X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

czyli tak naprawdę ona uważa że leczenie nie ma znaczenia,
    tylko ciekawe co miała na myśli, że wie że medycyna i leki nic nie dają, czy że ona nigdy nikomu nie pomogła,

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:35

She Wolf, Margaret.Se, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She to ładnie, 3 jajca w sam raz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 23:06

She Wolf, Margaret.Se, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość

• Jot Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, powiedzieć że Twoje jajca są książkowe to mało !

She Wolf, Margaret.Se, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość

Jot
    "life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"

Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą :)
  • Ylya Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:35

Margaret.Se, Jot, aszka, Storczyk31, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość

hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 :-( , IUI 14 XII 2016 :) synek Dawid urodzony 9.9.2017 <3
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)
    wszystko przeczytane, a bylo co poczytac:)
    POLUBIAM wsio!!!

dzieki za slowa otuchy od Was<serduszko>decyzje podjelismy wspolnie z M ze jeszcze jeden cykl tak jak on mowi i jeżeli sie nie powiedzie to bedziemy sie martwic...:(

She no piekne Ci urosly, powodzenia i oby sie udalo:)

ja dzis z rocznym maluszkiem spedzilam pol dnia, fajnie byloby miec swoje...ciekawe czy sie uda kiedys ech...

Ylya, Margaret.Se, Jot, aszka, Storczyk31, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość

loret1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Jest ciężej niz myslałam, wiekszosc moich mysli krązy czy sie uda a jak sie uda czy bedzie dobrze, aż wyć mi sie chce ale staram sie oszukac sama siebie.
    niechcacy kliknelam lubie to. Margaret trzeba miec nadzieje ze sie uda :) i bedzie dobrze. Z nami na tym forum innego wyjscia nie masz :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ylya wrote:
    Wysprzątanej chałupy zazdraszczam, u mnie nic z tych rzeczy, a wręcz przeciwnie, ale ja w innej fazie, więc co mi tam. Tylko po tym HSG mnie coś rurki ciągną, zwłaszcza odzywa się lewa strona, od ponad roku nie czynna! U mnie dotąd pracował i pobolewał w w owu tylko prawy jajcor. Nie wie, co to teraz za numery będą...
    po hsg moze tak byc ze jak przedmuchane to i drugi reaguje :)

Ylya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    hej:)

dzieki za slowa otuchy od Was<serduszko>decyzje podjelismy wspolnie z M ze jeszcze jeden cykl tak jak on mowi i jeżeli sie nie powiedzie to bedziemy sie martwic...:(

..
    a ile cykli sie staracie?

• loret1 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    a ile cykli sie staracie?

18 cylki, w tym 1 z CLO ten ostatni
    Wiem, ze dlugo ale czasu juz nie cofniem idziemy dalej:)
    Myslalam nawet Aszka zeby isc do tego lekarza co Ty z invicty...
    Juz teraz czuje, ze bedzie dylemat z wyborem gdzie isc dalej, bo sie jeszcze nad babka jedna zastanawiam, no chyba ze kolejny cykl bedzie owocny i juz nie bedzie dylematow:)

MoBo lubi tę wiadomość

loret1
  • basiurka Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 05:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) Obudził mnie między innymi okropny ból biodra i tak postanowiłam tu zajrzeć. Przeczytałam kilka postów, wszystkich nie nadrobię ale widzę że macie listę :) Kibicuje Wam zza krzaków.

MoBo, Dani lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Ja czuje sie naładowana swoim snem :) sniło mi sie ze na kartce moj czytal ze jestem w ciazy i oznajmilam to wokolo.wczesniej w kibelku chyba test robilam ale dokladnie tego nie moge sobie przypomniec. Wspomne ze w maju snil mi sie wykres nasz a w nim ze wpisywalam sobie i komus plusika. W czerwcu snilo mi sie ze mialam spory brzuszek a w lipcy ogromny test i dwie krechy. Dzisiejszy sen czyzby przedpremiera :P hmm czas pokaze :)

Loret idz do Invicty, niech sie w koncu porzadnie wezme konkretni lekarze za Was :) czas leci a 1,5roku to juz sporo i nie ma co czekac i miziac sie z psrtaczami.

Miłego dnia robaczki :D

Dani, Ylya, loret1, She Wolf lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki!

Wlasnie znalazlam odpowiedz na to nasze skomplikowane pytanie, dlaczego tak ciezko zaCIONzyc O.o a dlatego

3b0e62df75fd1959med.png

moremi, Storczyk31, loret1, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Hej dziewczynki :)

Ja czuje sie naładowana swoim snem :) sniło mi sie ze na kartce moj czytal ze jestem w ciazy i oznajmilam to wokolo.wczesniej w kibelku chyba test robilam ale dokladnie tego nie moge sobie przypomniec. Wspomne ze w maju snil mi sie wykres nasz a w nim ze wpisywalam sobie i komus plusika. W czerwcu snilo mi sie ze mialam spory brzuszek a w lipcy ogromny test i dwie krechy. Dzisiejszy sen czyzby przedpremiera :P hmm czas pokaze :)

Loret idz do Invicty, niech sie w koncu porzadnie wezme konkretni lekarze za Was :) czas leci a 1,5roku to juz sporo i nie ma co czekac i miziac sie z psrtaczami.

Miłego dnia robaczki :D

To siem spelni bo 10-12 list byly jakies tam magiczne ulozenie gwiazd i sny, pragnienia sie spelniaja^, tak mi wczoraj pani yoga powiedziala :P

Storczyk31, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj bylam na jog(dz)e, dlugo zwlekalam bo to kolezanka mnie zapraszala i jakos myslalam, ze bedzie dziwnie ale...
    czuje sie jakbym byla u psychiatry!
    zaczelo sie od medytacji...w morde jeza ja mam slabe nastawienie do takich spraw a tu: miesnie zaczely sie rozplywac przy glosie ktory wymienil kazda czesc mojego ciala i nawolal umysl do ich rozluznienia, prawie plywalam w oblokach. I nagle gdy skupilo sie na sercu, zaczelam ryczec jak dziecko O.o
    Nawet nie moge przytoczyc slow, ale jakos 'otworz serce, wypusc bol i smutek, skup sie na tym co najbardziec Cie boli, pozwol odejsc tym mysla, skup sie na osobie ktorej czas pozwolic odejsc' etc
    No i wiadomo o czym myslalam tak!?
    Jesuuuuu ja nie wiedzialam, ze ja tyle bolu mam w sobie ukrytego?!!!! wszystko mi zaczelo drgac, lzy naplywaly do oczu ehhhhhhhh
    Pozniej przeszlismy do cwiczej - spoko, a na koniec znow medytacja.
    Tym razem niby po oczyszczeniu juz tylko myslennie pozytywne...i co? 'Skup sie na tym czego pragniesz i wyobraz sobie ze trzymasz to w ramionach' pierwszy raz widzialam siebie trzymajaca noworodka :)
    Nigdy nie potrafilam sobie tego wyobrazic O.o
    Od wczoraj jestem jak nakrecona, no zarabiste, bardzo polecam.
    Jednak w domu to se mozna miesnie rozciagnac, a prawdziwa joga to cos wiecej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:42

Ylya, loret1, Margaret.Se, Dani, She Wolf, Storczyk31, Jot, Eltasz lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi czy ty nadal w dwupaku?

l22ndf9her11uere.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    To siem spelni bo 10-12 list byly jakies tam magiczne ulozenie gwiazd i sny, pragnienia sie spelniaja^, tak mi wczoraj pani yoga powiedziala :P

Znaczy sie jakis magiczny czas byl? :D i ja sie wbiłam w niego :P hehe jeszcze w tym snie myslalam sobie i tak pieknie sie usmiechałam myslac jak cudownie ze sie udało w pierwszym cyklu staran :) mam sny prorocze to juz wiemy o tym. Zobaczymy jak sprawy sie potocza :)

