35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
loret1 wrote:Dzieki Margaret:) czyli Ty tez invicta...
Czyli teraz zawiesilas leczenie i po prostu sie staracie?
A ten syropek to mozna sobie pobrac np przy leczeniu z clo bromkiem? Czy to ma jakis wplyw? Moze i ja sobie zapodam i pomoge troche chlopakom
Oj oj zaczynam sie robic niecierpliwa wrrrr
Ja w sumie to nie zawiesiłam bo mozna powiedziec ze prawie nie zaczełam tego leczenia bo jedna wizyta i zero badan.
Co do syropku to nie wiem jak z clo czy czyms innym ale w sumie to zwykły syrop na bol gardła, wiec jedno z drugim chyba nie powinno miec nic wspolnego.
Ja dzisiaj winko juz dwie lampeczki wypiłam i orzeszki wcinam
Mam problem dziewczynki bo powinbam sie zapisac na leczenie od uzaleznienia od słodkoscidzisiaj juz mialam nie jesc a kupilam i od razu zjadlam cztery batoniki
to jak alkohokik ostatnio Moj był w biedronce i pan prz kasie przyma glaszke i mowi do pani ze tak flaszeczka jedna na miejscu, placi otwiera flaszke i wypija cała! Ja batonoki zjadlam po drodze do domu
prawie codziennie jem słodkie i ciezko jest mi powstrzymac sie. Przeciez to moze mi przeszkodzic w zajsciu w ciaze ale jak mysle o slodkim to nie mysle o staraniach. Mam problem co?
Storczyk31, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
-
Ja tak mam od kiedy pamietam. Ten stres Nasz nie ma tu do rzeczy. Jestem juz tak stara ze powinnam wyrosnac ze słodkosci a przynajmniej umiec ograniczac ale niestety. Teraz to moge powiedziec ze jem mniej bo kiedys sniadanie a potem obiad, kolacja i przekaski to słodycze.
-
Storczyk31 wrote:Dziewczyny, ciekawe, jak imieninowa randka naszej She, co?
Pewnie baluje i chlejeoby dobrze sie bawiła
Storczyk31, She Wolf, aszka lubią tę wiadomość
-
A cu tu plotkujecie za moimi plecami
Juz jestem zrobiona na bostwo i czekam az ksieciuniu sie wyszykuje
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia i trzymajta kciuki za jutrzejszy monit. Tym razem ide na 11.20Margaret.Se, aszka, Storczyk31, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:A cu tu plotkujecie za moimi plecami
Juz jestem zrobiona na bostwo i czekam az ksieciuniu sie wyszykuje
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia i trzymajta kciuki za jutrzejszy monit. Tym razem ide na 11.20
A jak my lubimy obsmarowywac Twoja dupeczke
Bawcie sie dobrze i nie pij za duzo zebys jutro wstala do lekarzajasne ze kciukamy z calych sił
Ja w sobote lece na monit, ciekawe jak moje jajkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 23:46
aszka, Storczyk31, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:She a po powrocie seks obowiazkowo
Bedzie sie błyskało i grzmiałoaszka, Storczyk31, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry dobry
Ja sie budziłam dzisiaj w nocy. Jak moj wstawał to zmierzyłam tempke i dalej lulac poszłam
She ja tam widziałam pioruny, nie wiem jak Aszkawiec przyznaj sie ze IUI juz zbedne
zarty zartami a Ty kochana zaraz masz monit
ciekawosc mnie zżera
Storczyk31, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Ja wam powiem dziewczynki ze po wczorajszym winku nie podoba mi sie moj śluz. Wczoraj po guajazylku przelatywał mi juz przwez palce tak ładnie rzadki sie zrobił a dzisiaj zgęstniał ehhhh alkohol wsio wysusza. Musze zmniejszyc dawke winka a zwiekszyc dawke guajazylka, jak nie urok to sraka oooo
Jajka mnie ostro nawalają a tempka dzisiaj spadła sporo, czyli jutro albo pojutrze zaszybuje, chyba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Dobry dobry
Ja sie budziłam dzisiaj w nocy. Jak moj wstawał to zmierzyłam tempke i dalej lulac poszłam
She ja tam widziałam pioruny, nie wiem jak Aszkawiec przyznaj sie ze IUI juz zbedne
zarty zartami a Ty kochana zaraz masz monit
ciekawosc mnie zżera
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:dzis wolne masz?
Wolne, wolejutro tez i chyba po sniadanku zabiore sie za okna, zeby z nimi nie walczyc jak mrozy przyjdą
aszka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Widzę Aszka że znowu Cię sponiewierało z rana?
Tak ostatnio pisałyście po porządkach, że sama wziełam się za robotę i wysprzatałam balkon, usunełam moje kwiatki a teraz czekam żeby posadzić w doniczkach wrzosy:)Storczyk31, Margaret.Se, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Wczytałam się w temat
i znalazłam takie info, że guajazyl stosuje się 3 x dziennie po 200 mg począwszy od piątego dnia cyklu, aż do wystąpienia owulacji. Jeżeli po kilku dniach stosowania śluz nadal jest gęsty, można zwiększyć każdorazową dawkę do 400 mg.
Czyli 3 razy dziennie po dwie łyżki, bo łyżka ma ok. 10 g.
Margaret.Se, MoBo, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Wczytałam się w temat
i znalazłam takie info, że guajazyl stosuje się 3 x dziennie po 200 mg począwszy od piątego dnia cyklu, aż do wystąpienia owulacji. Jeżeli po kilku dniach stosowania śluz nadal jest gęsty, można zwiększyć każdorazową dawkę do 400 mg.
Czyli 3 razy dziennie po dwie łyżki, bo łyżka ma ok. 10 g.
Nio mozna dlatego zwiekszam ilosc syropku a winki zmniejsze do poł lampkiStorczyk31, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:
Mięsa to jem mało, kawy nie piję, nabiał troche a ostatnio wiecej bo nawet mleko którego nie powinnam pic ale kakałłłłłkkkkoooo tak mi smakujeno i te słodycze moje cholerne
Storczyk31, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość