35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
No i to wlasnie Ci poradzilam25 cs; 3 IUI udane
- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:A jeszcze Wam napisze ostatkiem sil
ze bylam na monicie w sobote. Jedno jajko peklo, dwa sie wchlaniaja. I w koncu dostalam leki na tarczyce
Fajny lekarz, jak w koncu sie uda zajsc to chyba bede do niego chodzila, bo wie co mowi
She Wolf lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:to dobrze, a kiedy testujesz?
W weekend, ale nie wiem dokladnie ktorego dnia. Zalezy ile wytrzymam. Na razie pregyl jeszcze mi wychodzi na testachMargaret.Se, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Asanka, ja Cię rozumiem, rozumiem Twoją wnikliwość. Ja też pewnie jakbym miała się decydować (a i taką opcję brałam pod uwagę) to chciałabym jak najwięcej wiedzieć, oczywiście nigdy na nic nie ma gwarancji. Ale to Wy podejmujecie decyzję.
Nie mogę się już doczekać Waszych testowań
Ja przykuta dziś do łóżka, bo co się pionizuję to paw...Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
Ja chyba wam juz mowilam o mojej przyjaciolce jednej, ale opowiem jeszcze raz. Ona w wieku 30 lat przeszla menopauze (zdarza sie). Zalamala sie. Ale z biegiem lat dowiedziala sie, ze podobnie jak mozna skorzystac z banku spermy, mozna skorzystac z banku jajeczek. Szukala męża ale sie nie udalo, i w wieku 38 lat zdecydowala sie na in vitro, i skorzystala z banku jajeczek i banku spermy. Zaszla w ciaze i urodzila piekna zdrowa coreczke ktora ma teraz juz 3 latka. Kilka miesiecy temu urodzila drugie dziecko - pieknego i zdrowego synka (tez via bank jajeczek i spermy). Dziewczyny - laska ktora nie miala owulacji od 30 roku zycia, zaszla w ciaze i donosila ta ciaze we wlasnej macicy i urodzila w wieku 39 lat , a potem po raz kolejny w wieku 42 lat!
Jak ona mogla to i my wszystkie mozemy. Nie ma rzeczy niemozliwych
aszka, Margaret.Se, She Wolf, MoBo, Ylya, Jot, Storczyk31, Jastin76, STARA GUSTAWA lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:A jeszcze Wam napisze ostatkiem sil
ze bylam na monicie w sobote. Jedno jajko peklo, dwa sie wchlaniaja. I w koncu dostalam leki na tarczyce
Fajny lekarz, jak w koncu sie uda zajsc to chyba bede do niego chodzila, bo wie co mowi
She chyba jest w ciazy bo juz pisała o tej recepcieShe Wolf, aszka lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:W weekend, ale nie wiem dokladnie ktorego dnia. Zalezy ile wytrzymam. Na razie pregyl jeszcze mi wychodzi na testach
To se dwa razy polubiłama co
cos z tego bedzie zielonego i z II krechami
She Wolf, aszka lubią tę wiadomość
-
Jot wrote:Asanka, ja Cię rozumiem, rozumiem Twoją wnikliwość. Ja też pewnie jakbym miała się decydować (a i taką opcję brałam pod uwagę) to chciałabym jak najwięcej wiedzieć, oczywiście nigdy na nic nie ma gwarancji. Ale to Wy podejmujecie decyzję.
Nie mogę się już doczekać Waszych testowań
Ja przykuta dziś do łóżka, bo co się pionizuję to paw...
Cudownie ze pawujeszale kulezanka ze mnie
Jot lubi tę wiadomość
-
Dani wrote:Ja chyba wam juz mowilam o mojej przyjaciolce jednej, ale opowiem jeszcze raz. Ona w wieku 30 lat przeszla menopauze (zdarza sie). Zalamala sie. Ale z biegiem lat dowiedziala sie, ze podobnie jak mozna skorzystac z banku spermy, mozna skorzystac z banku jajeczek. Szukala męża ale sie nie udalo, i w wieku 38 lat zdecydowala sie na in vitro, i skorzystala z banku jajeczek i banku spermy. Zaszla w ciaze i urodzila piekna zdrowa coreczke ktora ma teraz juz 3 latka. Kilka miesiecy temu urodzila drugie dziecko - pieknego i zdrowego synka (tez via bank jajeczek i spermy). Dziewczyny - laska ktora nie miala owulacji od 30 roku zycia, zaszla w ciaze i donosila ta ciaze we wlasnej macicy i urodzila w wieku 39 lat , a potem po raz kolejny w wieku 42 lat!
AMEN!!!She Wolf, MoBo, aszka, aszka, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Dani ja uwazam ze trzeba spełniac swoje marzenia, skoro jest invitro i taka mozliwosc to trzeba skorzystac, kto nie chce to nie, jego sprawa.
