35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Piękne i Młode
ale naskrobałyście, o matko!
A wiecie jak się zalatwiłam na cacy?
Wczoraj pobolewały mnie plecy na wysokości kości ogonowej, ale pojechałam do pracy. Ból się nasilał coraz bardziej nie wiedziałam jak siedzieć. podejrzewałam już co to może być, zadzwoniłam po mojego J, że do lekarza. Podjechał, wstaje (ledwo w bólach)... idę do kuchni, nagle gorąc mnie oblał, ból taki, że nie wiedziałm jak stanąć o siadaniu nie ma mowy, mówie do koleżanek, zawołajcie mojego... wchodzi a ja do niego: jacus słabo mi, nic nie widzę, boli... i... straciłam przytomnośc z tego bólu.
ech... rwa kulszowa. Nienawidzę tego. jestem teraz na L4. Dzisiaj już ciut lepiej. ale wczoraj to wyłam z bólu.
No takie kwiatki, dacie wiarę?MoBo, Storczyk31, Jastin76, Margaret.Se lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ehhh te wasze kawowe nalogi
Ja dzis wstalam lewa noga, zla jestem jak cholera
Juz wiem ze hormonki do dupy!
Moj dzien na odwiedziny klini nieplodnosci w koncu nadszedl! Ide dzisiaj, troche siem szczykam, dziwne
Mam nadzieje, ze nikomu w pracy glowynie urweStorczyk31, Jastin76, Moko, Phyllis, Dani, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:ehhh te wasze kawowe nalogi
Ja dzis wstalam lewa noga, zla jestem jak cholera
Juz wiem ze hormonki do dupy!
Moj dzien na odwiedziny klini nieplodnosci w koncu nadszedl! Ide dzisiaj, troche siem szczykam, dziwne
Mam nadzieje, ze nikomu w pracy glowynie urwe
Się nie szczykaj tylko idź. ja żałuje, że miast iść po roku starań do kliniki, bujałam się od lekarza do lekarza a co jeden to cud nad cudem, dziw nad dziwem... tak więc trzymam kciuki i rób co trzaJastin76, Moko, Dani, padington, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Dzień dobry Piękne i Młode
ale naskrobałyście, o matko!
A wiecie jak się zalatwiłam na cacy?
Wczoraj pobolewały mnie plecy na wysokości kości ogonowej, ale pojechałam do pracy. Ból się nasilał coraz bardziej nie wiedziałam jak siedzieć. podejrzewałam już co to może być, zadzwoniłam po mojego J, że do lekarza. Podjechał, wstaje (ledwo w bólach)... idę do kuchni, nagle gorąc mnie oblał, ból taki, że nie wiedziałm jak stanąć o siadaniu nie ma mowy, mówie do koleżanek, zawołajcie mojego... wchodzi a ja do niego: jacus słabo mi, nic nie widzę, boli... i... straciłam przytomnośc z tego bólu.
ech... rwa kulszowa. Nienawidzę tego. jestem teraz na L4. Dzisiaj już ciut lepiej. ale wczoraj to wyłam z bólu.
No takie kwiatki, dacie wiarę?
Biedaku ty nasz, wracaj tam do zrdowia
Wiesz no ja mam taki spiprzony dzis humor, ze bym te rwe przyjela z tym L4, zeby tylko w robocie nie siedziecno ja sie dzis do ludzi nie nadaje!
Jastin76, padington lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Biedaku ty nasz, wracaj tam do zrdowia
Wiesz no ja mam taki spiprzony dzis humor, ze bym te rwe przyjela z tym L4, zeby tylko w robocie nie siedziecno ja sie dzis do ludzi nie nadaje!
Oj a nie możesz tak jakoś coś wykombinować, żeby właśnie nie siedzieć? Mam tak samo czasem że na robotę patrzeć nie mogę nie wspominając już o szefowych itp.
a czasami mam tak, że patrzeć na mojego nie mogę hihi i do roboty chce wyjść jak najszybciej. Dojdziesz to za babą?Storczyk31, Moko, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Łeeee teraz to ja szybko chce do komerchy podejśćjak to mawiają, jak wlazło samo to i wyjdzie samo
:*
no ale po prawdzie trzeba by coś z tym zrobić. ostatni raz chwyciło mnie ze 3 lata temu, myślałam, że po temacie a tu masz...babo placekMoBo, Storczyk31 lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Oj a nie możesz tak jakoś coś wykombinować, żeby właśnie nie siedzieć? Mam tak samo czasem że na robotę patrzeć nie mogę nie wspominając już o szefowych itp.
a czasami mam tak, że patrzeć na mojego nie mogę hihi i do roboty chce wyjść jak najszybciej. Dojdziesz to za babą?
Ba nie da sie
A chodzom, chodzom mi takie mysli po glowie co by tu wykombinowac
Pocieszeniem jest to, ze i tak musze wyjsc 2 godziny wczesniej na te moja wizyte.
No moj mnie tez polaskotal dobra wiadomoscia, ze nie da rady ze mna isc, ale siem spodziewalam to sie na nim nie wyzylam:P -
MoBo wrote:Ba nie da sie
A chodzom, chodzom mi takie mysli po glowie co by tu wykombinowac
Pocieszeniem jest to, ze i tak musze wyjsc 2 godziny wczesniej na te moja wizyte.
No moj mnie tez polaskotal dobra wiadomoscia, ze nie da rady ze mna isc, ale siem spodziewalam to sie na nim nie wyzylam:P
czyli jeszcze 4,5 godzinki i fajrant?no ... grunt to znajdować pozytywy...
na ten przykład... wczoraj mój mial mnie nasmarować maściami... i tak cisnął cisnął tę biedną tubkę, że mu wybuchła w łapach i wszystko obryzgało ścianę, sufit, żyrandol. Plamy jak malowane. No... to teraz już musi zrobić malowanie, hihiih....Moko, Storczyk31, MoBo, Jastin76, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
pierwiastka wrote:Saramago, biedaku, kuruj się
kompletnie nie wiem co się na rwe stosuje ale życzę uwolnienia się od bólu i to szybko
no zastrzyki. czasem leki, maści... kiedyś nawet białkiem kurzym się okładałam. Dzięki Kochana, juz coraz lepiejMoBo, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
MoBo, wqurw po ovu zaraz....nic nie mówię
dobrych wieści z kliniki zyczę i lekarzy z prawdziwego zdarzenia a nie jakichś magików-ściemniaczySaramago, Storczyk31, MoBo, Jastin76, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyMoBo trzymamy kciuki za wizytę, zdaj koniecznie relację.
A u mnie prawdopodobnie @ jednak przyszła... Na razie niby plamienie, widoczne tylko przy sprawdzaniu szyjki... wkurzyło mnie tak, ze nie wiem już nawet jaka ta szyjka byla...
Ciekawi mnie jaka ta @ tym razem będzie, mam dziwnie po odstawieniu antyków,ostatnie krwawienie zodstawieniea, już było jakieś dziwne, takie brązowe plamienie tylko, zawsze mialam mocniej i bardziej krwawo, potem kolejne dwie już prawdziwe @ tez takie słąbiuteńkie, praktycznie mogłabym jedną podpaskę cały dzień mieć, bo w sumie jedyne co było, to było na papierze. I chyba ta trzecia prawdziwa @ tez taka słabiutka będzie. NIe dość, że skąpe to ilościowo to jeszcze ino tylko 2 dni praktycznie trwaly...
Trzeba iść do gina, bo dziwne to. Macie jakieś pomysł? MIał ktoś coś podobnego?
A w ogóle to miłego dzionkaStorczyk31, MoBo, Jastin76, padington, Jot, aszka lubią tę wiadomość
-
Cześć Laski;)
Widzę, że się dzieje od rana;)
Saramago kuruj się biedaku. Moja mama miała kiedyś rwę i jej prócz leków zalecili leżenie na podłodze.
Jusst niestety nie wiem jak z tą @, ale może dziewczyny coś poradzą. Ja akurat tak nie miałam lub nie pamiętam, bo już dawno odstawiłam anty.
MoBo powodzenia w klinice. Daj znać, a na nerw może jakieś ziołka?
Loret wysłałam zaproszenie:)
Smacznych kawek jak zwykle wszystkim;)Storczyk31, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierwiastka dzięki. Co u Ciebie było przyczyną? Prolaktyna i progesteron włąsnie?
Tak sobie pomyślałam, ze odczekam trzy naturalne @ niech organizm sam się trochę poreguluje i jeśli się mieć nie zmieni to wtedy pójdę. no i nadszedł ten czas.
Kiedy iść najlepiej, żeby się najwięcej dowiedzieć? Owu u mnie w 17-19 dc wypada.
W sumie to niby mówią, żeby trzy cykle po antykach odczekać, nie udało się przez trzy, więc przyjmijmy, ze to właśnie te odczekane będą. A... może to tylko plamienie ciążowenie, nie łudzę się za bardzo. Zobaczymy, co jutro z tempką będzie, w razie czego mierzę od dzisiaj już dwoma termometrami, bo miał być nowy termometr od kolejnego cyklu.
aszka lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:MoBo, wqurw po ovu zaraz....nic nie mówię
dobrych wieści z kliniki zyczę i lekarzy z prawdziwego zdarzenia a nie jakichś magików-ściemniaczy
Radz jak ich rozpoznac
Juz widze jak to pojdzie powiedza mi, ze 3 insemki mi sie naleza (bo to juz wiem) i pewno z uwagi na 'starosc' bede chcieli ciagnac invotro - bo za to place.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 09:51
-
MoBo wrote:Radz jak ich rozpoznac
Juz widze jak to pojdzie powiedza mi, ze 3 insemki mi sie naleza (bo to juz wiem) i pewno z uwagi na 'starosc' bede chcieli ciagnac invotro - bo za to place.musisz sprawdzić organoleptycznie
innego sposobu nie ma
aszka lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter