezobjawowo całą ciaze przechodziła. Wlasnie jak pisałam teraz ten post to miałam taki odruch...To przechodzi ale moze pozniej nawracac chociaz oczywiscie nie w takiej czestotliwosci, tyle dobrego.
Jot trzymam kciuki zeby było ok &&.
Loret za badanko usg &&. Dobrze sie Twoj dzien zapowiada bo mąż w domu i sprzata, czyli tak jak ma byc
evus, Margaret.Se, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypierwiastka wrote:j
armagjedonu w domu ciąg dalszy: mauż ma antybiotyki i zwolnienie do piątku, ja też chora ale nie tak bardzo jak monsz więc się kuruję domowymi metodami
nie wiem jak ja ten tydzień wytrzymam
Zdrowia i zdrowia, siedz pod kołdra i sie kurujevus, pierwiastka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
evus wrote:czesc dziewczyny! kurcze ile tu sie dzieje!
Jot- jak plamienia?
Ylya- to jak drozne i mozna sie starac- to do dziela
Storczyk- ja bym ta babe zabila od razu, jak mozna byc taka kretynka?
Margaret- uwielbiam Megadeath ;)tez mi sie od razu skojarzylo
ja od 2 dni ledwo zyje, mdlosci mecza mnie na calegoa tak sie cieszylam, ze moze mnie to ominie. ale coz.. wszystko sie zniesie dla tych instynktow, nie? ktoz to wie lepiej od Was, Kochane moje
buziaczki
Rockmenka moja hehehhe wiesz co dobreja jakos tak nie przepadam za tym zespołem ale kocham Mete i wiele innych kapel
aszka, evus, Asana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj tez zrobił sniadanko, zreszta zawsze robi a ja obiadki robie
pozmywał a teraz do sklepiku poleciał.
Własnie sie dowiedziałam ze moj chrzestny nie zyje. Nie miałam z nim w ogóle komtaktu, z wyjatkiem młodych lat. Mojemu sniły sie zeby ze wypadaja i pierwsze co powiedziałam ze zawsze jak mi sią zeby to ktos z dalekiej rodziny umiera i proszeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:46
aszka, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:za Twojego kciukam
Dobry facet teraz to wyjatek
Tak kochana fakt, on mowi że zrobi wszystko zeby tylko usmieszek był na mojej buzi
czasami dobrze byc zołzą
nie bez przyczyny mówi sie ze faceci wola zołzy, bo jaki facet lubi nudnie zawsze miłą, usmiechnieta i usłużną kobitke
trza miec charakter i pazurki
evus, aszka lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:za Twojego kciukam
Dobry facet teraz to wyjatek
Kochana jak pamietam to Twój tez jest taki kochanyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 13:09
-
evus wrote:moj tez taki kochany
To mamy skarby w domuale cicho zeby te skarby nie poczuły sie za pewnie
-
Tak sobie mysle ze jak dojrzała kobieta wiąże sie z facetem to wie czego chce i jezeli nie nalezy do kobiet, które nie umieją zyc bez faceta, jaki on by nie był to nie trafi na dupka. Pozwoli na bliskosc tylko dla faceta który jest wyjatkowy i zasługuje na Nas a jezeli sie pomyli bo róznie bywa to szybko pozbywa się intruza
evus, loret1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość