35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaret bardzo mi przykro z powodu twoich cierpień fizycznych i psychicznych. Nie chcę Cię do niczego namawiać, bo to musi być Wasza decyzja. Jednak proszę, poczekaj. Pozwól zagoić się nieco ranom, bo zupełnie raczej się nie zagoją, wówczas przemyślicie wszystko na spokojnie i podejmiecie decyzję. Przytulam
Storczyk31, Moko, Margaret.Se, Phyllis, MoBo, Jot, jusst, Jastin76 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crioBhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202
; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Maggi, moje zdanie już znasz i wiem, że nic nie jest w stanie ukoić Twojego smutku, ale pozostaje tylko wierzyć, że z czasem będzie lepiej...
Wierzę, że osiągnięcie jeszcze ten szczyt, o którym pisał Twój mąż.
Ściskam Was mocnoMargaret.Se, aszka, Phyllis, Ania1602, MoBo, Jot, jusst lubią tę wiadomość
-
Kochane jestescie
bardziej cudownych osob na wsparcie nie moglabym sobie nawet wyobrazic :* dziekuje ze jestescie. Tak masz racje Loret, wszystkie pieknie piszecie i czuje to w sercu, duzo mi to daje
oczywiscie wszystko co piszecie wezme sobie do serca i wroce do tych słow, kiedy nastapi taki dzien to nie wiem, moze kiedys a kto wie moze dosyc szybko albo nigdy.
aszka, Kazia, Phyllis, Ania1602, MoBo, jusst lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret jak piszą dziewczyny daj sobie czas. Pozniej podejmiesz ostateczna decyzje. W ogole my staraczki mamy ciezkie chwile. Co prawda ja nie poroniłąm ale tez miałam przeboje w ciazy i ciezki porod, wiec rozumiem Cie. Przytulam Cie mocno
Moko i Storczyk nie byłam bo nie mam jak, wyniki dla Ali troche spadły i na razie to mnie zajmuje, jak sie w koncu ustabilizuje to pojde.Ania1602, MoBo, Margaret.Se, Jot, jusst lubią tę wiadomość
-
Maggi
bardzo mi przykro i wierz mi że nie znajduję słów pocieszenia więc po prostu przytulam Was mocno
i wierzę, tak jak dziewczyny, że potrzebujesz czasu na poukładanie sobie tego wszystkiego i jeżeli kiedykolwiek zapragniesz wsparcia to wal jak w dym, wiesz ze możesz na nas liczyć, prawda?
życze aby dla Was zaświeciło słońce :*MoBo, aszka, Margaret.Se, Ania1602, jusst lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Storczyku, przykro mi... eh wszystko nie tak
ściskam Cię i przepraszam za polubienie, miałam zacytować, a Twojej informacji zdecydowanie - nie lubię...
Storczyk31, MoBo, aszka, Margaret.Se, jusst lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:u nas też biało ale szaro i zimno
mam kapeć w pysku i nawet kawa mi smakuje jakoś dziwnie
dzień (taki se) dobry
odczuwam to samo - na szczęście pracuję dziś z domu, nie muszę nigdzie wychodzić -
ja się znów zastanawiam, czy prowadzić wykres w nowym cyklu i w ogóle to mam wrażenie, że trochę mniej mi zależy na staraniach - zawsze tak miałam, jak @ przyszła, ale za chwilę się mobilizowałam, a teraz... oczywiście zamierzam dalej się starać, ale trochę się czuję, jak by powietrze ze mnie uszło... nie wiem dokładnie, jak nazwać, to co czuję
MoBo, aszka, Storczyk31, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhyllis wrote:ja się znów zastanawiam, czy prowadzić wykres w nowym cyklu i w ogóle to mam wrażenie, że trochę mniej mi zależy na staraniach - zawsze tak miałam, jak @ przyszła, ale za chwilę się mobilizowałam, a teraz... oczywiście zamierzam dalej się starać, ale trochę się czuję, jak by powietrze ze mnie uszło... nie wiem dokładnie, jak nazwać, to co czuję
-
nick nieaktualnyWiecie spadek wynikow u wczesniakow to normalne oczywiscie do pewnej granicy, dlatego trzeba monitorowac. Na forum jest dziewczyna co urodzila dziecko w 26 tyg chyba 650 gram w listopadzie i nadal w szpitalu. Takze my sie mozemy cieszyc bo w domu. W Wawie własnie pada snieg, a myslalam ze stolice obejdzie
a podobno miało byc 12 stopni
-
aszka wrote:Wiecie spadek wynikow u wczesniakow to normalne oczywiscie do pewnej granicy, dlatego trzeba monitorowac. Na forum jest dziewczyna co urodzila dziecko w 26 tyg chyba 650 gram w listopadzie i nadal w szpitalu. Takze my sie mozemy cieszyc bo w domu. W Wawie własnie pada snieg, a myslalam ze stolice obejdzie
a podobno miało byc 12 stopni
650 gr - nawet sobie nie wyobrażam, jakie to maleństwo...
aszka, przypomnij, w którym tc urodziłaś?