35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje koleżanki, chyba jesteśmy jakieś wybrane, żeby to właśnie nasza droga do celu była kręta i jeszcze pod górkę, z wiatrem w oczy, i kamieniem u nogi...
Wierze w to co sama doświadczam, i to co doświadczają osoby w najbliższym otoczeniu.Już kiedyś pisałam, że wszystkie moje koleżanki (autentycznie wszystkie) które miały olbrzymie problemy z zajściem w ciąże, jak już zaszły to ciąża rozwijała się wzorowo !!!
Popatrzcie na mnie, ja nie miałam problemów z zajściem o ile pilnowaliśmy "tych dni", i co ? problemy pojawiały się później...w poniedziałek cudna wiadomość, serduszko bije. A wczoraj wracam z pracy i krew...lekarz telefonicznie mnie uspokoił, że jak się nie "rozkręci", nie dojdą skurcze macicy, to prawdopodobnie nic złego się nie dzieje i mam leżeć i odpoczywać. Na szczęście ustało. Ale każdy dzień dla mnie jest strachem, boję się choć na chwilkę ucieszyć, żeby nie dostać zaraz obuchem w głowę.
Ale po co to piszę ? no żebyście wiedziały co u mniea po drugie, ja już wyczerpuje limit tych przykrych zdarzeń które mogą mieć miejsce jak już się uda !
Margaret.Se lubi tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
No jestem
Widze ze nastroje nie najlepsze, a ja jestem szczesliwa dla odmiany
Wysiedzialam 3 jajka, tak jak chcialam: w lewym jajniku 2x12mm, a w prawym 1x13mm. Endo 7.4mm. W piatek kolejne usg, jesli jajka beda wystarczajaco duze to iui w sobote, a jak nie to poniedzialek
Pobrali mi tez krew na LH, FSH i estradiol :)wiec w miare profesjonalnie jak na moja klinike
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:09
MoBo, Dani, Storczyk31, Margaret.Se, Eltasz, Jot, Ylya lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jot lez i pachnij. Nie rob po prostu nic. U mnie plamienia nasilaly sie wlasnie jak cos sprzatalam, albo nawet poszlam na spacer. Trzymam kciuki :*
Evus, niedlugo Ci to przejdzie i wrocisz do nas
Asana, tule i wspieram :*Jot lubi tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She - woow, 3 jajka, no wspaniale, extra news! Jak sa 3 to napewno ktores "zaskoczy", a najlepiej dwa naraz
GRATULACJE!!! Och musi byc zielono pod koniec miesiaca!
Jot - lez, lez, przelezysz i bedzie dobrze. Sproboj zrelaksowac sie jakos. Obejrzyj sobie w lozku serie zabawnych filmow.
Margaret.Se, She Wolf, Jot lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
She Wolf wrote:No jestem
Widze ze nastroje nie najlepsze, a ja jestem szczesliwa dla odmiany
Wysiedzialam 3 jajka, tak jak chcialam: w lewym jajniku 2x12mm, a w prawym 1x13mm. Endo 7.4mm. W piatek kolejne usg, jesli jajka beda wystarczajaco duze to iui w sobote, a jak nie to poniedzialek
Pobrali mi tez krew na LH, FSH i estradiol :)wiec w miare profesjonalnie jak na moja klinike
Bedzie cIOnza ze hej! pamietaj ja przyjme jedno, jaby co
Storczyk31, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Jot moja kochana ilez my musimy przejsc ehhhh tule Cie mocno i wspieram jak zwykle
leż odpoczywaj i nic nie rób, dobrze ze w pracy nie musisz łazic tylko siedzisz sobie spokojnie
She boskie wiescitrzy jajca piekne i czekamy aż pękną i chłopaki musza dotrzec do celu!!!!!!
Dzisiaj a raczej wczoraj wieczorem pojawił mi się śluz rozciągliwy a dzisiaj juz zapodałam guajazyleki zaczynamy staranka, mam stresa i nawet moj zauwazył zem nerwowa. Musze jakos wyluzowac ale nie wiem jak
macie jakies propozycje?
