35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Amelcia czujesz tam coś? Ja to niecierpliwa jestem wiec pytam
Kciuki oczywiście zaciśnięte!
No wiesz, nikt mnie od środka nie kopie więc nic jeszcze nie wiem
A tak na poważnie to nic nie czuję, ani na @, ani nie na @
Co ma być, to będzie. Obiecałam sobie zrobić test w 14dpt więc czekam z tym do środy, no chyba że wcześniej zaatakuje mnie @
Zaciśnięte kciuki nadal przyjmuje
MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam! dopiero wczoraj sie zapisalam, nie bylam pewna czy warto takie rzeczy robic, ale co tam...jestem:) Mam 36 lat i od ok 6 m-cy staramy sie o pierwszego potomka, chociaz musze sie przyznac ze to ne jest intensywne staranie sie. Po ok 3 cyklach dalam sobie troche na luz bo zaczelam troszke swirowac- myslalam ze pojdzie latwiej a tu nic!Teraz zaczynamy od nowa!
Aga39 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBisiu wrote:Witam! dopiero wczoraj sie zapisalam, nie bylam pewna czy warto takie rzeczy robic, ale co tam...jestem:) Mam 36 lat i od ok 6 m-cy staramy sie o pierwszego potomka, chociaz musze sie przyznac ze to ne jest intensywne staranie sie. Po ok 3 cyklach dalam sobie troche na luz bo zaczelam troszke swirowac- myslalam ze pojdzie latwiej a tu nic!Teraz zaczynamy od nowa!
-
nick nieaktualnyBisiu wrote:Witam! dopiero wczoraj sie zapisalam, nie bylam pewna czy warto takie rzeczy robic, ale co tam...jestem:) Mam 36 lat i od ok 6 m-cy staramy sie o pierwszego potomka, chociaz musze sie przyznac ze to ne jest intensywne staranie sie. Po ok 3 cyklach dalam sobie troche na luz bo zaczelam troszke swirowac- myslalam ze pojdzie latwiej a tu nic!Teraz zaczynamy od nowa!
Basiu witamy Cię. Zawsze warto się zapisać jak to nazwałaś W każdej chwili możesz się z nami podzielić swoimi problemami, radościami, zapytać o coś, poradzić. W kupie przecież raźniej
Bisiu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć jak mija weekend? 17-tego z wynikami jadę do gin, proszę trzymać kciuki żeby moja bakteria zniknęła raz na zawsze i była nadzieja :)myślę , że bromergon działa bo jestem spokojniejsza, więc byc może prolaktyna też spadła? czytałam, że pomaga w zajściu inofolik,czy infofolik??? jakoś tak, więc biegnę do apteki ile sił i kupuję marzenie o rosnącym brzuszku dodaje mi sił basiu witaj, trzymaj się dzielnie.Adelajda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisiu i ja Cię witam serdecznie .
Moje endo po lekach podskoczyło do 8, szału nadal nie ma ale, wykluczają raczej jakieś nieprawidłowości jeśli chodzi o macice. W kolejnym cyklu przymierzam się do drożności i zobaczymy co dalej
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnyBisiu wrote:jeszcze nie robilam zadnych badan, tylko takie zwykle badania okresowa u ginekologa, ale zamierzam umowic sie z lekarzem juz wkrotce tak z ciekawosci
Jot swietnie :)czyli leki działają.
Nie pamietam czy Wam pisałam, w razie czego będzie 2 razy, u mnie nic nie wyszło z podejścia do inseminacji, poniewaz za mała dawka leku i był jeden pecherz ale tyci niedojrzały. Po badaniach hormonalnych i usg wyszło ze raczej nic z niego nie będzie wiec odeszlismy od inseminacji. Aktualnie znowu wywołuję @. -
Bisiu Witamy
Jot 8 to nie jest zle bo zanim zarodek dotrze do celu to jeszcze zdazy podrosnac
Aszka probowalas troszke stymulowac na wlasna reke jajeczka? Slyszalas o Q10?
http://www.jestemplodna.pl/produkt/q10-uniqinol-jakosc-nasienia/
Ja dolaczylam do mojej listy suplementow od tego cyklu.
A ja robie sobie luzniejszy cykl bez gina. Ten dodatkowy progesteron w poprzednim cyklu jakis wiekszych rewelacji nie wywolal bo i tak plamilam od 11 dnia.
Moja akupunkturzystka twierdzi ze mam za malo krwi => I tu sie z nia zgodze bo akurat dostalam dodatkowe zelazo niedawno i za 4 tygodnie ide sprawdzic przyrost hemoglobiny. Dziwi mnie jedynie skad ona to wie badajac tylko moj puls palcami????? bo o dodatkowym zelazie nic nie wie.
No wiec skupiam sie na budowaniu krwi ziola, goji, sok z burakow, watrobka etc
No i castangus ktory mam nadzieje, ze podziala na krotka fl.
-
nick nieaktualny
-
witajcie dziewczyny
ja tez w lipcu bede miala 37
znakomicie was rozumie
i tez przylaczam sie do waszego grona
na moj sens w zyciu staram sie od prawie 3 lat
na ovu od niedawna
mam nadzieje ze moje i wasze modlenie sie i starania okaza sie pewnego dnia blogoslawienstwem
Eltasz lubi tę wiadomość
Moraki78 -
dziewczyny mam pytanie poniewaz jestem na ovu od nie dawna
CZY ZDAZYLO WAM SIE NA WYKRESIE ZAZNACZAC TEMP.35 I NAJWYZSZA 36,5???
nie wiem czy to normalne nigdy nie zajmowalam sie mierzeniem temp.
od kilku lat mam nieregularny okres ciezko mi zaobserwowac owulacje itp
trace cierpliwosc ponoiewaz od 4 lat zyje w irlandii i nie mam a dobrego dojscia do lekarzy panstwowych a terminy czekania na wizyty sa strasznie dlugie w moich okolicach a prywatnie niestety mnie nie stac
Moraki78 -
nick nieaktualnyKurde, nie wytrzymałam z robieniem bety do 14dpt i poszłam dziś.
Wynik przyprawił mnie o lekki zawał: 384,70
A byłam w 100% pewna, że się znów nie udało a tu niespodzianka!
Sto razy sprawdzałam czy to aby mój wynik!
BISCA, Eltasz, MoBo, moremi, Jot, moraki78 lubią tę wiadomość
-
Amelcia ja pierdziuuuuuu!!!! Moje najszczersze gratulacje
Wiesz ja sobie Twoj pamietnik podczytalam i nic nie pisalam zeby nie truc, ale bardzo intensywnie o Tobie myslalam Takiej strasznie nudnej ciazy zycze.
Co te moje zdrowaski moga zdzialac
Uwaga dziewczyny bociany oficjalnie atakuja!!!
Amelcia lubi tę wiadomość