Jasne!aszka lubi tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Dani piekna historia. No i bez invitro dziewczyna nie mialaby szansy na 'swoje' dziecko:/
Margaretko, powaznie? To mi juz chyba na dekiel calkiem padlo
(tej pani juz podziekujemy)
Jotka, rzygaj ile wlezie, oby dzidzia sie pieknie rozwijalaMoBo, Margaret.Se, aszka, Dani, Jot lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
Dziewczęta, piszę do Was z daleka, wyleciałam na różne zawodowe występy mniej lub bardziej stresujące. W ciąży się nie czuję. Objawów minus dziesięć.
Ale czytam Was wnikliwie, powiem więcej, bardziej mnie korci sprawdzić, co u Was, niż co w Polsce się dzieje.
najbardziej się cieszę z rzygania Jot.
fajnie też, że She zasypia na stojąco. To dobry znak.
Asana, Tobie w niczym nie pomogę, o invitro boję się myśleć chyba z podobnego powodu, jak Ty myśleć nie przestajesz: musiałabym sprawdzić WSZYSTKO, co wiadomo na ten temat, a nie mam czasu. Tzn. musiałabym wszystko rzucić, żeby się w to wgryźć i zobaczyć tabelki z wszystkimi możliwymi zagrożeniami. Nie podołam. O zagrożeniach związanych z wiekiem przestałam czytać w momencie jak się odblokowałam na starania. Jak słowo się rzekło, to kobyłka u płota. A nadzieja umiera ostatnia.
Moja 40-letnia przyjaciółka za tydzień rodzi i waśnie mi napisała, że ten listopad jest wiosną jej życia.
Ściskam Was wszystkie z mroźnego Rotterdamu.
Storczyk31, Margaret.Se, aszka, Dani, MoBo, Jot, Jastin76, She Wolf, Asana lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Dziewczynki ja zmieniam termin tesciora na 2go grudnia, wstepnie
bo potem to na 6go jak wytrzymam tak dlugo do testowania
Asana prosze o zmianeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 23:21
MoBo lubi tę wiadomość
-
Dani wrote:Ja chyba wam juz mowilam o mojej przyjaciolce jednej, ale opowiem jeszcze raz. Ona w wieku 30 lat przeszla menopauze (zdarza sie). Zalamala sie. Ale z biegiem lat dowiedziala sie, ze podobnie jak mozna skorzystac z banku spermy, mozna skorzystac z banku jajeczek. Szukala męża ale sie nie udalo, i w wieku 38 lat zdecydowala sie na in vitro, i skorzystala z banku jajeczek i banku spermy. Zaszla w ciaze i urodzila piekna zdrowa coreczke ktora ma teraz juz 3 latka. Kilka miesiecy temu urodzila drugie dziecko - pieknego i zdrowego synka (tez via bank jajeczek i spermy). Dziewczyny - laska ktora nie miala owulacji od 30 roku zycia, zaszla w ciaze i donosila ta ciaze we wlasnej macicy i urodzila w wieku 39 lat , a potem po raz kolejny w wieku 42 lat!
Jest nadzieja, dałaś nadzieję
Dani lubi tę wiadomość
-
Good Morning
u nas mroznie i pięknie białotrzeba było zimową kurtkę wyjąć z szafy
U mnie bez zmian @ ni mazaczyna wk tz denerwować
takiej przerwy długiej jeszcze nie było ...może i u mnie menopauza się zaczyna
nie ma się z czego smiać oby nie !
to która testuje pierwsza ?
pozdrowienia dla wszystkich :-*Margaret.Se, Storczyk31, Dani, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Witaj Jastin
fajnie że zasiliłaś nasze szeregi
!
Dziś z rana po konrolnym pawiku, bardzo mnie rozbawiło, że tyle osób na forum cieszy się z mojego rzyganiaNo gdzie ja takie Drugie znajdę jak Wy ??
No Nigdzie !!
Jastin76, Eltasz, Margaret.Se, Storczyk31, Dani, She Wolf, Ylya lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
She Wolf wrote:
Margaretko, powaznie? To mi juz chyba na dekiel calkiem padlo
(tej pani juz podziekujemy)
Kotek Ty sie nie łam takimi pierdołamipierwszy dobry objaw ciążowy
Ja dzisiaj zupe chciałam robic, wstawic ja zaraz po toalecie no ale okazało sie ze mieska nie ma, od tak zapomniałam jakbym wieki nie robiła zupy a gotowałam w zeszłym tygodniuShe Wolf lubi tę wiadomość
-
Tak w ogóle to Bry Pysie kolorowe
Jot widzisz takie masz kuleżanki, cieszą sie Twoimi pawkamina bank nigdzie lepsiejszych nie znajdziesz
Jastin76 lubi tę wiadomość