35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o baklazany to u nas sie przygotowuje w piekarniku albo na grillui jak jest mieciutki to miesza sie z tehina (pasta tehini - bliskowschodnia pasta z sezamu). Pyycha. Polecam
Moko, pierwiastka lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
padington wrote:Pochmurne śpiące popołudnie, poza tym bez zmian czekamy na @
Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:tylko nogi podkulcie bo ja latam na siku co chwila, no tak mnie dziś suszy że 'odpalam' jeden kubas wody od drugiego
Storczyk, Ty to jeszcze za wcześnie na ławkę rezerwowych, bo mimo testu, tempka wysoka, a sikaniec, to wiesz jak to różnie wychodzi. Uszy do góry:)MoBo, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Pisalam wczesniej baklazan dobrze wchodzi z feta, trza ich razem zapiec, bo ona niezle inne kubki smakowe porusza
zabijajac tym samym smak baklazanka
padington, pierwiastka, MoBo lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Fetę uwielbiam ale już chyba próbować z bakłażanem nie będę
To wymienic baklazana na te mae zielone cukinie/papryki, zmieszac fete z pokrojonymi w kostke pomidorami i bazylia (suszona lepiej sie nadaje). Mozna posypac troszke parmesamem badz innym zoltym serkiem. Piec w 180 stoniach jakos 20-25 minut. Pycha!Moko, padington, Dani lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Ja przestałam jeść pasty z avocado, bo nie zdążyłam zjeść całej i mi się czarna robiła, połowę albo i więcej wyrzucałam. Robiłam taką zwykłą: awokado, czosnek, sól, pieprz i cytryna.
Margaret jak się czujesz?aszka lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
No a od jutra niech tu bedzie cicho sza o jedzeniu bo ja przechodze na 3dniowa, soku-glodowke. Czyli zamiast posilku sok wyrzywno/owocowy, woda i herbaty.
Mialam zaczac wraz z moja @ i wlasnie nadchodzi
aszka, padington lubią tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:Witajcie:)
Ja przestałam jeść pasty z avocado, bo nie zdążyłam zjeść całej i mi się czarna robiła, połowę albo i więcej wyrzucałam. Robiłam taką zwykłą: awokado, czosnek, sól, pieprz i cytryna.
Margaret jak się czujesz?
Tak nie dziala, avocado trza zjesc po rozkrojeniu.
Aniu a jak Twoje jaja? urosly ladnie? ty masz teraz stymulajszon tak? -
MoBo wrote:Patrzcie a teraz nikogo nie ma, pewno po lodowkach grzebia* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:Witajcie:)
Margaret jak się czujesz?
można zrobic pastę z połowy owocu a drugą połowę, tę z pestką, przechowywac w lodówce w folii aluminiowej albo w jakiejś miseczne miąższem w dół, do kolejnego dnia dotrwa
owoc można pokroić wzdłuż albo od góry i zostawić tę szerszą część z pestkąAnia1602, aszka lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
MoBo wrote:Tak nie dziala, avocado trza zjesc po rozkrojeniu.
Aniu a jak Twoje jaja? urosly ladnie? ty masz teraz stymulajszon tak?
Stymulacja przerwana ze względu na brak reakcji organizmu na leki. TSH i prolaktyna wyszły w normie, więc wdrożyłam plan dr. Czekam na nowy cykl, badanie FSH i E2 powiedzą czy mogę jeszcze się starać.
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka