35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka dzięki za wskazówki. Ja zjadam jedną kanapkę na śniadanie i jedną na kolację, więc zjedzenie nawet połowy będzie dla mnie sztuką
pierwiastka, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:pierwiastka dzięki za wskazówki. Ja zjadam jedną kanapkę na śniadanie i jedną na kolację, więc zjedzenie nawet połowy będzie dla mnie sztuką
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyA ja Was czytam z przyjemnoscia, jestem antytalenciem pod wzgledem "gotowania" mimo ze potrafie ale za to uwielbiam ogladac wszystkie programy kulinarne, czytac o tym, ale nie robic
Za to chetnie jem
wszystko, szczegolnie to co niezdrowe
Moko nie łam sie
Ania za wyniki &&.
Margaret co słychac?Moko, Ania1602 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:To wymienic baklazana na te mae zielone cukinie/papryki, zmieszac fete z pokrojonymi w kostke pomidorami i bazylia (suszona lepiej sie nadaje). Mozna posypac troszke parmesamem badz innym zoltym serkiem. Piec w 180 stoniach jakos 20-25 minut. Pycha!
Moko lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:ja zjadam całe w sałatce jak wyżej albo jako mus z jogurtem i świeżą miętą ewentualnie cytryną czy natką pietruszki do tego jakieś otręby/płatki/kromka chleba i po takim śniadaniu pół dnia moge do kuchni nie wchodzić
MoBo, będziesz soki pić tylko? Podziwiam:)
-
Moko wrote:Ja jem 5 posiłków dziennie co 3-4 godziny i podobnie jak Ania na śniadanie jem zazwyczaj 2 kanapeczki (czyli większa porcja) do tego jakieś pokrojone warzywa, chyba, że weekend, to zazwyczaj gotuję owsiankę lub pozwalam sobie na jakiś omlecik, jajecznicę czy coś takiego, a na kolację 1 kanapka z warzywami lub sałatka np. Czyli u mnie też by się marnowało to avocado, no ale jakby mój też wcinał, to co innego:) Tylko to avocado, to ma tych kalorii, co? Dobrze, że chociaż zdrowe:)
MoBo, będziesz soki pić tylko? Podziwiam:)
MoBo, padington lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:ja dziś piję
gdzie jest Jastin i jej szampan
bo
zostanie mi lemoniada
A ty dlaczego pijesz dzis Storczyku? Chyba nie przez ten test negatywny, ktory robilas duzo za wczesnie? Ja dzis ogladalam wykres jakiejs laski ktora wczoraj czy przedwczoraj pozytywny test miala, w 15 DPO. Widzialam ze wczesniej robila test w 11 DPO i miala negatywny. To sie czesto zdarza wiec zadnego alkoholu dzisiaj!
pierwiastka, Storczyk31, MoBo, Moko lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
padington wrote:Gdyby było bliżej to chętnie na kawkę bym wyskoczyła
naszła mnie ochota na taką angielską z figami prażonymi na patelni...
musze maużowi powiedzieć żeby kupił figi!Storczyk31, Moko lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter