35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Amelcia ja pierdziuuuuuu!!!! Moje najszczersze gratulacje
Wiesz ja sobie Twoj pamietnik podczytalam i nic nie pisalam zeby nie truc, ale bardzo intensywnie o Tobie myslalam Takiej strasznie nudnej ciazy zycze.
Co te moje zdrowaski moga zdzialac
Uwaga dziewczyny bociany oficjalnie atakuja!!!
Tak, te Twoje zdrowaśki i zaciśnięte kciuki przynoszą szczęście
Jeszcze w sobotę wieczór rozmawialiśmy z mężem, że głupi ovu wyznaczył mi termin porodu na początek listopada. Na to mąż, "ty się nie wygłupiaj, bo ja wtedy jadę na bardzo ważną konferencję, na którą czekam od kilku lat!"
No i jak wszystko pójdzie ok, to niestety na konferencje nie pojedzie....
MoBo lubi tę wiadomość
-
Amelcia, serdecznie gratuluję ! I trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było do końca w jak najlepszym porządku !
Aszka, z zwiększenie dawki leku nic nie da, żeby ewentualnie podejść drugi raz do inseminacji ?
MoBo Ty to jesteś eksperymentatorka
MoBo lubi tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnymoraki78 wrote:dziewczyny mam pytanie poniewaz jestem na ovu od nie dawna
CZY ZDAZYLO WAM SIE NA WYKRESIE ZAZNACZAC TEMP.35 I NAJWYZSZA 36,5???
nie wiem czy to normalne nigdy nie zajmowalam sie mierzeniem temp.
od kilku lat mam nieregularny okres ciezko mi zaobserwowac owulacje itp
trace cierpliwosc ponoiewaz od 4 lat zyje w irlandii i nie mam a dobrego dojscia do lekarzy panstwowych a terminy czekania na wizyty sa strasznie dlugie w moich okolicach a prywatnie niestety mnie nie stacmoraki78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelcia wrote:Kurde, nie wytrzymałam z robieniem bety do 14dpt i poszłam dziś.
Wynik przyprawił mnie o lekki zawał: 384,70
A byłam w 100% pewna, że się znów nie udało a tu niespodzianka!
Sto razy sprawdzałam czy to aby mój wynik!Amelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJot wrote:Amelcia, serdecznie gratuluję ! I trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było do końca w jak najlepszym porządku !
Aszka, z zwiększenie dawki leku nic nie da, żeby ewentualnie podejść drugi raz do inseminacji ?
MoBo Ty to jesteś eksperymentatorkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 18:57
-
moraki78 wrote:dziewczyny mam pytanie poniewaz jestem na ovu od nie dawna
CZY ZDAZYLO WAM SIE NA WYKRESIE ZAZNACZAC TEMP.35 I NAJWYZSZA 36,5???
nie wiem czy to normalne nigdy nie zajmowalam sie mierzeniem temp.
od kilku lat mam nieregularny okres ciezko mi zaobserwowac owulacje itp
trace cierpliwosc ponoiewaz od 4 lat zyje w irlandii i nie mam a dobrego dojscia do lekarzy panstwowych a terminy czekania na wizyty sa strasznie dlugie w moich okolicach a prywatnie niestety mnie nie stac
Witaj Moraki78 :)próbowałaś z testami do owu ?Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
nick nieaktualnyJot wrote:Rozumiem Aszka, ja muszę podejść do zbadania drożności a później decyzja co dalej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przepraszam że truję, ale czy problem z niedoczynnością tarczycy+ueroplazma (czy jakoś tak)+ hiperprolaktyna+nerwyyyyyy to duże kłopoty??Jak to ze sobą zestawie to jakby dużo tego...Poza tym niby tłumaczę sobie że muszę odpuścić, ale moje myśli krążą tylko wokół ciąża to, tamto...przestaję sobie radzić ze sobą.
buźka:)
Adelajda -
Adelajda wrote:Dziewczyny przepraszam że truję, ale czy problem z niedoczynnością tarczycy+ueroplazma (czy jakoś tak)+ hiperprolaktyna+nerwyyyyyy to duże kłopoty??Jak to ze sobą zestawie to jakby dużo tego...Poza tym niby tłumaczę sobie że muszę odpuścić, ale moje myśli krążą tylko wokół ciąża to, tamto...przestaję sobie radzić ze sobą.
buźka:)BISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAdelajda wrote:Dziewczyny przepraszam że truję, ale czy problem z niedoczynnością tarczycy+ueroplazma (czy jakoś tak)+ hiperprolaktyna+nerwyyyyyy to duże kłopoty??Jak to ze sobą zestawie to jakby dużo tego...Poza tym niby tłumaczę sobie że muszę odpuścić, ale moje myśli krążą tylko wokół ciąża to, tamto...przestaję sobie radzić ze sobą.
buźka:) -
No to Aszka czekam z Toba na @
Chyba mnie owulka zaskoczyla tuz po @ i oczywiscie nie przygotowana bylam
Teraz obserwuje czy castangus przedluzy fl, oby plliiiizzzzz!
Amelcia przyrost pieknyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 18:03