35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz tez lece na monit i zobaczymy czy moje pekna. Kilka razy mialam usg i zawsze mi pekaly ale roznie moze byc.
Loret ja nie mam pojecia jak to jest z tymi lakarzami i jajcokami. Nie sadze zeby na usg cos pokazywalo co mialoby na to wplyw. Rozumiem Cie doskonale bo tez nie wiedzialam do jakiej kliniki i jakiego lakarza ale poczytaj na znanylekarz bo ja tak wyszukalam moja lekarz. Zreszta jak sie uda i zajde w ciaze to i tak powinnam zmienic lekarza ktory pracuje tez w szpitalu. Jak nie urok to sraczka ehhhpierwiastka, She Wolf, Asana, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
-
U mojej w gabinecie sprzet jest jak ferrari wsrod samochodow
MoBo trening czyni mistrzamyslisz ze im wiecej testow przeoranych tym szybciej kreseczki dwie sie pojawia
Widzisz tak pojawia sie plotka od slowa do slowa i wyszlo ze mialas ukryte staranka i testujesz na dwie kreskihehehe
pierwiastka, She Wolf, Asana, loret1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magi czytam o tych lekarzach i opinie sa i takie i takie... chetnie bym poszla do kogos sprawdzonego.., ale to tez nie jest latwe, bo dla kogos moze byc super a dla kogos innego slaby i o...
i powodzenia z tym jajem niech peka:)
ja troche mam spine bo mnie cos pobolewa po lewej stronie...
spokojnej nocki!aszka lubi tę wiadomość
loret1 -
Oczywiscie za łatwiej wybrac lekarza z polecenia ale fakt ze moze sie nam nie spodobac bo kazdy jest inny i czego innego oczekuje. Tak ciagle ten urop i sraczka ale co zrobic, jak sami nie wybierzemy nikt za nas tego nie zrobi.
Mi juz pojawil sie sluz rozciagliwy, wiec jutro a raczej dzisiaj kirze guajazylek. Mam jeszcze prawie pełna flaszeczke po lipcowym pijanstwie. W sobote czyli 14go mam monit a potem 18go, jak bedzie potrzeba czyli ze nie peknie jajko to kolejna wizyta.
Lece lulac moje drogie a She pewnie wstaje do kibelka teraz na sikanieAszka to sie szwęda bo spac nie moze. MoBo pewnie popija mleko z kurkuma na senek
to na tyle
BranocAsana, aszka, She Wolf, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
U mnie się nie udało w tym cyklu, biorę lutke wiec @ mi się przesunie ale to nic nie znaczy- czuję A Wy jak się dzisiaj czujecie? Czy któraś z Was również czuje i dlaczego czuje tenWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:35
Storczyk31, aszka, Margaret.Se, evus lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:MoBo, Ty masz bana na internet???
SiSama se go zrobilam.
Walczem z niespaniem dalej. Ponoc mozg nie moze wyhamowac do spania, gdy do ostatniego momentu siedzi sie na necie badz tv. sprawdzam czy cos w tym jest
Asana, Dani, Margaret.Se, She Wolf, evus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
usypiam jak niemowle pod TV
(jak nie mam TV a musze szybko zasnąć to łapie mnie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:16 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:35
aszka, MoBo, She Wolf, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
czyli jest bardzo pozyteczną, pozytywną i budującą emocją
dlaczego został nam zakazany?
czy prawdziwą ideą tfurców tego forum jest wyrugować w nas bycie pożytecznym i tfurczym? ale dlaczego? Jaka jest tego przyczyna? kto pociąga na OF za sznurki?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:34
aszka, MoBo, Storczyk31, She Wolf, evus, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:34
aszka, MoBo, Storczyk31, She Wolf, evus, Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
Kochane wlasnie zaparkowalam i lece na usg, dam znac co i jak jak wroce do domciu. Trzymajcie kciuki
MoBo, evus, Eltasz, Storczyk31, Dani, Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
kochane moje! malo mnie ostatnio, bo przypadlosci I trymestru dopadly mnie na dobre. ale caly czas wspieram Was i mysle i wysylam pozytywne wibracje.
staram sie sledzic forum i choc sie nie odzywam, to czuwam tu nad Wami
buziaczkiStorczyk31, Jot, MoBo, Dani, Margaret.Se, Ylya lubią tę wiadomość