35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
czyli tak naprawdę ona uważa że leczenie nie ma znaczenia,
tylko ciekawe co miała na myśli, że wie że medycyna i leki nic nie dają, czy że ona nigdy nikomu nie pomogła,
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:35
She Wolf, Margaret.Se, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:35
Margaret.Se, Jot, aszka, Storczyk31, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
hej:)
wszystko przeczytane, a bylo co poczytac:)
POLUBIAM wsio!!!
dzieki za slowa otuchy od Was<serduszko>decyzje podjelismy wspolnie z M ze jeszcze jeden cykl tak jak on mowi i jeżeli sie nie powiedzie to bedziemy sie martwic...
She no piekne Ci urosly, powodzenia i oby sie udalo:)
ja dzis z rocznym maluszkiem spedzilam pol dnia, fajnie byloby miec swoje...ciekawe czy sie uda kiedys ech...
Ylya, Margaret.Se, Jot, aszka, Storczyk31, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość
loret1 -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Jest ciężej niz myslałam, wiekszosc moich mysli krązy czy sie uda a jak sie uda czy bedzie dobrze, aż wyć mi sie chce ale staram sie oszukac sama siebie.
i bedzie dobrze. Z nami na tym forum innego wyjscia nie masz :p
-
nick nieaktualnyYlya wrote:Wysprzątanej chałupy zazdraszczam, u mnie nic z tych rzeczy, a wręcz przeciwnie, ale ja w innej fazie, więc co mi tam. Tylko po tym HSG mnie coś rurki ciągną, zwłaszcza odzywa się lewa strona, od ponad roku nie czynna! U mnie dotąd pracował i pobolewał w w owu tylko prawy jajcor. Nie wie, co to teraz za numery będą...
Ylya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:a ile cykli sie staracie?
18 cylki, w tym 1 z CLO ten ostatni
Wiem, ze dlugo ale czasu juz nie cofniem idziemy dalej:)
Myslalam nawet Aszka zeby isc do tego lekarza co Ty z invicty...
Juz teraz czuje, ze bedzie dylemat z wyborem gdzie isc dalej, bo sie jeszcze nad babka jedna zastanawiam, no chyba ze kolejny cykl bedzie owocny i juz nie bedzie dylematow:)MoBo lubi tę wiadomość
loret1 -
Hej dziewczynki
Ja czuje sie naładowana swoim snemsniło mi sie ze na kartce moj czytal ze jestem w ciazy i oznajmilam to wokolo.wczesniej w kibelku chyba test robilam ale dokladnie tego nie moge sobie przypomniec. Wspomne ze w maju snil mi sie wykres nasz a w nim ze wpisywalam sobie i komus plusika. W czerwcu snilo mi sie ze mialam spory brzuszek a w lipcy ogromny test i dwie krechy. Dzisiejszy sen czyzby przedpremiera
hmm czas pokaze
Loret idz do Invicty, niech sie w koncu porzadnie wezme konkretni lekarze za Wasczas leci a 1,5roku to juz sporo i nie ma co czekac i miziac sie z psrtaczami.
Miłego dnia robaczkiDani, Ylya, loret1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej dziewczynki
Ja czuje sie naładowana swoim snemsniło mi sie ze na kartce moj czytal ze jestem w ciazy i oznajmilam to wokolo.wczesniej w kibelku chyba test robilam ale dokladnie tego nie moge sobie przypomniec. Wspomne ze w maju snil mi sie wykres nasz a w nim ze wpisywalam sobie i komus plusika. W czerwcu snilo mi sie ze mialam spory brzuszek a w lipcy ogromny test i dwie krechy. Dzisiejszy sen czyzby przedpremiera
hmm czas pokaze
Loret idz do Invicty, niech sie w koncu porzadnie wezme konkretni lekarze za Wasczas leci a 1,5roku to juz sporo i nie ma co czekac i miziac sie z psrtaczami.
Miłego dnia robaczki
To siem spelni bo 10-12 list byly jakies tam magiczne ulozenie gwiazd i sny, pragnienia sie spelniaja^, tak mi wczoraj pani yoga powiedziala
Storczyk31, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
A ja wczoraj bylam na jog(dz)e, dlugo zwlekalam bo to kolezanka mnie zapraszala i jakos myslalam, ze bedzie dziwnie ale...
czuje sie jakbym byla u psychiatry!
zaczelo sie od medytacji...w morde jeza ja mam slabe nastawienie do takich spraw a tu: miesnie zaczely sie rozplywac przy glosie ktory wymienil kazda czesc mojego ciala i nawolal umysl do ich rozluznienia, prawie plywalam w oblokach. I nagle gdy skupilo sie na sercu, zaczelam ryczec jak dziecko
Nawet nie moge przytoczyc slow, ale jakos 'otworz serce, wypusc bol i smutek, skup sie na tym co najbardziec Cie boli, pozwol odejsc tym mysla, skup sie na osobie ktorej czas pozwolic odejsc' etc
No i wiadomo o czym myslalam tak!?
Jesuuuuu ja nie wiedzialam, ze ja tyle bolu mam w sobie ukrytego?!!!! wszystko mi zaczelo drgac, lzy naplywaly do oczu ehhhhhhhh
Pozniej przeszlismy do cwiczej - spoko, a na koniec znow medytacja.
Tym razem niby po oczyszczeniu juz tylko myslennie pozytywne...i co? 'Skup sie na tym czego pragniesz i wyobraz sobie ze trzymasz to w ramionach' pierwszy raz widzialam siebie trzymajaca noworodka
Nigdy nie potrafilam sobie tego wyobrazic
Od wczoraj jestem jak nakrecona, no zarabiste, bardzo polecam.
Jednak w domu to se mozna miesnie rozciagnac, a prawdziwa joga to cos wiecej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:42
Ylya, loret1, Margaret.Se, Dani, She Wolf, Storczyk31, Jot, Eltasz lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:To siem spelni bo 10-12 list byly jakies tam magiczne ulozenie gwiazd i sny, pragnienia sie spelniaja^, tak mi wczoraj pani yoga powiedziala
Znaczy sie jakis magiczny czas byl?i ja sie wbiłam w niego
hehe jeszcze w tym snie myslalam sobie i tak pieknie sie usmiechałam myslac jak cudownie ze sie udało w pierwszym cyklu staran
mam sny prorocze to juz wiemy o tym. Zobaczymy jak sprawy sie potocza
Storczyk tetrowe pieluchy, no nie bo nie wyrobie z praniem recznymMoBo, loret1, She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:A ja wczoraj bylam na jog(dz)e, dlugo zwlekalam bo to kolezanka mnie zapraszala i jakos myslalam, ze bedzie dziwnie ale...
czuje sie jakbym byla u psychiatry!
zaczelo sie od medytacji...w morde jeza ja mam slabe nastawienie do takich spraw a tu: miesnie zaczely sie rozplywac przy glosie ktory wymienil kazda czesc mojego ciala i nawolal umysl do ich rozluznienia, prawie plywalam w oblokach. I nagle gdy skupilo sie na sercu, zaczelam ryczec jak dziecko
Nawet nie moge przytoczyc slow, ale jakos 'otworz serce, wypusc bol i smutek, skup sie na tym co najbardziec Cie boli, pozwol odejsc tym mysla, skup sie na osobie ktorej czas pozwolic odejsc' etc
No i wiadomo o czym myslalam tak!?
Jesuuuuu ja nie wiedzialam, ze ja tyle bolu mam w sobie ukrytego?!!!! wszystko mi zaczelo drgac, lzy naplywaly do oczu ehhhhhhhh
Pozniej przeszlismy do cwiczej - spoko, a na koniec znow medytacja.
Tym razem niby po oczyszczeniu juz tylko myslennie pozytywne...i co? 'Skup sie na tym czego pragniesz i wyobraz sobie ze trzymasz to w ramionach' pierwszy raz widzialam siebie trzymajaca noworodka
Nigdy nie potrafilam sobie tego wyobrazic
Od wczoraj jestem jak nakrecona, no zarabiste, bardzo polecam.
Jednak w domu to se mozna miesnie rozciagnac, a prawdziwa joga to cos wiecej.
Super kotekto zes emocje wywaliła na maxa i super. Ja tez w tym cyklu zaczełam widziec siebie i mała kruszynke a wczesniej riznie z tym bylo. Moze to te dni o ktorych pisałas , cos musi w tym byc
MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Wow MoBo ale przezylas oczyszczenie:)
To pomoze zobaczysz:)
No ja chyba tez sie w koncu zmolestuje na ta joge hormonalna, moze cos sie odblokuje:) jakies cudo sie zdarzy i tez bede miec milusiego bobaska w domu...?
Margaret a Ty sie leczysz w klinice juz? A moge spytac w jakiej?
Eee Dzien Dobry tak w ogoleMoBo, She Wolf, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
loret1 -
Margaret.Se wrote:Znaczy sie jakis magiczny czas byl?
i ja sie wbiłam w niego
hehe jeszcze w tym snie myslalam sobie i tak pieknie sie usmiechałam myslac jak cudownie ze sie udało w pierwszym cyklu staran
mam sny prorocze to juz wiemy o tym. Zobaczymy jak sprawy sie potocza
Storczyk tetrowe pieluchy, no nie bo nie wyrobie z praniem recznym
No ponoc takze niby cos czego sie bardzo pragnie, badz sie sni w tym czasie (noc z 10 na 11, 11go i noc z 11 na 12go) sie sprawdzic.
Dlatego pani joga pokierowala nami podczas medytacji, tyle ze nie powinno byc wymuszone, dlatego powiedziala nam o tym pozniej.
She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
loret1 wrote:Wow MoBo ale przezylas oczyszczenie:)
To pomoze zobaczysz:)
No ja chyba tez sie w koncu zmolestuje na ta joge hormonalna, moze cos sie odblokuje:) jakies cudo sie zdarzy i tez bede miec milusiego bobaska w domu...?
Margaret a Ty sie leczysz w klinice juz? A moge spytac w jakiej?
Eee Dzien Dobry tak w ogole
Ja takich oczyszczen to chyba jeszcze kilka potrzebuje
Pewno, ze bedziesz miec!
loret1, She Wolf lubią tę wiadomość