Storczyk tetrowe pieluchy, no nie bo nie wyrobie z praniem recznym ;)

MoBo, loret1, She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    A ja wczoraj bylam na jog(dz)e, dlugo zwlekalam bo to kolezanka mnie zapraszala i jakos myslalam, ze bedzie dziwnie ale...
    czuje sie jakbym byla u psychiatry!
    zaczelo sie od medytacji...w morde jeza ja mam slabe nastawienie do takich spraw a tu: miesnie zaczely sie rozplywac przy glosie ktory wymienil kazda czesc mojego ciala i nawolal umysl do ich rozluznienia, prawie plywalam w oblokach. I nagle gdy skupilo sie na sercu, zaczelam ryczec jak dziecko O.o
    Nawet nie moge przytoczyc slow, ale jakos 'otworz serce, wypusc bol i smutek, skup sie na tym co najbardziec Cie boli, pozwol odejsc tym mysla, skup sie na osobie ktorej czas pozwolic odejsc' etc
    No i wiadomo o czym myslalam tak!?
    Jesuuuuu ja nie wiedzialam, ze ja tyle bolu mam w sobie ukrytego?!!!! wszystko mi zaczelo drgac, lzy naplywaly do oczu ehhhhhhhh
    Pozniej przeszlismy do cwiczej - spoko, a na koniec znow medytacja.
    Tym razem niby po oczyszczeniu juz tylko myslennie pozytywne...i co? 'Skup sie na tym czego pragniesz i wyobraz sobie ze trzymasz to w ramionach' pierwszy raz widzialam siebie trzymajaca noworodka :)
    Nigdy nie potrafilam sobie tego wyobrazic O.o
    Od wczoraj jestem jak nakrecona, no zarabiste, bardzo polecam.
    Jednak w domu to se mozna miesnie rozciagnac, a prawdziwa joga to cos wiecej.

Super kotek :) to zes emocje wywaliła na maxa i super. Ja tez w tym cyklu zaczełam widziec siebie i mała kruszynke a wczesniej riznie z tym bylo. Moze to te dni o ktorych pisałas , cos musi w tym byc :)

MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • loret1 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow MoBo ale przezylas oczyszczenie:)
    To pomoze zobaczysz:)
    No ja chyba tez sie w koncu zmolestuje na ta joge hormonalna, moze cos sie odblokuje:) jakies cudo sie zdarzy i tez bede miec milusiego bobaska w domu...?

Margaret a Ty sie leczysz w klinice juz? A moge spytac w jakiej?

Eee Dzien Dobry tak w ogole :)

MoBo, She Wolf, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość

loret1
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Znaczy sie jakis magiczny czas byl? :D i ja sie wbiłam w niego :P hehe jeszcze w tym snie myslalam sobie i tak pieknie sie usmiechałam myslac jak cudownie ze sie udało w pierwszym cyklu staran :) mam sny prorocze to juz wiemy o tym. Zobaczymy jak sprawy sie potocza :)

Storczyk tetrowe pieluchy, no nie bo nie wyrobie z praniem recznym ;)

No ponoc tak :) ze niby cos czego sie bardzo pragnie, badz sie sni w tym czasie (noc z 10 na 11, 11go i noc z 11 na 12go) sie sprawdzic.
    Dlatego pani joga pokierowala nami podczas medytacji, tyle ze nie powinno byc wymuszone, dlatego powiedziala nam o tym pozniej.

She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loret1 wrote:
    Wow MoBo ale przezylas oczyszczenie:)
    To pomoze zobaczysz:)
    No ja chyba tez sie w koncu zmolestuje na ta joge hormonalna, moze cos sie odblokuje:) jakies cudo sie zdarzy i tez bede miec milusiego bobaska w domu...?

Margaret a Ty sie leczysz w klinice juz? A moge spytac w jakiej?

Eee Dzien Dobry tak w ogole :)

Ja takich oczyszczen to chyba jeszcze kilka potrzebuje :P
    Pewno, ze bedziesz miec!

loret1, She Wolf lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
‹‹ 388 389 390 391 392 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