35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Phyllis wrote:o tak - dobre słowo...
Żadne- dobre słowo takiego słowa nie ma w żadny słowniku, poprostu trzeba żyć a nie rezygnować.
Można ewentualnie zrezygnować ze słoika nutteli ale nie z życia bo my nie mamy pojęcia co dla nas jest przygotowane i możemy sobie tylko wmawiać, że to my wszystkoo sobie zaplanowaliśmy i zrealizujemy punkt po puncie nasze życie.Phyllis, Storczyk31, Margaret.Se, Ania1602, jusst, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
padington wrote:Żadne- dobre słowo takiego słowa nie ma w żadny słowniku, poprostu trzeba żyć a nie rezygnować.
Można ewentualnie zrezygnować ze słoika nutteli ale nie z życia bo my nie mamy pojęcia co dla nas jest przygotowane i możemy sobie tylko wmawiać, że to my wszystkoo sobie zaplanowaliśmy i zrealizujemy punkt po puncie nasze życie.
akceptacja - może tak powinnam napisać; nie mam wpływu na pewne rzeczy w moim życiu, więc akceptuję to, co dostaję i już nie miotam się, nie walczę - jest mi tak dobrze z tą akceptacją, mam w sobie dużo spokojupadington, Dani, Storczyk31, Margaret.Se, Ania1602, Moko lubią tę wiadomość
-
Margaret
Śmiejąc się ryzykujesz, że wezmą cię za głupka.
Płacząc ryzykujesz ckliwość i czułostkowość.
Wyciągając rękę ryzykujesz zaangażowanie.
Zdradzając uczucia ryzykujesz odkrycie siebie.
Mówiąc o swoich marzeniach ryzykujesz poniżenie.
Miłością ryzykujesz odrzucenie.
Życiem - śmierć.
Nadzieją - niespełnienie.
Podejmowaniem prób - niepowodzenie.
Musimy ryzykować.
Największym niebezpieczeństwem jest
nieryzykowanie niczego.
Dla tych, którzy nic nie ryzykują,
nie robią, nie mają - przeznaczone jest nic.[i/]
a przed Tobą kochana jest WSZYSTKO. Wróć, gdy nabierzesz sił i przyjdzie stosowne pogodzenie i wiara, że jutro będzie lepsze. Wypłacz się. My zaczekamy
Storczyku, ściskam. Do boju!
Dzień dobry DziewczętaStorczyk31, Margaret.Se, MoBo, Jot, Ania1602, jusst, Jastin76, rybka33 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Magi,
ja dobrze Cie rozumiem, ze chcesz odpoczac od staran, przez cierpienie jakie czujesz teraz, to przez co przeszlas, to naprawde nieludzkie. Ja mysle ze to dobry pomysl zrezygnowac z OF, przynajmniej na jakis czas....I mam wielka nadzieje ze kiedys tu wrocisz. Ale w najblizszych tygodniach zajmij glowe czyms innym. Nie patrz na zadne wykresy innych dziewczyn, nic co by przypominalo o staraniach. Najwazniejsze teraz zebys odpoczela teraz, zajela sie soba, zajela sie czyms co Ci przywroci radosc zycia. Po deszczu zawsze przychodzi slonce.
Caluje mocno, kochana Magi.
Saramago, Storczyk31, Margaret.Se, Moko, MoBo, Jot, Ania1602, jusst lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
padington wrote:to się nazywa przesilenie wiosenne a nie mi się nie chce
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f56e1731ac23.jpgaszka, Saramago, padington, Storczyk31, Moko, MoBo, jusst, rybka33 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Phyllis to super ze masz w sobie akceptacje i spokoj
Po buddyjsku. Tak najlepiej.
Ale akceptacja to nie to samo co rezygnacja.
Nie rezygnuj. Jestes dopiero na poczatku drogi wspomagania medycznego, wiec nie rezygnuj.aszka, Storczyk31, Moko, MoBo, jusst lubią tę wiadomość
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Storczyku,
ooo nieBuu. Co za rozczarowanie ze Clo nie zadzialalo. Bedziesz probowac z Clo w tym cyklu znow?
Tule.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
4. 2018 start druga IVF
Storczyk31 wrote:a co jak się już nie chce?
Storczyku, a wiesz ile ja bym dała, żeby być teraz dopiero przy 10cs, cofnąć czas i zrobić wszystko inaczej niż zrobiłam?
wiesz ile razy ja mówiłam "dość", nie chce mi się?
Tylko co z tego?walczyć trzeba aż do skutku :* więc oddech, wiosna idzie... i do boju
aszka, Margaret.Se, Moko, MoBo lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie u lekarza, mam trzy pęcherzyki 16-17 mm, jutro wieczorem mam sobie zrobić zastrzyk na pęknięcie i działać. Od wtorku progesteron, a 10 marca mam zrobić betę.
Margaret.Se, Moko, Dani, Storczyk31, MoBo, Jot, Ania1602, jusst lubią tę wiadomość
-
dziewczyny nie rezygnuję na pewno
storczyku, poproś teraz o monitoring przy stymulacji - bo tak naprawdę nie wiadomo, jak reagujesz na stymulacjęStorczyk31, Dani, MoBo, jusst lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Moko a Twoja lekarka/lekarz pracuje w jakims szpitalu w Wawie?
padington, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dziekuje słoneczka moje :*
Saramago piekny wierszyk i slowa...nic dodac nic ujac.
Myslalam wczoraj jeszcze czy zrezygnowac z OF czy po prostu nie wchodzic tu, tylko czy tak sie da tu nie wchodzic do Was hmm jestescie jak narkotyk, ktory musze zazyc. Tak jak pisze Dani nie moge ogladac wykresow, musze odpoczac rowiez o tego tematu. Wczoraj jeszcze z moim rozmawialismy o tym wszystkim a raczej on mowil tulac mnie a ja ryczalam i tylko zdejmowal mi lzy z policzka. Widze ze on chce bardzo dziecko ale ja w glebi duszy tez marze o tym zeby trzymac w koncu na rekach moj wysniony najukochanszy CUD. Bol i strata teraz jest silniejsza i nie potrafie patrzec w przyszlosc a wazne zeby wyleczyc rany w sercu i moze mi sie to uda za jakis czas.
Storczykutule
Aszka jak z malutka bedzie lepiej to lec do lekarza bo teraz musisz bardziej dbac o siebie dla dzieciatka
Dani super ze tak szybko u Ciebie zabiegpo nim to juz z gorki bedzie :*
Saramago nie cofniemy niestety juz czasu :*
Phyllis
Moko cudnie maszcieszcie sie kazda sekunda bo to chwile bezcenne
Przepraszam jezeli ktoras ma problem a ominelam ja ale teraz glowa nie taka jak powinna byc
Caluje i pozdrawiam Was wszystkie razem i osobno caluje :****Kazia, Saramago, Storczyk31, Dani, padington, Moko, MoBo, Jot, Phyllis, Ania1602, jusst lubią tę wiadomość