35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Moko wrote:plus oczywiście okłady z męża
on może co najwyżej za ogrzewacz podkołderny służyćStorczyk31, Moko, padington lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyk31 wrote:przecież wiesz, że bym Cię z sobą zabrała
Storczyk31, MoBo, padington lubią tę wiadomość
padington wrote:Czy ty chcesz żebyśmy skrętu kiszek dostały od myślenia o tych pysznościach
Storczyk31 lubi tę wiadomość
Ania1602 wrote:Witajcie:)
Ja przestałam jeść pasty z avocado, bo nie zdążyłam zjeść całej i mi się czarna robiła, połowę albo i więcej wyrzucałam. Robiłam taką zwykłą: awokado, czosnek, sól, pieprz i cytryna.
Margaret jak się czujesz?
Dziękuje Aniu że pytaszale dzisiaj czuje się fatalnie a wczoraj super zanim głowy nie umyłam. Musze na stojaco pod prysznicem myc i sie nie schylac
Miałam kilka dni fajnych ale jak sie zle czuje to juz dopada mnie na cały dzien. Mdłosci, bole żołądka i zawroty głowy. Wtedy kiepsko sie odżywiam, bo nie mam siły nic sobie przygotowac bo nie ma mi kto zrobic, moj w pracy całymi dniami a raczej od rana do nocy. W sobote nawet zjadłam delicje i smakowały mi
kfc tez jadłam juz dwa razy a wczoraj to przesadziłam bo zupka chinska poszła w ruch
chemia straszna ale w sumie miałam ochote na nia a nie miałam tez siły nic robic. Warzyw jem srednio i odrobine wiecej owoców, miesa prawie zero i jakies kasze itp zero i troche nabiału. Niektóre warzywa psuja sie i trzeba wywalic przez to moje niejedzenie ale co zrobic, plus jest taki ze nie musze chodzic do pracy bo bym i tak nie dała rady heheh
Pozdrawiam Was dziewczynkidzieje sie tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 15:57
padington, Dani, Storczyk31, MoBo, Ania1602, Jot lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:toż przecież ja myślałam że razem ze Storczykiem na kawe i ciacho przychodzicie
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
ale dziś aktywne jesteście - nie nadążam. przeżyłam pierwszy dzień w pracy po urlopie, oj ciężko i stresująco byłoa teraz jestem tak zmęczona, że chyba zaraz położę się spać
u Was też odwilż? jeszcze kilka dni temu byłam w górach zasypanych śniegiem, a dziś woda płynie po ulicach - nie lubię, normalnie listopad - ciemno, buro i ponuro
Storczyk, trzymam kciuki za pozytywny test za kilka dni - ten dzisiejszy to odrobinę za wcześnieStorczyk31, padington, Moko, MoBo, Dani lubią tę wiadomość
-
Phyllis u nas tez odwilż, dla mnie fajnie bo już nie było gdzie śniegu odkładać
Znam te powroty do pracy, łatwo nie jest grrrr jutro będzie lepiej, a w piątek to już będziesz śmigaćPhyllis, Storczyk31 lubią tę wiadomość
-
MoBo, ja już myślę, że jutro będzie lepiej
Poniedziałki, jak wiadomo, są ciężkie, zwłaszcza po urlopie... A na piątek kombinuję, żeby pracować zdalnie - ja jestem śpiochem, a do pracy jeżdzę na 7:00, więc praca z domu, to jakieś 2 godziny spania dłużej
Moko, Storczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczynki za kciuki:)
Margaret przykro mi, że masz takie dolegliwości, ale dasz radęPamiętaj, że na mdłości dobrze robi częste jedzenie małych porcji. Staraj się mimo wszystko jeść trochę zdrowiej. Zupka chińska to chyba małe przegięcie;)
Moko, Dani, Storczyk31 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
a do mnie chyba wraca choroba
nos zatkany, klucha w gardle i do tego smak kapcia cokolwiek bym nie jadła, blech
przynajmniej studenty się ucieszą że wpisy i do domu bo inaczej wpadnę pod biurko chybaMoBo lubi tę wiadomość
Storczyk31 wrote:to nastawiam ekspres
co Tobie, Kotku? czy Ci aby na ciąże nie idzie ?
widziałam spadek obiecujący
zobaczymy w poniedziałek a póki co musze jakoś w robocie przeżyć
aaa, najdziwniejsze jest ciągnięcie w brzuchu jak po cos wysoko sięgam, normalnie mięśnie mi się zastały albo skróciły od tej wstrętnej pogody
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 08:44
Mowilam, zakaz pogaduszek o jedzeniu!
U mnie dzis tylko soki, woda, herbataWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 09:39
Storczyk31, padington, Moko lubią tę wiadomość