35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret.Se wrote:She jak nauka? Zaczełam czytac dzisiaj i moj sie spytał co za pieski to go uswiadomiłam i pokaałam Twoje zdjecia z pasiakami bo moj tez maniak zwierzątkowy i bardzo spodobały mu sie wasze piesiaki słodziaki
aaaa spytał sie skąd Twoj nick? czy od psiaków tak pomyslałam albo moj pyta sie czy z piosenki Megadeth
bo taki tytuł własnie tez jest
ja to nie wiem bo nigdy nie przepadałam za tym zespołem a moj to wszystko zna, zreszta muzykiem jesta raczej juz dawna histosia
Nauka idzie jak po grudzie, dzieki ze pytasz :* Wczoraj nie mialam czasu zajrzec do ksiazek kolezanka przyjechala, moze dzis dam rade
Dziekuje KochanaWlasnie patrze co tyle lajkow, mysle sobie chyba sie Margaretka nudzila i moje fotki ogladala
A nick to raczej od piosenki Shakiry
Nawet nie wiedzialam ze Megadeth tez ma taka
No i ze ja taka psiara jestem to pomyslalam ze to do mnie pasuje i do charakterku tez
Przykro mi z powodu Twojego chrzestego
A u mnie dzis tak pizdzi ze szok. Otworzylam drzwi na ogrod i jeszcze szybciej je zamknelam, myslalam ze mi cos na lepetyne spadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 13:40
evus, Margaret.Se, loret1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Storczyk, wlasnie ze zajac
A ja se teraz mysle - w co ja sie wkopalam? Nie chce mi sie juzMargaret.Se, evus, Storczyk31, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Storczyk31 wrote:Myślę, że jak w grę wchodzi uczucie to nic już nie jest takie proste, jak się myśli, Margaretko.
A ja mysle ze własnie jest to bardziej proste bynajmniej u mnieczas leci a wszystko o wiele jest łatwiejsze ale nadal trzeba pracowac a raczej zawsze trzeba zeby zwiazek był udany to cieżka harówka
którą uwielbiam ale tylko z moim ukochanym
. Kiedys jak nie znałam mojego wtedy było to wszystko bardziej skomplikowane i trudniejsze do ogarniecia ale to juz przeszłość
evus, Storczyk31, loret1 lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Storczyk, wlasnie ze zajac
A ja se teraz mysle - w co ja sie wkopalam? Nie chce mi sie juz
Tez Cie podziwiam bo ja to juz za stara jestem i mi by sie nie chciało ale fakt faktem ja skonczyłam studia w wieku 36lat hehhehe jejka ze mi sie chciało tez sie dziwie teraz hahahhahaShe Wolf, evus, loret1 lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Tez Cie podziwiam bo ja to juz za stara jestem i mi by sie nie chciało ale fakt faktem ja skonczyłam studia w wieku 36lat hehhehe jejka ze mi sie chciało tez sie dziwie teraz hahahhaha
No widzisz, Tobie tez sie zachcialo na stare lataJa jak dobrze pojdzie to bede miala 41 lat jak to skoncze
Margaret.Se, Asana, evus, loret1 lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
She Wolf wrote:No widzisz, Tobie tez sie zachcialo na stare lata
Ja jak dobrze pojdzie to bede miala 41 lat jak to skoncze
Musi dobrze pójść, wiec będę Tobie kibicować przez te lataShe Wolf, evus lubią tę wiadomość
-
Dzieki Margaretko i Storczyku
Tak u mnie tez pogoda okropna
Storczyk, nie mart sie, owulki nigdy do konca nie przewidzisz, moze bedzie szybciej albo pozniej? Skoro wyjezdza tylko na 3 dni to i tak sie wbijecie i takStorczyk31, Margaret.Se, evus lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
my dzis z maużem mamy dzień komediowy - oglądamy lekkie francuskie filmy i pomimo kiepskiej pogody i stosu chusteczek zamiast popcornu nastrój dopisuje
trzymam kciuki ze ambitne studentki i pamiętajcie że z kim poprzestajesz takim się stajesz więc młodniejecie dziewczynyStorczyk31, loret1 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
aaaaa, mój mauż kochany wymyślił że w tym cyklu jak jestem chora to mam pewnie podwyższoną temperaturę więc jak tam jest tak ciepło to jajko będzie plażowało pewnie i zapuści korzenie...i tak utknie na tych wakacjach na 9 miechów
Storczyk31, evus, She Wolf lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHej Laski, Cześć Storczyku
jestem jestem
Evuśka trzymaj się tam, najlepiej jakiejś zgrabnej reklamówki:)
Jotka się odzywała?
Pozdrawiam wielbicielki muzy cięższego kalibru, i ja się niniejszym ujawniam
Storczyk31, evus, She Wolf, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co ale mam dziwny cykl, ja sobie nie dam wcale ręki uciąc że miałam owulacje, jestem tydzień po teoretycznej owulacji a dopiero dzisiaj trochę mi cieplej, testy LH już dawno nie wychodzą (więc raczej jak już to do terminu owu się nie pomyliłam), no nie wiem, pewnie to ta choroba, pierwszy raz coś takiego mam
evus lubi tę wiadomość
-
Storczyk ja tylke staram sie pocieszyc, a ze Tobie pomagaja te same slowa co mnie, to od razu mi latwiej :*
Pierwiastka, piekny masz wykresikSzybka owu wiec bedzie szybkie II kreski
Asana ja staram sie nie brac tych tempek za bardzo do serca. Kto wie dlaczego niektore wykresy sa piekne a inne zygzakowate. Jedni zachodza z brzydkimi wykresami w ciaze a inni z pieknymi dostaja @
A u mnie kolejna sensacja!!!!! No cos mnie chyba trafi znowu! Moja polsiostra (jak to sie nazywa po polsku? To siostra ze strony ojca) urodzila corke. Ma 19 lat i wpadla, nawet nie wiedzialam ze jest w ciazy. Wiec moj ojciec ma wnuki od swoich najmlodzszych dzieci a ja najstarsza nie moge zajsc w glupia ciaze! Juz winko poszlo w ruchKto dolaczy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:38
pierwiastka, loret1, Storczyk31, evus lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Asana, jakieś zawody z MoBo na najdziwniejszy cykl??? nie martw się, jest dokładnie tak jak pisze She: ciąża nie zależy od urody wykresu
She, oj masz wieści niezłe ale to może oznaczać że teraz twoja kolejka, nie?
ja za winko dziękuję ale dla towarzystwa herbatkę mamShe Wolf lubi tę wiadomość
Pierwiastko herbatka tez moze byc
A wez mi juz nic nie mow z tymi ciazami i dziecmi wokol. Zamiast sie cieszyc to jestem coraz bardziej poirytowana25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
She pomeczysz sie a kierunek dosc dobry wiec pewnie zaprocentuje w przyszlosci:) ja tez bym chetnie na cos poszla ale nie mam jak to ja pomyslu... bo nie pracuje w czyms co mnie jara...
duzo o mezach, dobry chlop to podstawa:) tez mam dobrego, pracowitego:) uzupelniamy sie ja rasowy leniwiec;)
to bylam u gina i mam pecherzyki ponoc dwa, jeden 22mm wiec powinien peknac zara, ide jutro wieczorem i powiedzial mi ze jeszcze jeden cykl na clo i klinika i wspomozenie rozrodu jak to nazwal...
smutno mi bo milo mi sie z nim wspolpracuje i myslalam ze tak pojdzie latwo, ciaze mi poprowadzi moze luknie na mnie w szpitalu a tu klops...
bardzo chce wierzyc w to, ze sie uda ale mysle sobie ze chyba bardzo zablokowalam sie psychicznie ze wzgledu na lek przed porodem
tom sie podzielila z Wami;)
cmok!Storczyk31, She Wolf, evus, MoBo lubią tę wiadomość
loret1