35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka rozwin troszke temat bo nie kumam
MoBo lubi tę wiadomość
-
Moko wrote:Nie znoszę avocado, ale kurcze ta Twoja pasta brzmi pysznie:) To smacznego!
A ja na drugie śniadanko wtrząchnęłam jogurt naturalny z muesli własnej mieszanki, do tego trochę żurawinki i banan:)
Jak to nie lubi avocado?????
U nas do wszystkiego.
pierwiastka, Dani, Moko lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Jak to nie lubi avocado?????
U nas do wszystkiego.ale mój ex bojfrend robił takie extra pasty że się nie dało nie polubić
Dani, padington lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Moko wrote:...
Dobrze, że piszesz o tej prolaktynie, bo nie wiedziałam, że trzeba mieć ze sobą tabsy jak się robi z obciążeniem. Jak będę w pt. u rodzinnego, to podpytam o to. Drogie to w ogóle?
...
przygotuj się na 2 godziny czekania bo to się bada przed tabsem a potem 1 i 2 godziny po
trzeba byc bez śniadania w godzinach 8-12
dzień cyklu nie jest istotny tylko przyrost, nie powinien być większy niż 5krotnośćMoko lubi tę wiadomość
Storczyk31 wrote:Mała, podasz nazwę tego leku?
normalnie coś ok 12 zeta opakowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 11:42
Storczyk31 lubi tę wiadomość
aszka wrote:mi sie wydaje ze to nie tyle przedawkowanie co skutki uboczne, bo ja mialam tak w 6 cyklu brania dupka, ze masakryczne uboczne skutki i jak lekarz zmienił na luteine i bralam wieksze dawki to juz było ok, ale ta lutka dopochwowa to masakra, bo zaraz w sumie grzybica. A wlasnie mowia ze ten utrogestan najlepszy na forum, ze niby ideał...a tu jednak nie kazdemu pasuje. Dziewczyny jezdza do Czech go kupowac nawet, to juz mi teraz nie zal ze sie meczylam z luteina dopochwowa moze bym tak reagowała jak Ty.
a moze to skutki uboczne, ale bylo nie fajnie -
pierwiastka wrote:ja kiedyś nie znosiłam
ale mój ex bojfrend robił takie extra pasty że się nie dało nie polubić
Jak mi moj powiedzial, ze grzybow nie lubi, to wszystkie potrawy z grzybami gotowalam, zeby polubil
Trzy tylko pokroic w drobniejsze kawaleczki, bo wtedy trudniej wyciagac
Moko, Storczyk31, padington lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Jak mi moj powiedzial, ze grzybow nie lubi, to wszystkie potrawy z grzybami gotowalam, zeby polubil
Trzy tylko pokroic w drobniejsze kawaleczki, bo wtedy trudniej wyciagac
zwłaszcza jak wcześniej pochwali że dobre byłoMoBo, padington lubią tę wiadomość
MoBo wrote:Jak to nie lubi avocado?????
U nas do wszystkiego.
I pewnie zostanę zlinczowana, ale nie lubię też bakłażanów;ppp Więcej grzechów nie pamiętam;pppWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 12:12
MoBo, Storczyk31, padington lubią tę wiadomość
-
Moko wrote:Haha, no nie lubi, nie lubi, ale jakby spróbowała takiej Pierwiastkowej, to może by polubiła. Ja avocado jadłam akurat do tej pory w sałatkach i dla mnie be;p
I pewnie zostanę zlinczowana, ale nie lubię też bakłażanów;ppp Więcej grzechów nie pamiętam;ppp
Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:u mnie 30 zeta i ja specjalnie dzwoniłam pytać czy tabsy musze mieć a wyszło jak zwykle że przez telefon jedno a na miejscu drugie
przygotuj się na 2 godziny czekania bo to się bada przed tabsem a potem 1 i 2 godziny po
trzeba byc bez śniadania w godzinach 8-12
dzień cyklu nie jest istotny tylko przyrost, nie powinien być większy niż 5krotność
-
Moko wrote:...
I pewnie zostanę zlinczowana, ale nie lubię też bakłażanów;ppp Więcej grzechów nie pamiętam;ppp
aaaaa! bo to trzeba pokroić w plastry, osolić sowicie i opłukać po kwadransie żeby się goryczki pozbyć albo upiec w całości w piekarniku, wtedy są pyszneStorczyk31, Dani lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:aaaaa! bo to trzeba pokroić w plastry, osolić sowicie i opłukać po kwadransie żeby się goryczki pozbyć albo upiec w całości w piekarniku, wtedy są pyszne
zgadzam sie do piekarnika z feta, mniam mniam
pierwiastka lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:aaaaa! bo to trzeba pokroić w plastry, osolić sowicie i opłukać po kwadransie żeby się goryczki pozbyć albo upiec w całości w piekarniku, wtedy są pyszne
padington lubi tę wiadomość
-
Moko wrote:wiem, że tak się je przygotowuje i tak też robiłam, ale zwyczajnie ich nie lubię;p
przy bakłażanach duże znaczenia mają też przyprawy i połączenia z innymi składnikami, ja tylko niektóre zestawy lubieMoko, MoBo lubią tę wiadomość
Tak Moko avocado w pascie zupelnie inaczej smakuje, sproboj.
A ja wlasnie zjadlam tosta z avocado i cytryna. I dwa jajka i ogorki.
A moj maz to zarzekal sie ze nie lubi ciemnego pieczywa, ze nie znosi razowego makaronu itp jak go poznalam, na poczatku mu gotowalam pol na pol (jasny i ciemnu makaron). Teraz po latach uwielbia ciemne (pelnoziarniste czy jak to sie w Polsce nazywa) pieczywo, razowy makaron itpTylko oboje nie jestesmy nadal w stanie przeklnac brazowego ryzu niestety, jakos mi przez gardlo nie przechodzi...
Moko, MoBo, pierwiastka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Ale dzisiaj kącik kulinarny:) Ale tą pastę to chyba spróbuję zrobić i może kolejne podejście do avocado mnie przekona. Natomiast bakłażany jadłam na różne sposoby, sama robiłam parę razy i u kogoś próbowałam, ale dla mnie to akurat żaden przysmak, tzn. mogę zjeść, ale szału nie ma, d... nie urywa hehe
MoBo lubi tę wiadomość