Storczyk31, She Wolf, Jot, Ylya lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Kochane, zawsze mozna na Was liczyc
Margaret ja proponuje lampeczke czerwonego wytrawnego wieczorem na rozluznienieU mnie dziala
I na endo chyba tez, bo ladne rosnie
Storczyk, a czym Ty sie martwisz Kochana? :*
Mobo jestes pierwsza na liscie
Dani mam nadzieje, ze dadza rade te jajcaMargaret.Se, Storczyk31 lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Storczyk31 wrote:
Super jajcaShe Wolf, Jot lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Dziekuje Kochane, zawsze mozna na Was liczyc
Margaret ja proponuje lampeczke czerwonego wytrawnego wieczorem na rozluznienieU mnie dziala
I na endo chyba tez, bo ladne rosnie
Storczyk, a czym Ty sie martwisz Kochana? :*
Mobo jestes pierwsza na liscie
Dani mam nadzieje, ze dadza rade te jajca
Mówisz ze winkoto dzisiaj odpuszcze ale jutro kupimy i wypije sobie po dwie lampeczki wiecorkiem
She a ja druga na drugie jajcoStorczyk31, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Mówisz ze winko
to dzisiaj odpuszcze ale jutro kupimy i wypije sobie po dwie lampeczki wiecorkiem
She a ja druga na drugie jajco
Wiesz co ja kupilam jakies winko w Lidlu i po jednej lampce tak mnie rozgrzewa i w glowie brzeczy ze tyle mi wystarczaA zazwyczaj mam mocny leb
Ok, lista zamknietaMargaret.Se lubi tę wiadomość
17 cs2.11.2019
Margaret czym sie tak stresujesz? Tymi staraniami? Ale sexik to przyjemnosc przeciez, nie? Winko zapodaj, muzyczke wlacz, zacznik tanczyc i reszta sama sie zrobi, nawet zapomnisz ze sie "staracie", tylko bedziesz sie cieszyc chwila
Margaret.Se, MoBo, Storczyk31, Ylya lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
She Wolf wrote:Wiesz co ja kupilam jakies winko w Lidlu i po jednej lampce tak mnie rozgrzewa i w glowie brzeczy ze tyle mi wystarcza
A zazwyczaj mam mocny leb
Ok, lista zamknieta
Super bo otwieraja we czwartek lidla obok mniemam biedronke tez i chyba tam tez sa super winka
cos wybiorę
MoBo, She Wolf, aszka, Dani lubią tę wiadomość
-
Dani wrote:Margaret czym sie tak stresujesz? Tymi staraniami? Ale sexik to przyjemnosc przeciez, nie? Winko zapodaj, muzyczke wlacz, zacznik tanczyc i reszta sama sie zrobi, nawet zapomnisz ze sie "staracie", tylko bedziesz sie cieszyc chwila
Przed poronieniem tak miałam, a teraz nie sadziłam ze tak mi łeb zlansuje. Jest ciężej niz myslałam, wiekszosc moich mysli krązy czy sie uda a jak sie uda czy bedzie dobrze, aż wyć mi sie chce ale staram sie oszukac sama siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 15:39
aszka lubi tę wiadomość
-
Asana, przypomniało mi się, to jeszcze coś dodam
to mnie wziął, jak po poronieniu usłyszałam takie słowa: jakby miało być, to by było !
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 listopada 2015, 22:43
Asana, She Wolf, aszka, Dani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie czaje to ten zapewnil ci lekaż czy wrószka?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:35
She Wolf, Margaret.Se, aszka, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybo jak wroszka to ja bym nie wymagała za duzo, chociaz jako biznesmenka powinna dbac o zadowolenie klienta
a jak lekasz to już sama nie wiem
jak sobie przypomnę te koniowałkę co ją opisałaś ostatnio no to moge napisać że nie wiem ale wiem że czuje
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 16:45 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 listopada 2015, 18:35
Storczyk31, She Wolf, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość