35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Storczyku no cóż, 27 dc, czekam na @, staram się odstresować, nie myśleć, chociaż jakoś za bardzo nie wychodzi, mój M jest w domu ale jeździ codziennie między mną a teściową, wątpię, że w tym cyklu coś się podziało. Miałam plamienie w okolicy owulacji, wg gin, to nic niepokojącego,przynajmniej wiem, że jajo było
Teraz siedzę sobie na urlopie i robię dosłownie nic, należy się mi
Storczyk31, Dani, Moko lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Lore wrote:Storczyku no cóż, 27 dc, czekam na @, staram się odstresować, nie myśleć, chociaż jakoś za bardzo nie wychodzi, mój M jest w domu ale jeździ codziennie między mną a teściową, wątpię, że w tym cyklu coś się podziało. Miałam plamienie w okolicy owulacji, wg gin, to nic niepokojącego,przynajmniej wiem, że jajo było
Teraz siedzę sobie na urlopie i robię dosłownie nic, należy się mi
Smierdzi mi to cIONzom! kiedy tescisz?
Storczyk31, Lore lubią tę wiadomość
-
MoBo kochana moja, jeśli @ spóźni się mi do 32 dni nie wcześniej
aczkolwiek od 2 dni mnie boli głowa jak wstaję rano i potrafi mi być cały dzień tak jakoś mdło. Ale nie chcę sobie nic wmawiać bo wczoraj tak kiepsko się czułam, że zmierzyłam ciśnienie i miałam wysokie jak na mnie. Więc może to wszystko przez pogodę
I will live my life!!!
-
Lore wrote:MoBo kochana moja, jeśli @ spóźni się mi do 32 dni nie wcześniej
aczkolwiek od 2 dni mnie boli głowa jak wstaję rano i potrafi mi być cały dzień tak jakoś mdło. Ale nie chcę sobie nic wmawiać bo wczoraj tak kiepsko się czułam, że zmierzyłam ciśnienie i miałam wysokie jak na mnie. Więc może to wszystko przez pogodę
Chyba przez cIONze! ale poczekamy i pokciukamyStorczyk31, Lore lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:
Aha i nadal mnie suszy a już 3/4 butli wody wypilam i nie, % wczoraj nie byłoMoBo lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Hej:)
Mój nastrój w porządku. Czekam na @ to może zdążyłabym zrobić jakieś badania przed wizytą u endo-gin. Jak rano przeczytałam o tych pączkach, to skusiłam się na takie ciacho z samymi ziarnami różnymi i miodem, tak sobie tłumaczę, że wybrałam mniejsze zło heheStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:Śpię na stojąco a zza okna dochodzi zapach sałatki sledziowej! Wrryyy
Aha i nadal mnie suszy a już 3/4 butli wody wypilam i nie, % wczoraj nie byłoStorczyk31, MoBo lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:
Spoko, ja zaraz zjem kipe z nosa
Pierwsze burczenie brzucha juz przeszlo
Zrobiam se fajny sok mniam swiss chard (sorry nie wiem jak to po polsku), natka pietruszki, kapusta, gruszka, imbir
Na kolejny posilek czeka jarmuz, pietruszka, ogorek, seler, burak, jablko.
Mysle, ze wiecej 'przejem' dzis piciem niz wy
Moko, Storczyk31, Dani lubią tę wiadomość