35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:Jesuuuuu ja nie wiedzialam, ze ja tyle bolu mam w sobie ukrytego?!!!! wszystko mi zaczelo drgac, lzy naplywaly do oczu ehhhhhhhh
.
Bardzo dobrze, brawo, cos tam ci sie odblokowalo dzieki tej medytacji, to wazne.
Medytacje, wizualizacje sa bardzo dobre, zwlaszcza te plodnosciowe, mozna stosowac w domu samemu, ale napewno grupowa taka sesja ma wieksza moc oddzialywania.
Margaret a ty stosujesz? Jak taki bol masz w sobie zwiazany z przeszloscia, tobie by dobrze zrobila taka joga, medytacje, wizualizacje, by sie od niego uwolnic.
MoBo, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Margaret pamietam ze ostatnio sobie wysnilas te II kreski wiec i teraz sie spelni
Mobo, ja tez chce na taka joge. W domu zawsze mi sie przypomina jak juz jestm w lozku, ze nie cwiczylam
Ja mialam w nocy tak dziwne sny ze lepiej zeby mi sie to nie spelnilo. Uciekalam przed jakimis mafjozami
Ja dzis musze dokonczyc prace bo do jutra termin, a jestem jeszcze w czarnej d_u_p_i_e (nie wiem czy mozna tutaj tego slowa uzywac?)
A wieczorem moj Ksiaze porywa mnie na kolacyjke z okazji moich imienianStorczyk31, MoBo, Margaret.Se, Dani, Jot lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Loret, Storczyk dziekuje :*
Tak ucieklamStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Musze ruszyc moje ciezkie 4 litery i pojde chyba na ta joge hormonalna i zafunduje sobie refleksologie glowy i stop anuz cos mi sie odblokuje...
I moze zapanuje nad stresem bo dzis cos zaczynam miec w q u r wa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:41
Storczyk31, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
loret1 -
loret1 wrote:Wow MoBo ale przezylas oczyszczenie:)
To pomoze zobaczysz:)
No ja chyba tez sie w koncu zmolestuje na ta joge hormonalna, moze cos sie odblokuje:) jakies cudo sie zdarzy i tez bede miec milusiego bobaska w domu...?
Margaret a Ty sie leczysz w klinice juz? A moge spytac w jakiej?
Eee Dzien Dobry tak w ogole
Jasne pytajleczyc sie nie leczyłam bo nie zdazyłam bo zaszlam w ciaze. Nie udawalo sie i w koncu wyladowałam własnie w Invicta. Bylam na jednej wizycie, dowalił mi badania na dzien dobry na tysiaka. Mielismy je zrobic ale tez nie wszystkie. Nie musialam bo sie udało niestety zakonczenie wiadomo jakie było
Wczesniej robilam badania hormonalne i HSG i wszystko ok łacznie z nasienie. Mi sie wydaje ze u mnie problem to gesty, za gesty sluz i guajazylkiem go rorzedziłam i w drugim cyklu udalo sie. Teraz tez jade z koksem z tym syropem drugi dzien i juz widze roznice, takze polecam bo działa sukinsyn
Storczyk31, loret1, MoBo, Dani, She Wolf, Jot lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:Bardzo dobrze, brawo, cos tam ci sie odblokowalo dzieki tej medytacji, to wazne.
Medytacje, wizualizacje sa bardzo dobre, zwlaszcza te plodnosciowe, mozna stosowac w domu samemu, ale napewno grupowa taka sesja ma wieksza moc oddzialywania.
Margaret a ty stosujesz? Jak taki bol masz w sobie zwiazany z przeszloscia, tobie by dobrze zrobila taka joga, medytacje, wizualizacje, by sie od niego uwolnic.
Ja to mam nasrane we łbie i tyle
fakt zabieralam sie w tym roku kilka razy za joge ale skonczylo sie na czytaniu w neciemusze powaznie pomyslec o tym. Ja to cwicze callanetics a to co innego, napinanie i rozciaganie miesni.
MoBo, Dani, She Wolf, Jot lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:No ponoc tak
ze niby cos czego sie bardzo pragnie, badz sie sni w tym czasie (noc z 10 na 11, 11go i noc z 11 na 12go) sie sprawdzic.
Dlatego pani joga pokierowala nami podczas medytacji, tyle ze nie powinno byc wymuszone, dlatego powiedziala nam o tym pozniej.
Supermam cudowny humorek od razu hehe jak mi mało do szczescia potrzeba
Storczyk31, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Margaret pamietam ze ostatnio sobie wysnilas te II kreski wiec i teraz sie spelni
Mobo, ja tez chce na taka joge. W domu zawsze mi sie przypomina jak juz jestm w lozku, ze nie cwiczylam
Ja mialam w nocy tak dziwne sny ze lepiej zeby mi sie to nie spelnilo. Uciekalam przed jakimis mafjozami
Ja dzis musze dokonczyc prace bo do jutra termin, a jestem jeszcze w czarnej d_u_p_i_e (nie wiem czy mozna tutaj tego slowa uzywac?)
A wieczorem moj Ksiaze porywa mnie na kolacyjke z okazji moich imienian
Kotek moja kochanaSto lat! Duzo zdrowka i spełnienia wszystkich marzen!!!!!!
Tak wysniłam i sie sprawdziłomowie ze miewam sny prorocze, pamietacie jak przysniła mi sie tempka 37.10 budze sie mierze i taka sama była
5 minut pozniej wysikany test i dwie kreseczki
hyyyyyy
Storczyk31, aszka, MoBo, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Margaretko, nazwę syropu poproszę i dawkowanie, plis
Bardzo proszesyrop guajazyl o tej nazwie i składzie. Łyzka 3xdziennie piec dni przed ovulka i konczymy w dniu ovulki
Storczyk31, aszka, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Dzieki Margaret:) czyli Ty tez invicta...
Czyli teraz zawiesilas leczenie i po prostu sie staracie?
A ten syropek to mozna sobie pobrac np przy leczeniu z clo bromkiem? Czy to ma jakis wplyw? Moze i ja sobie zapodam i pomoge troche chlopakom
Oj oj zaczynam sie robic niecierpliwa wrrrrStorczyk31, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnyJa juz nigdy w zyciu jogi. Mam bardzo stresujaca prace i kilka lat temu zapisałam sie do centrum jogi w Wawie. Przyszłam a tam na jednej sali ze 80 osob, szok. I dali mate itd, oczywiscie stroj swoj miałam. Jako ze byłam wtedy sama, a zadna kolezanka nie mogła isc wiec oczywiscie stałam jak ten kołek. Ale to nie było najgorsze bo chcialam cwiczyc sama, a prowadzaca mowi, ze musza byc pary i dała mi jakiegos koniowatego faceta. Wyobrazcie sobie ja mała drobinka i facet 2 metry 120 kg. I zaczelismy cwiczyc, jak ona zaczeła pokazywac te cwiczenia to ja oczy miałam jak 5 złotych
i sie pytam tych ludzi dookoła czy to joga dla poczatkujacych a oni ze tak. I wszyscy te 79 osob w sali robi jakies tam skrety, jakies tam dotykanie na stojaca rak do podlogi, wygibasy itd, a ja nawet palcami nie moglam siegnac podłogi. A ta prowadzaca łazila z mikrofonem, przyszła do mnie i jak nie wrzasnie
ze chyba ja dopiero zaczynam, a ja mowie tak ale tutaj to sa cwiczenia dla poczatkujacych a ona ze tak, ale musze duzo sie rozciagac w domu i wziela mnie na srodek ze niby taka miła zebym lepiej widziała itd. Oczywiscie stała nade mna jak kat i wrzeszczała przez ten mikrofon w stylu tylek wyzej/nizej, skret taki, szmaki...ale to to nic. I kobietka mowi, a teraz cwiczenia w parach i przyniosla cegły...tak cegły...a do tego sznur i to jest takie cwiczenie ze jedna osoba lezy na tych cegłach a druga pod jej tylek daje ten sznur i ciagnie, wyobrazcie sobie ze jak ten facecik 2 metry mnie pociagnał to ja zobaczyłam gwiazdy w dzien
I wtedy to juz mi nerwy puscily, jak wstalam i wydarlam gebe na niego i na nia
a ona do mnie to ja dam pani karimate i pani sobie pod kocykiem polezy. I to mi sie podobało i tak sobie lezalam do konca cwiczen
oczywiscie juz mnie tam wiecej nie zobaczyli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 15:47
Storczyk31, Margaret.Se, Ylya, Jot lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyloret1 wrote:Dzieki Margaret:) czyli Ty tez invicta...
Czyli teraz zawiesilas leczenie i po prostu sie staracie?
A ten syropek to mozna sobie pobrac np przy leczeniu z clo bromkiem? Czy to ma jakis wplyw? Moze i ja sobie zapodam i pomoge troche chlopakom
Oj oj zaczynam sie robic niecierpliwa wrrrrMargaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aszka ta Twoja historia z joga to prawie jak kupic mieso ze straganu, co grzalo sie caly dzien w 30stopniach celcjusza.
Dobra joga to male klasy, prowadzacy co pochodzi do kazdego i reguluje postawe, wytlumaczy postawe (robic co inni nie znaczy robic dobrze), a podczas medytacji sprawdza czy cialo jest rozluznione.
Bardzo dobrze, ze ucieklas, ae szkoda ze sie zrazilas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:07
aszka, Dani, Margaret.Se, Storczyk31, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka ta Twoja historia z joga to prawie jak kupic mieso ze straganu, co grzalo sie caly dzien w 30stopniach celcjusza.
Dobra joga to male klasy, prowadzacy co pochodzi do kazdego i reguluje postawe, wytlumaczy postawe (robic co inni nie znaczy robic dobrze), a podczas medytacji sprawdza czy cialo jest rozluznione.
Bardzo dobrze, ze ucieklas, ae szkoda ze sie zrazilas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 17:10
MoBo lubi tę wiadomość