35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry wszystkim paniom,
Ja pakuje sie na jutrzejszy poranny lot do Paryza. Zabieram termometr i planuje tam mierzyc rano ale z doswiadczenia wiem ze na takich konferencjach to zapominam w hotelu mierzyc. No moze uda sie tym razem. Nie lubie podrozowac w czasie miesiaczki, ale jutro juz powinna sie konczyc, wiec ok. Mam nadzieje ze podroz, hotel, napiety program konferencji poranne wstawanie do ktorego nie jestem przyzwyczajona (w domu nie musze) nie podniesie mi prolaktyny za bardzo i jajko w Paryzu bedzie mi rosnac
Do niedzieli wieczor bede mega zajeta tam wiec nie wiem na ile bede mogla tu zagladac, w kazdym mam nadzieje ze jak wroce to SheWolf bedzie juz zatestowana i zielona, Ilya, Margaret, Storczyk i Eltasz tuz tuz z pieknymi wysokimi tempkami, Asana bedzie miala piekna owulke, Loret tez, MoBo tez choc mowi ze jest "out of the game" a Pierwiastka i Jastin zeby dostaly "cos".
Milego dnia laski!
Storczyk31, Margaret.Se, She Wolf, Eltasz, Jastin76, Ylya lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Ja mam dzisiaj takiego wku...a ze zaraz oszaleje wrrrr
Kolejna wtopa z zupą, gotuje buraczkową i juz sie ugotowała ale zapomniałam bo niby po co buraki do zupy buraczkowejmam nadzieje ze to nie hormony przed @ a ciążowe
Jot, Storczyk31, She Wolf, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
A wam Jot i Evus milego wymiotowania!
Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Jot wrote:No właśnie...dziś przestałam wymiotować, a znów plamie...ech...mam dość.
Kur..a tyle powiem, tak mi przykro ze dzisiaj brak mi słow kochana ehhhhNawet nie moge Cie wytulac :*
aszka lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj patrze na wykres mojej kulezanka z OF i kolejna jej ciaza pozamaciczna! i wczoraj miala plamienie a dzisiaj @! Biedna masakra z tym wszystkim. Nigdy czlowiek niczego nie moze byc piewien. Zajscie to pierwszy etap i poczatek strachu o dalszy etap ehhhh
aszka lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Dzisiaj patrze na wykres mojej kulezanka z OF i kolejna jej ciaza pozamaciczna! i wczoraj miala plamienie a dzisiaj @! Biedna masakra z tym wszystkim. Nigdy czlowiek niczego nie moze byc piewien. Zajscie to pierwszy etap i poczatek strachu o dalszy etap ehhhh
Tez siem natknelam
aszka lubi tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Niestety nie poszłam.
Dojeżdżam do pracy spory kawałek i wiadomo, jak jest na trasie.
Wtedy nie zdążyłam, a teraz już nie mam weny:(
MoBo, a jak jest u Ciebie? wtedy to był jednorazowy wypad?
Moja joga idzie, idzie. Poki co w domku ale od przyszlego tygodnia kolezanka rusza w nowym studio, wiec dolacze na jej zajecia.
Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość
-
Dani uwazaj na siebie w tym Paryzu :* I wracaj przed owulka
JotOdpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj
Mobo czy pokrzywa jest bezpieczna podczas calego cyklu?
aszka, Jot, Dani, Jastin76 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Ja mam dzisiaj takiego wku...a ze zaraz oszaleje wrrrr
Kolejna wtopa z zupą, gotuje buraczkową i juz sie ugotowała ale zapomniałam bo niby po co buraki do zupy buraczkowejmam nadzieje ze to nie hormony przed @ a ciążowe
?
Jot odpoczywaj, pawik był jest ok, lez i leż.
Dani miłego pobytu
Sorry za polubienie negatywnych postów ale mi net cos przeskakauje i tak kliknął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 14:55
Storczyk31, Dani, Margaret.Se, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Mobo czy pokrzywa jest bezpieczna podczas calego cyklu?
tak
ale jak mi tu kto wyszuka blogi, ze nie to niech na drzewo spada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 16:03
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj testowalam nowa akupunkturzystke
Dam jej szanse bo o dziwo sie wyspalamchoc jedna noc to jeszcze nie sukces.
2.5 godziny mnie przepytywala i kazala sobie pokazac wszystkie wykresy i je wydrukowac na nastepny raz. Pewne moje objawy sama zgadla, albo np ze CLO wcale nie wydluzylo mi cyklu. Z gadki widac, ze kuma o co chodzi. Ciekawam co dalejMargaret.Se, Jot, Jastin76, She Wolf, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:sama wode ugotowalas
?
Hehe mieso z włoszczyzna a o burakach zapomnialammały szczegoł podczas gotowania buraczkowej
Jot, Jastin76, She Wolf lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Ja wczoraj testowalam nowa akupunkturzystke
Dam jej szanse bo o dziwo sie wyspalamchoc jedna noc to jeszcze nie sukces.
2.5 godziny mnie przepytywala i kazala sobie pokazac wszystkie wykresy i je wydrukowac na nastepny raz. Pewne moje objawy sama zgadla, albo np ze CLO wcale nie wydluzylo mi cyklu. Z gadki widac, ze kuma o co chodzi. Ciekawam co dalej
Super i oby pomogło bo brak snu to masakra jakas, zeby funkcjonowac w dzien.
Mnie wkurzaja to mierzenie tempk, bo jak wstaje o tej 7mej to oki ale jak moge pospac to przez nie nie spie. Nastawiam sobie budzic i zeby nie obudzic mojego instynktownie budze sie wiele razy na zegarek i zastanawiam czy zmierzyc ale to za wczesnie i czy obudze sie przed zegarkiem zeby nie dzwonil. Chyba odpuszcze sobie kilka razy te tempki bo zwariuje a i tak hormony okropnie mi szaleja i powiem tyle, ze mam objawy juz takie jak wtedy w ciazy. Tylko nie wiem czy one sa realne czy tak juz mam nasrane we łbie. ZobaczymyJot, MoBo, She Wolf, Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość
-
MoBo wspolczuje z tym nie spaniem... Przerabialam temat to byl koszmar... Mam nadzieje, ze nie wroci przy tych stresach dot staran...
Sorki, ze tak wybiorczo ale brak sil i weny
Pozdrawiam Was, kciukam za wszelakie powodzenia !
Podrozniczkom szczesliwych lotow i powrotow...
Dani oby nam wyszlo parowanie:)
Jot, aszka, Dani lubią tę wiadomość
loret1 -
Dani wysokich lotów i uważaj na siebie w Paryżu :*
Storczyk 40 min pedałowania o tej porze roku to niezły wyczynjesteś oczywiście usprawiedliwiona z jogą
ja też powinna poćwiczyć i zadbać o lepsze samopoczucie ale NIE mam sił na NICLEN mnie dopadł
no tak zaczyna się @ 37 dni najdłuższy cykl
do tego rozpier tz rozwaliłam telefon i nie mam kontaktu ze światem ...
spadł i umarł śmiercią tragiczną naprawa 550 zł
miłego wieczoru laskiStorczyk31, She Wolf, aszka, Dani lubią tę wiadomość